0

پیتزا تو پر

 
mghjkhhjiu
mghjkhhjiu
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 64

پیتزا تو پر

 
اhttp://ashpazeirani.com/wp-content/uploads/2013/11/%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%D8%AA%D9%88-%D9%BE%D8%B1-542x330.jpg
ین پیتزا یه حسن خیلی خوبی که نسبتبه پیتزا های معمولی داره اینه که حسابی پر ملات ترو موادی که داخل پیتزاست نرمتر و لذیذ تره و از همه مهمتر پنیر داخلش خشک نیست و حسابی کش میاد.

به طور کلی با درست کردن خمیر و خود پیتزا حدود ۱ ساعت وقتتون رو میبره.

این پیتزا واسه دو تا آدم خیلی گرسنه کافیه .

من خودم این نوع پیتزا رو بیشتر دوست داشتم تا پیتزا های رایج، پیشنهاد میدم این پیتزا رو حتما درست کنید.

مواد لازم برای خمیر :

آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه

خمیر مایع ۱ و ۱/۴ قاشق غذا خوری

نمک ۳/۴ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق غذا خوری

آب ۲/۳ پیمانه

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ یک عدد

مواد داخل پیتزا

گوشت چرخکرده  ۱۵۰ گرم

اسفناج یا پیازچه  ۱ پیمانه

قارچ ۲۰۰ گرم

پنیر موزارلا یا گودا، یا پنیر پیتزا  ۲۳۰ گرم

کره ۳ قاشق غذاخوری

سیر ۲ حبه

سس پیتزا مورد علاقتون مثل سس کچاپ

ادویه به مقدار کافی

نمک به مقدار کافی

فلفل به مقدار کافی

کره ۲ قاشق غذاخوری

برای درست کردن خمیر پیتزا آرد رو با خمیر مایع و نمک و شکر قاطی میکنیم .

۲/۳ پیمانه آب ولرم رو به آرد اضافه میکنیم .

روغن زیتون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط خمیرمون بشه.اگه حس کردید که ارد  بیشتری لازم دارید میتونید در حد نصف پیمانه استفاده کنید  .

حسابی ورز میدیم در حد ۲ تا ۳ دقیقه تا همچین  خمیری داشته باشیم که به دستمون ( به دست شف کوچولومون) نچسبه .

ظرفی که قراره خمیرمون رو بهش انتقال بدیم رو کمی با روغن زیتون چرب میکنیم. خمیرمون رو میزاریم توش و روش پلاستیک و ی حوله یا دستمال آشپزخونه میکشیم و میزاریم به مدت ۱ ساعت تا پف کنه .

من واسه این که خیلی گشنم بود فر رو به مدت ۳ دقیقه روشن کردم و وقتی یه خورده گرم شد خاموش کردم، و خیرموم رو تو فر گذاشتم با همون ظرفی که دورش حوله پیچیدم تا زودتر به مرحله پف کردن برسه .

نیم ساعت خمیر من تو این فره گرم موند تا حسابی پف کرد.

خوب تو این مدتی که خمیرمون داره حسابی پف میکنه میریم سراغ مواد داخل پیتزا .

قارچ رو با روغن زیتون و کمی فلفل سیاه با شعله زیاد فقط در حدی که یه مقدار تفت داده بشه سرخ میکنیم .

یادتون باشه نمیخواهیم زیاد سرخ بشه.

 

من چون اسفناج نداشتم از پیازچه استفاده کردم .

به شما پیشنهاد میدم که از اسفناج استفاده کنید به این صورت که وقت اسفناج رو کمی بخار پز کردید آبه اسفناج رو کاملا بگیرید با دستتون .

میتونید حتی گوشت رو حذف کنید و فقط از اسفناج استفاده کنید .

اسفناج رو به مدت ۲ دقیقه تو ماکروفر بزارید واسه این که پخته بشه.

پیازچه یا اسفناجی رو که دارید میزاریم یه مقداری با قارچ تفت بخوره .

گشت چرخکرده رو با کره، کمی سیر و ادویه، نمک تفت میدیم به مدت ۱۰ دقیقه.

خوب گوشتمون تو این مرحله پخته شده .

همه این موادی رو که پختیم رو به همراه پنیر قاطی میکنیم .

 

خمیرمون بعد نیم ساعت حسابی پف کرده اگه دیدی هنوز زیاد پف نکرده میتونید مدت بیشتری بزارید تا خمیرتون استراحت کنه .

 خمیر رو به دو قست تقسیم میکنیم و یک قسمتش رو تو کف قالب با دست پهن میکنیم .

من از قالب کیک۲۰ سانتی استفاده کردم شما میتونید از قالب تارت یا هر نوع قالب متوسط دیگه ای که دارید استفاده کنید .

مواد پیتزا رو میریزم روی خمیر .

و خمیر دومی که کنار گذاشته بودیم  رو روی این مواد کاملا میپوشونیم .

میتونید خمیر رو با وردنه باز کنید و بعد بزارید روی پیتزا یا هم که با دستتون

پهنش کنید .

روی خمیرمون چنگال چنگال میزنیم و روش زرده تخم مرغ میمالیم تا خمیر براقی رو داشته باشیم  .

 میزاریم تو فری که از ۵ دقیقه قبل رو درجه ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۱۸ درجه سانتیگراد گرم کردیم و به مدت ۲۰ دقیقه پیتزا باید تو فر بمونه .

خوب پیتزا من آمادست.
سه شنبه 17 دی 1392  4:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها