ا
ین پیتزا یه حسن خیلی خوبی که نسبتبه پیتزا های معمولی داره اینه که حسابی پر ملات ترو موادی که داخل پیتزاست نرمتر و لذیذ تره و از همه مهمتر پنیر داخلش خشک نیست و حسابی کش میاد.
به طور کلی با درست کردن خمیر و خود پیتزا حدود ۱ ساعت وقتتون رو میبره.
این پیتزا واسه دو تا آدم خیلی گرسنه کافیه .
من خودم این نوع پیتزا رو بیشتر دوست داشتم تا پیتزا های رایج، پیشنهاد میدم این پیتزا رو حتما درست کنید.
مواد لازم برای خمیر :
آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
خمیر مایع ۱ و ۱/۴ قاشق غذا خوری
نمک ۳/۴ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آب ۲/۳ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
مواد داخل پیتزا
گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
اسفناج یا پیازچه ۱ پیمانه
قارچ ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا یا گودا، یا پنیر پیتزا ۲۳۰ گرم
کره ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
سس پیتزا مورد علاقتون مثل سس کچاپ
ادویه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
فلفل به مقدار کافی
کره ۲ قاشق غذاخوری
برای درست کردن خمیر پیتزا آرد رو با خمیر مایع و نمک و شکر قاطی میکنیم .
۲/۳ پیمانه آب ولرم رو به آرد اضافه میکنیم .
روغن زیتون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط خمیرمون بشه.اگه حس کردید که ارد بیشتری لازم دارید میتونید در حد نصف پیمانه استفاده کنید .
حسابی ورز میدیم در حد ۲ تا ۳ دقیقه تا همچین خمیری داشته باشیم که به دستمون ( به دست شف کوچولومون) نچسبه .
ظرفی که قراره خمیرمون رو بهش انتقال بدیم رو کمی با روغن زیتون چرب میکنیم. خمیرمون رو میزاریم توش و روش پلاستیک و ی حوله یا دستمال آشپزخونه میکشیم و میزاریم به مدت ۱ ساعت تا پف کنه .
من واسه این که خیلی گشنم بود فر رو به مدت ۳ دقیقه روشن کردم و وقتی یه خورده گرم شد خاموش کردم، و خیرموم رو تو فر گذاشتم با همون ظرفی که دورش حوله پیچیدم تا زودتر به مرحله پف کردن برسه .
نیم ساعت خمیر من تو این فره گرم موند تا حسابی پف کرد.
خوب تو این مدتی که خمیرمون داره حسابی پف میکنه میریم سراغ مواد داخل پیتزا .
قارچ رو با روغن زیتون و کمی فلفل سیاه با شعله زیاد فقط در حدی که یه مقدار تفت داده بشه سرخ میکنیم .
یادتون باشه نمیخواهیم زیاد سرخ بشه.
من چون اسفناج نداشتم از پیازچه استفاده کردم .
به شما پیشنهاد میدم که از اسفناج استفاده کنید به این صورت که وقت اسفناج رو کمی بخار پز کردید آبه اسفناج رو کاملا بگیرید با دستتون .
میتونید حتی گوشت رو حذف کنید و فقط از اسفناج استفاده کنید .
اسفناج رو به مدت ۲ دقیقه تو ماکروفر بزارید واسه این که پخته بشه.
پیازچه یا اسفناجی رو که دارید میزاریم یه مقداری با قارچ تفت بخوره .
گشت چرخکرده رو با کره، کمی سیر و ادویه، نمک تفت میدیم به مدت ۱۰ دقیقه.
خوب گوشتمون تو این مرحله پخته شده .
همه این موادی رو که پختیم رو به همراه پنیر قاطی میکنیم .
خمیرمون بعد نیم ساعت حسابی پف کرده اگه دیدی هنوز زیاد پف نکرده میتونید مدت بیشتری بزارید تا خمیرتون استراحت کنه .
خمیر رو به دو قست تقسیم میکنیم و یک قسمتش رو تو کف قالب با دست پهن میکنیم .
من از قالب کیک۲۰ سانتی استفاده کردم شما میتونید از قالب تارت یا هر نوع قالب متوسط دیگه ای که دارید استفاده کنید .
مواد پیتزا رو میریزم روی خمیر .
و خمیر دومی که کنار گذاشته بودیم رو روی این مواد کاملا میپوشونیم .
میتونید خمیر رو با وردنه باز کنید و بعد بزارید روی پیتزا یا هم که با دستتون
پهنش کنید .
روی خمیرمون چنگال چنگال میزنیم و روش زرده تخم مرغ میمالیم تا خمیر براقی رو داشته باشیم .
میزاریم تو فری که از ۵ دقیقه قبل رو درجه ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۱۸ درجه سانتیگراد گرم کردیم و به مدت ۲۰ دقیقه پیتزا باید تو فر بمونه .
خوب پیتزا من آمادست.