توصیههایی برای خانمهای خانهدار
*برای پاک کردن قابلمهای که غذا درون آن سوخته، کافی است مقداری سرکه را با آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید این محلول خوب بجوشد. پس از آن، سوختگی به راحتی از کف قابلمه پاک میشود.
*برای بریدن نان بهتر است از کارد ارهای استفاده کنید و پیش از برش، کارد را برای مدت کوتاهی درون آب جوش فرو کنید.
برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینیها، آنها را در جای تاریک، خشک و به دور از رطوبت قرار دهید.
*افرادی که پس از خرد کردن پیاز و شستن کارد هنوز نسبت به بوی پیاز روی کارد حساس هستند. برای برطرف کردن این بو کافی است یک هویج را با کمک کارد حلقه حلقه کنند.
*برای از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج بهترین کار پوست کندن یک پیاز و قراردادن آن در قابلمه است. بعد از ۱۰ دقیقه پیاز بوی دود را از برنج میگیرد.
*اگر پس از دم کردن غذا یادتان آمد که برنجتان بینمک است، پس از آنکه دم کشید. مقداری نمک را در آب حل کرده و آن را با روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید.
*یکی از بهترین راهها برای خوشبو شدن سبزی پلو، استفاده از آویشن و دیگر ادویههای خوش بو، لابهلای کشیدن برنج پیش از دم کردن برنج است.
*اگر در خانه کیک میپزید و برای جدا کردن کیک از ظرف دچار مشکل میشوید، پیش از ریختن مایه کیک درون ظرف مقداری شکر ته ظرف بپاشید. این کار کمک میکند تا کیک به ته ظرف نچسبد.
*بهترین روش برای نرم کردن و ترد کردن گوشت آن است که گوشت را در مخلوطی از روغن زیتون خوراکی بدون بو و سرکه قرار دهید و اجازه دهید بهمدت ۲ تا ۳ ساعت درون آن خیس بخورد.
*یکی از بهترین روشها برای نگهداری دراز مدت از موز و پیشگیری از سیاه شدن و تغییر رنگ دادن این میوه، آن است که موز را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید و درون جا میوهای یخچال قرار دهید.
*پیش از شستن ظروف چرب، سینک ظرفشویی را از آب پر کنید و ۳ قاشق سرکه درون آن بریزید و اجازه دهید ظرفها بهمدت ۱۰ دقیقه درون این مخلوط شناور باشند.
*اگر تمایل دارید، به سرعت چند دقیقه برگههای خشک هلو یا زردآلو تهیه کنید، میوهها را برش بزنید و آن را با کمترین حرارت درون فر بگذارید و مراقب باشید تا نسوزند.
*برای تمیز کردن زیور آلاتی با جنس طلا یا نقره آنها را با خاک اره نرم بسابید.
*اگر تصمیم دارید مدتی از اشیا و ظروف نقره خود استفاده نکنید بهتر است آنها را درون ورق آلومینیومی بپیچید. اینکار از تیره شدن رنگ نقرهها پیشگیری میکند.
*گاهی ممکن است برای تهیه غذا دائم با پیاز سر و کار داشته باشید. در این حالت دستتان به بوی پیاز آغشته میشود. برای از بین بردن این کار کافی است پوست دستتان را با کمک برشی از لیمو ترش تازه ماساژ دهید.
*برای شکستن پوست سخت نارگیل بهترین کار قرار دادن نارگیل درون مایکروویو یا فر است.
*برای از بین بردن شوری انواع خورشها میتوانید یک عدد سیب زمینی پوست کنده را درون خورش انداخته و پس از ۷-۸ دقیقه جوشیدن آن را از ظرف خارج کنید. با این کار شما نمک اضافه خورش را میگیرید.
«باربارا کینگ » کارشناس و مدرس خانهداری و ارتقای کیفیت زندگی به چند نکته مهم درباره چگونگی پاکسازی فضا و محیط حمام اشاره کرده است: وی باز کردن پنجرهها و امکان جریان داشتن هوای آزاد درون حمام را هفتهای یک بار بهمدت ۲ ساعت را یکی از بهترین راهحلها برای از بین رفتن دم و هوای راکد در حمام میداند.
*وی شست وشوی شیرآب، دوش و سردوشی حمام به کمک محلول سرکه و آب برای از بین بردن آلودگیها و باکتریهای موجود در حمام را ۲ بار در هفته توصیه میشود. شست و شوی وان حمام، قفسه و وسایلی که در حمام بهصورت مشترک توسط افراد خانواده استفاده میشوند نیز با کمک این محلول نیز بسیار ضروری است.
*خشک کردن وان و بخشهای مختلف حمام از جمله لولهها و سردوشی در پیشگیری از تجمع باکتریها و کپکهای سبز در نقاط مرطوب حمام مثل زیر وان، پشت لولهها و سردوشی بسیار مهم است.