سوال در مورد قرار دادن فیلم در پست انجمن و وبلاگ
سلام.
کسی می دونه چطور یه فیلم رو در پستهای انجمن باید نشون بدیم.
کد قرار دادن فیلم رو از کجا باید گرفت.
قرار دادن آهنگ چطور. نه اینکه فقط لینک باشه بلکه نمایش داده بشه.
قبلا از راهنمایی های همگی ممنون.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
پاسخ به:سوال در مورد قرار دادن فیلم در پست
سلام. برای قرار دادن آهنگ به این جا و برای قرار دادن فیلم به این جا بروید.
سوال : برای پست یا وبلاگ فرقی نمی کنه؟ میشه در هر دو جا از این کدها استفاده کرد؟
کدهایی که بخش چند رسانه ای سایت استفاده میشه هم همینه؟ یعنی وقتی نشون داده میشه مثل اونها میشه یا فرق داره؟
سلام. بله همینه. شما روی Source در بالا سمت چپ کلیک کنید و کدو در اون محیطی که باز می شه پیست کنید.
پاسخ به:سوال در مورد قرار دادن فیلم در پست و وبلاگ
ممنون از راهنمایی شما.
من سعی می کنم سوالات متداولی که دوستان دارند رو اینجا بیان کنم.
شاید اینها مورد استفاده خودم قرار نگیره ولی راهنمایی شما دوستان میتونه برای همه کاربران سایت و اینترنت مفید واقع بشه.
پاسخ به:سوال در مورد قرار دادن فیلم در پست انجمن و وبلاگ
این جوابی هست که مدیر ارشد انجمن ها در جواب یک کاربر دیگر نوشته اند. البته برای فایلهای flv
اگر منظورتان طریقه بارگذاری player در پست های انجمن است، می توانید از اینجا کد مربوط به استفاده از player را دانلود و محتوای فایل متنی دانلود شده را کپی و در قسمت source پست ارسالی paste نمایید، سپس باید آدرس URL فایل مورد نظر جهت پخش را در به جای عبارت flv file here قرار دهید.
لازم به ذکر است فایل مورد نظر جهت پخش حتما باید در قالب flv باشند.
با تشکر
موفق باشید
با سلام و عرض ادب
شما باید یک پست جدید ایجاد کنید، سپس با فشردن کلید source در بالای ویرایشگر انجمن، به بخش کد منبع پست ارسالی بروید، سپس کدی که برای دانلود در اختیار شما قرار دادم را در این بخش paste نمایید و با جستجوی عبارت flv file here ، هر جا این عبارت را یافتید، آدرس مستقیم ویدئوی مورد نظر را جایگزین نمایید. توجه داشته باشد، پسوند ویدئوی مورد نظر باید flv باشد.
در انتها با ارسال پست، نمایشگری مشابه با این پست نمایش داده شده و فیلم شما را پخش می کند.