نقل قول amirali123
يا سلام
ACER E1 572 G مدل لپ تاپ
من وقتي بازي نصب ميكنم بازي رو باز نميكنه و خطا نشون ميده و بعد قسمت SLEEP غير فعال هست ؟ ايا كارت گرافيك نصب نشده چون من از داخل سي دي كارت گرافيك كه مدلش AMD هست رو نصب كردم . بازم درست نشد من بايد چيكار كنم ؟ ( همون كم كردن روشنايي مانيتور هم از روي صفحه كليد عمل نميكنه فكر كنم اينم مربوط به كارت گرافيكش باشه )
من از سايت راسخون ويندوز 7 خريدم كه توش براي هر مدل از لپ تاپ ويندوز رو گذاشته ايا اون ويندوز نيازي به نصب مشخصات لپ تاپ ( كارت صوتي و .....) داره يا نه؟
من چطوري ميتونم بلوتوث لپ تاب رو فعال كنم ايا نيازي به نصب برنامش هست ؟
ويندوز 8 ايا نيازي به نصب اين برنامه ها داره يا خودش اتوماتيك همش رو ميشناسه؟
ببخشيد ديگه سوالاتم زياد شد وهمش رو اينجا مطرح كردم
با تشكر منتظر پاسخ عزيزان هستم
با سلام
با ورود به بخش device manager از نصیب صحیح سخت افزار های سیستم از جمله کارت گرافیک و ماژول بلوتوث اطمینان حاصل نمایید، اگر کارت گرافیک خود را با درایور اورجینال آن نصب نموده اید و در device manager نیز مدل صحیح آن نمایش داده شده است و علامت اخطاری بر روی آن وجود ندارد، بعید به نظر می رسد مشکل از کارت گرافیک باشد، همچنین برای اجرای صحیح بازی ها نصب پیش نیاز هایی نظیر directx و c++ redistributable و سایر موارد همراه بازی الزامی است. بعلاوه پیشنهاد می شود همه درایور های سیستم را بطور صحیح نصب نمایید.
در حالت کلی و برای همه ویندوز ها، نصب درایور ها جهت استفاده از حداکثر کارایی سخت افزارها الزامی است، حال ممکن است برخی درایور ها توسط ویندوز شناسایی شوند و در ظاهر به درستی کار کنند اما جهت استفاده از همه امکانات آنها نصب درایورها الزامی است. همینطور است در مورد درایور بلوتوث لپ تاپ، شما باید درایور را که معمولا با یک برنامه کاربردی جانبی جهت مدیریت بلوتوث همراه است نصب کرده و استفاده کنید.
موفق باشید