0

سوال در مورد كارت گرافيك و بلوتوث لپ تاپ ايسر ؟

amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

سوال در مورد كارت گرافيك و بلوتوث لپ تاپ ايسر ؟

يا سلام

ACER E1 572 G  مدل لپ تاپ

من وقتي بازي نصب ميكنم بازي رو باز نميكنه و خطا نشون ميده و بعد قسمت   SLEEP   غير فعال هست ؟ ايا كارت گرافيك نصب نشده چون من از داخل سي دي كارت گرافيك كه مدلش  AMD   هست رو نصب كردم . بازم درست نشد من بايد چيكار كنم ؟ ( همون كم كردن  روشنايي  مانيتور هم از روي صفحه كليد عمل نميكنه فكر كنم اينم مربوط به كارت گرافيكش باشه )

من از سايت راسخون ويندوز 7 خريدم كه توش براي هر مدل از لپ تاپ ويندوز رو گذاشته ايا اون ويندوز نيازي به نصب مشخصات لپ تاپ ( كارت صوتي و .....) داره يا نه؟

من چطوري ميتونم بلوتوث لپ تاب رو فعال كنم ايا نيازي به نصب برنامش هست ؟

ويندوز 8 ايا نيازي به نصب اين برنامه ها داره يا خودش اتوماتيك همش رو ميشناسه؟

ببخشيد ديگه سوالاتم زياد شد وهمش رو اينجا مطرح كردم

با تشكر منتظر پاسخ عزيزان هستم

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

شنبه 14 دی 1392  10:33 AM
تشکرات از این پست
voiceofrain sayyed13737373
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

پاسخ به:سوال در مورد كارت گرافيك و بلوتوث لپ تاپ ايسر ؟

نقل قول amirali123

يا سلام

ACER E1 572 G  مدل لپ تاپ

من وقتي بازي نصب ميكنم بازي رو باز نميكنه و خطا نشون ميده و بعد قسمت   SLEEP   غير فعال هست ؟ ايا كارت گرافيك نصب نشده چون من از داخل سي دي كارت گرافيك كه مدلش  AMD   هست رو نصب كردم . بازم درست نشد من بايد چيكار كنم ؟ ( همون كم كردن  روشنايي  مانيتور هم از روي صفحه كليد عمل نميكنه فكر كنم اينم مربوط به كارت گرافيكش باشه )

من از سايت راسخون ويندوز 7 خريدم كه توش براي هر مدل از لپ تاپ ويندوز رو گذاشته ايا اون ويندوز نيازي به نصب مشخصات لپ تاپ ( كارت صوتي و .....) داره يا نه؟

من چطوري ميتونم بلوتوث لپ تاب رو فعال كنم ايا نيازي به نصب برنامش هست ؟

ويندوز 8 ايا نيازي به نصب اين برنامه ها داره يا خودش اتوماتيك همش رو ميشناسه؟

ببخشيد ديگه سوالاتم زياد شد وهمش رو اينجا مطرح كردم

با تشكر منتظر پاسخ عزيزان هستم

با سلام

با ورود به بخش device manager از نصیب صحیح سخت افزار های سیستم از جمله کارت گرافیک و ماژول بلوتوث اطمینان حاصل نمایید، اگر کارت گرافیک خود را با درایور اورجینال آن نصب نموده اید و در device manager نیز مدل صحیح آن نمایش داده شده است و علامت اخطاری بر روی آن وجود ندارد، بعید به نظر می رسد مشکل از کارت گرافیک باشد، همچنین برای اجرای صحیح بازی ها نصب پیش نیاز هایی نظیر directx و c++ redistributable و سایر موارد همراه بازی الزامی است. بعلاوه پیشنهاد می شود همه درایور های سیستم را بطور صحیح نصب نمایید.

در حالت کلی و برای همه ویندوز ها، نصب درایور ها جهت استفاده از حداکثر کارایی سخت افزارها الزامی است، حال ممکن است برخی درایور ها توسط ویندوز شناسایی شوند و در ظاهر به درستی کار کنند اما جهت استفاده از همه امکانات آنها نصب درایورها الزامی است. همینطور است در مورد درایور بلوتوث لپ تاپ، شما باید درایور را که معمولا با یک برنامه کاربردی جانبی جهت مدیریت بلوتوث همراه است نصب کرده و استفاده کنید.

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

سه شنبه 17 دی 1392  2:01 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

با سلام

خوب بردم از اونجايي كه خريده بودم حلش كردند چند تا سيدي اتو درايو بود امتحان كردند و آخرش گرافيكش رو نصب كردند ديشب كه اوردم خونه ديدم قسمت چپ يو اس پي كار نميكنه حالا بايد برنامه اون رو پيدا كنم و نصبش كنم

اون قسمت    sleep   و كم كردن روشنايي مانيتور از روي صفحه كليد هم درست شد

اما بلوتوث رو يادم رفته بگم واسه اون هم بايد برنامش رو پيدا كنم و نصبش كنم ؟

بین تموم سایتهای اینترنت

سه شنبه 17 دی 1392  2:03 PM
تشکرات از این پست
only110
only110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 651

نقل قول amirali123

با سلام

خوب بردم از اونجايي كه خريده بودم حلش كردند چند تا سيدي اتو درايو بود امتحان كردند و آخرش گرافيكش رو نصب كردند ديشب كه اوردم خونه ديدم قسمت چپ يو اس پي كار نميكنه حالا بايد برنامه اون رو پيدا كنم و نصبش كنم

اون قسمت    sleep   و كم كردن روشنايي مانيتور از روي صفحه كليد هم درست شد

اما بلوتوث رو يادم رفته بگم واسه اون هم بايد برنامش رو پيدا كنم و نصبش كنم ؟

برای بلوتوث هم باید برنامه ی اون رو نصب کنید

شما وقتی لب تاپ میخری توی کارتونش  سی دی درایور هست که تمام برنامه های لب تاپ مانند بلوتوث کارت گرافیک و ... داخلش هست و اگه اونو داشته باشین نیازی به رفتن به نمایندگی ندارید بلکه خودتان سی دی را مگذارید و برنامه رو نصب میکنید !

لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین 

سه شنبه 17 دی 1392  2:23 PM
تشکرات از این پست
amirali123 ravabet_rasekhoon voiceofrain
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

سلام

از جوابي كه دادين ممنونم اره دي وي دي داره و من يه سي دي اتو درايو هم تهيه كردم ولي داخل دي وي دي خود لپ تاب چيزي به عنوان بلوتوث و پورت يو اس بي نتونستم پيدا كنم ولي دردي وي دي اتو درايو هست اونم انواع مدلش رو داره و اما اون مدل لپ تاپ من فايل نصبي نداره نميدونم بايد چي كار كنم

اما تلاش ميكنم به صورت تصويري از برنامه ها بگذارم تا راحت تر راهنمايي بفرمائيد

اين رو هم يادم رفته بگم اون نمايندگي موقع نصب كارت گرافيك گفت چون ويندوز32 بيتي هست براي همين كارت گرافيك رو قبول نميكنه بعد از چندين بار عوض كردن سي دي تونست او رو نصب بكنه يعني سيستم قبولش كرد منم به خاطر برنامه هام گفتم 32 بيتي نصب كنند

حالا كارت گرافيك رو كه فايلش رو پيدا كردم اون يكي از فايلها رو هم اگه نحوه نصب  رو و فايلش رو پيدا كنم ديگه مشكلي ندارم شايد ويندوز 8 32 بيتيش رو نصب كنم اخه ميگن معمولا اون ويندوز همه درايو ها رو خودش ميشناسه

چهارشنبه 18 دی 1392  9:42 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon voiceofrain
mfathi
mfathi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 915

لپ تاپ منم 5110 دل هستش و با گرافیکش مشکل داره

یک شنبه 6 بهمن 1392  3:50 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای

نقل قول amirali123

سلام

از جوابي كه دادين ممنونم اره دي وي دي داره و من يه سي دي اتو درايو هم تهيه كردم ولي داخل دي وي دي خود لپ تاب چيزي به عنوان بلوتوث و پورت يو اس بي نتونستم پيدا كنم ولي دردي وي دي اتو درايو هست اونم انواع مدلش رو داره و اما اون مدل لپ تاپ من فايل نصبي نداره نميدونم بايد چي كار كنم

اين رو هم يادم رفته بگم اون نمايندگي موقع نصب كارت گرافيك گفت چون ويندوز32 بيتي هست براي همين كارت گرافيك رو قبول نميكنه بعد از چندين بار عوض كردن سي دي تونست او رو نصب بكنه يعني سيستم قبولش كرد منم به خاطر برنامه هام گفتم 32 بيتي نصب كنند

حالا كارت گرافيك رو كه فايلش رو پيدا كردم اون يكي از فايلها رو هم اگه نحوه نصب  رو و فايلش رو پيدا كنم ديگه مشكلي ندارم شايد ويندوز 8 32 بيتيش رو نصب كنم اخه ميگن معمولا اون ويندوز همه درايو ها رو خودش ميشناسه

با سلام

با ورود به آدرس http://us.acer.com/ac/en/US/content/drivers ، از لیست کشویی وسط صفحه، روی گزینه notebook کلیک کنید، در لیست ظاهر شده در سمت راست، گزینه aspire و از لیست جدید ظاهر شده در سمت راست، گزینه Aspire E1-572G را انتخاب کنید، مشاهده می نمایید کلیه درایور های لپ تاپ شما برای ویندوز 7، 8 و 8.1 نسخه 64 بیتی جهت دانلود در دسترس قرار می گیرد.

توجه داشته باشید که معتبرترین و سازگارترین درایور ها همواره توسط سازندگان لپ تاپ ها ارائه می شود نه driver pack ها، پس اگر در سایت سازنده تنها برای نسخه های 64 بیتی درایور ارائه شده است، می توانید یک سیستم عامل 64 بیتی نصب و از این درایور ها استفاده نمایید.

موفق باشید

دوباره....

سه شنبه 29 بهمن 1392  2:30 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول voiceofrain
نقل قول amirali123

سلام

با سلام

با ورود به آدرس http://us.acer.com/ac/en/US/content/drivers ، از لیست کشویی وسط صفحه، روی گزینه notebook کلیک کنید، در لیست ظاهر شده در سمت راست، گزینه aspire و از لیست جدید ظاهر شده در سمت راست، گزینه Aspire E1-572G را انتخاب کنید، مشاهده می نمایید کلیه درایور های لپ تاپ شما برای ویندوز 7، 8 و 8.1 نسخه 64 بیتی جهت دانلود در دسترس قرار می گیرد.

توجه داشته باشید که معتبرترین و سازگارترین درایور ها همواره توسط سازندگان لپ تاپ ها ارائه می شود نه driver pack ها، پس اگر در سایت سازنده تنها برای نسخه های 64 بیتی درایور ارائه شده است، می توانید یک سیستم عامل 64 بیتی نصب و از این درایور ها استفاده نمایید.

موفق باشید

يه دنيا ازتون ممنونم واقعا كه عالي بود من به سايتش رفته بودم ولي محل دانلود رو نميتونستم پيدا بكنم بازم ازتون تشكر ميكنم

بین تموم سایتهای اینترنت

سه شنبه 29 بهمن 1392  2:39 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
mahdi5581
mahdi5581
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

کارت گرافیک

سلام.درایور لپ تاپ من amd radeon hd 8670m هستش. می خواستم در کنارش یک درایور nvidia نصب کنم اما ارور میده باید چی کار کنم؟خواهشا جواب من رو هر چه سریع تر بده.

شنبه 21 تیر 1393  12:25 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon voiceofrain amirali123
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای

نقل قول mahdi5581

سلام.درایور لپ تاپ من amd radeon hd 8670m هستش. می خواستم در کنارش یک درایور nvidia نصب کنم اما ارور میده باید چی کار کنم؟خواهشا جواب من رو هر چه سریع تر بده.

با سلام

برای هر سخت افزاری از جمله کارت گرافیک باید درایور منحصر بفرد که توسط سازنده محصول ارائه می شود، نصب گردد. برای کارت گرافیک amd شما، قطعا درایور کارت های گرافیک nvidia قابل استفاده نمی باشد.

موفق باشید

دوباره....

یک شنبه 22 تیر 1393  9:56 AM
تشکرات از این پست
amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها