روش تهیهی معجون گیـاهی
ابتدا ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی بخار آب قرار داده تا در آب حل و شفاف شود.
مواد اولیه
کره 100 گرم
کره بادامزمینی یک قاشق سوپخوری
آرد برنج و گلاب و آب جوش از هر کدام یک چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه
پودر نارگیل و سیاه دانه و پودر ژلاتین از هر کدام یک قاشق مرباخوری
پودر پسته، پودر بادام و پودر گردو از هر کدام یک قاشق سوپخوری
هل نصف قاشق چایخوری
زعفران به میزان لازم
مواد اولیه برای جوشانده
گل گاوزبان، بابونه، بهار ریحان، آلاله و تخم شوید از هر کدام دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه
* ابتدا ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی بخار آب قرار داده تا در آب حل و شفاف شود.
* آرد را در کره تفت داده تا کاملاً طلایی شود.
* سپس زعفران و شکر را اضافه کرده و جوشانده گیاهی را افزوده و خوب مخلوط کنید.
* پودر نارگیل، پسته، بادام و گردو را هم اضافه کرده تا قوام آید.
* در انتها گلاب و هل را بیفزایید. (ژلاتین حلشده را اضافه کرده و مخلوط کنید و در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید) این کار را برای زیبایی میتوان انجام داد. میتوانید از ژلاتین استفاده نکنید.
* معجون آمادهشده را در کاسههای کوچک ریخته و سرو کنید.
طرز تهیه جوشانده گیاهی
* گل گاوزبان، بابونه، بهار ریحان، آلاله و تخم شوید را شسته سپس در ظرفی ریخته و دو لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بجوشد سپس صاف کرده و به مواد اضافه کنید.
نکته
1- این گیاهان دارویی را میتوان از عطاریها خریداری کرد.
2- این جوشانده بسیار مقوی میباشد.