احمد احمدی - دشتستان اسپورت: به بهانه دعوت از مهندس محمد حسین زاهدی فرد به کلاس های توجیهی داوران لیگ برتر به سراغ عبدالرسول استاد زاده اولین داور لیگ برتری استان بوشهر رفتیم که در ادامه مصاحبه وی را با خبرنگار ما می خوانیم.
جناب آقای استادزاده اولین آشنایی شما با محمد حسین زاهدی فرد مربوط به چه زمانی می باشد؟
سال 80 کلاس های استعدادیابی داوری برگزار کردیم که حدود 40 نفر در این کلاس ها شرکت کردند و جناب آقای زاهدی فرد نیز حدود 17 سال داشت با اطلاع رسانی های که در سطح شهر برازجان صورت گرفته بود از طریق پدر بزرگوارشان باخبر شده بود و در کلاس ها حضور یافت.
خاطره ای هم از آن کلاس به یاد دارید؟
بله ؛در آن کلاس ها بنده جزوه ای تهیه نموده بودم و در اختیار شرکت کننده ها قرار داده بودم که صفحه آخر آن نوشته شده بود " تهیه و تنظیم: عبدالرسول استازاده داور ملی فوتبال " ولی در بین کلاس جزوه زاهدی فرد را از وی گرفتم تا توضیحی به شاگردان دهم که با اتفاق عجیبی مواجه شدم ! آقای زاهدی فرد بروی نام بنده با ماژیک قرمز خطی کشیده بود و نوشته بود " محمد حسین زاهدی فرد داور بین المللی فوتبال " که از همان روز بلند پروازی های وی را تحسین کردم و می دانستم آینده روشنی در انتظار ایشان خواهد بود.
وی داوری را از چه زمانی آغاز کرد؟
بنده زاهدی فرد رابه عنوان کمک داور با خودم به بازی های دوستانه و محلات می بردم ولی بعدها تشخیص دادیم که وی اندام خوبی برای داوری دارد و قضاوت ها به ایشان داده شد.
در ادامه نیز با گذراندن کلاس های داوری ایشان قضاوت های مهم و سرنوشت سازی را در استان سوت زد تا پا جای بزرگان داوری استان بگذارد.
حضور زاهدی فرد در کلاس های پیشرفته داوری فیفا ( سال 91 ) را چگونه ارزیابی می کنید؟
زاهدی فرد در فستیوال استعداد یابی داوری تنها فردی بود که توانست از درجه یک بدون کلاس درجه ملی توسط مسعود عنایت به درجه ملی ارتقا یابد و به عنوان شگفتی کلاس ها مورد تمجید ریاست پیشین کمیته داوران قرار گیرد و همچنین سعد کمیل داور سرشناس و مدرس AFC هم در این کلاس ها نظر خاصی به زاهدی فرد داشت و از توانمدی های ایشان سخن گفت.
مهمترین قضاوت های ایشان مربوط به چه زمانی است؟
در زمان ریاست مسعود عنایت در کمیته داوران به زاهدی فرد داوری های خوبی در لیگ های مختلف رسید ولی با آمدن حسین عسکری قضاوت ها بیشتری سپرده شد حتی در فصل قبل قرار بود قضاوت یکی از دیدارهای لیگ برتر در آبادان به ایشان برسد ولی با بدشانسی مواجه شد البته تاکنون در چهار دیدار لیگ برتری به عنوان داور چهارم حضور داشته است که مطمئنا این فصل قضاوت لیگ برتری از ایشان خواهیم دید.