0

پتروشيمي مي‌تواند به جمع 4تيم برتر برسد بازيکن تيم بسکتبال صنايع پتروشيمي گفت: پتانسيل رسيدن به جمع

lindhfvhidld
lindhfvhidld
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3872

پتروشيمي مي‌تواند به جمع 4تيم برتر برسد بازيکن تيم بسکتبال صنايع پتروشيمي گفت: پتانسيل رسيدن به جمع

پتروشيمي مي‌تواند به جمع 4تيم برتر برسد

بازيکن تيم بسکتبال صنايع پتروشيمي گفت: پتانسيل رسيدن به جمع چهار تيم برتر ليگ را داريم.

يونس لاله‌زاده در مورد شرايط تيم بسکتبال صنايع پتروشيمي اظهار داشت: در نيم‌فصل اول به دليل اينکه تيم دير تشکيل شده بود چندان با هم هماهنگ نبوديم، اما با توجه به تعطيلي نيم‌فصل فرصت خوبي براي تمرين بيشتر و هماهنگي داشتيم و براي ديدار با استقلال آماده هستيم.

به گزارش فارس، وي در مورد شرايط خودش در اين فصل گفت: من دير به تيم رسيدم، اما با توجه به اينکه فصل گذشته هم در صنايع بودم و با علي توفيق کار بوده بودم، شناخت داشتم و زود هماهنگ شدم.

بازيکن ملي‌پوش بسکتبال صنايع در خصوص شرايط اين تيم براي نيم‌فصل دوم گفت: صنايع پتانسيل بالايي دارد و در بازي‌هايي هم که انجام داديم، اين را ثابت کرديم. به نظرم ما مي‌توانيم تا رده‌هاي بالاتر هم پيش بياييم. شخصا اعتقاد دارم اگر در بازي‌هايي که انجام مي‌دهيم با دقت بيشتري ظاهر شويم، مي‌توانيم جزو چهار تيم برتر هم قرار بگيريم.

نيم‌فصل دوم دور مقدماتي ليگ برتر بسکتبال از 16 آذر برگزار مي‌شود و صنايع در نخستين بازي ميهمان استقلال قشم است.

صنايع در حال حاضر رده هفتم را به خود اختصاص داده است.

جمعه 13 دی 1392  9:56 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها