0

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکو هفت طبقه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکو هفت طبقه

 


سیب زمینی را رنده کرده، با مقداری نمک، زعفران و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.

 کوکو

مواد لازم برای 10 نفر:

سیب زمینی                              250 گرم، آب پز

نمک و فلفل                                 به مقدار لازم

محلول زعفران                             به میزان لازم

تخم مرغ                                      8 عدد

نخودفرنگی                                 250 گرم، پخته

زنجبیل                                         یک دوم قاشق مرباخوری

هویج                                           250 گرم، پخته

آرد سیب زمینی                           یک قاشق غذاخوری

دارچین                                        یک دوم قاشق مرباخوری

پیاز                                              یک عدد

گوشت چرخ کرده                         250 گرم

ادویه کاری                                   یک چهارم قاشق مرباخوری

گردو                                            30 گرم

ژامبون                                         6 ورق

سفیده‌ی تخم مرغ                       یک عدد

 

طرز تهیه:

*سیب زمینی را رنده کرده، با مقداری نمک، زعفران و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.

* نخود فرنگی را پوره کرده و با مقداری نمک و زنجبیل و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.

* هویج‌ها را پوره کنید و با آرد سیب زمینی، نمک، فلفل، زعفران، دارچین و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.

* پیاز را رنده کره و با گوشت چرخ کرده، نمک، ادویه کاری، گردو و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.

* یک قالب پاند کیک 10× 26 را چرب کنید و مخلوط سیب زمینی را در قالب بریزید و خوب صاف کنید.

* سفیده‌ی تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از لختگی درآید سپس روی دو برگ از ژامبون را قلم مو سفیده تخم بمالید و آن را روی مخلوط سیب زمینی قرار دهید بعد طرف دیگر ژامبون‌ها را نیز سفیده تخم مرغ بمالید و این کار را با مخلوط نخود فرنگی و هویج نیز انجام دهید.

* در آخر مخلوط گوشت را روی آن قرار داده و روی ظرف را با فویل بپوشانید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.

* ظرف را به مدت یک ساعت به صورت بن ماری در فر قرار دهید (یعنی قالب را در تابه بزرگ‌تری قرار داده و مقداری آب داخل تابه بزرگ‌تر بریزید تا نصف قالب را بپوشاند).

* بعد از این مدت فویل را برداشته و نیم ساعت دیگر در فر قرار دهید تا زمان پخت کامل شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و برش دهید.

 

نکات:

1- این دستور 105 گرم کربوهیدرات، 150 گرم پروتئین، 100 گرم چربی و 1920 کیلوکالری انرژی دارد.

2- این کوکو از 4 طبقه مواد تشکیل شده است که سه طبقه باقی مانده با قرار دادن ژامبون میان آن‌ها تکمیل می‌شود و تشکیل کوکو هفت طبقه را می‌دهد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 12 دی 1392  2:46 PM
تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها