0

برگزاری سلسله جلسات نقد بهائيت در مشهد مقدس

seyedjafarfatemi
seyedjafarfatemi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1643

برگزاری سلسله جلسات نقد بهائيت در مشهد مقدس

جلسات نقد بهائيت با حضور حجت‌الاسلام ابراهيم يعقوبيان در حوزه علميه مشهد مقدس برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمين ابراهيم يعقوبيان، مدرس حوزه علميه مشهد، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، با اعلام اين خبر، گفت: در اين جلسات ابتدا بحث شيخيت را مطرح می كنم و در ادامه مسئله بابيت را مورد توجه قرار خواهم داد و سپس موضوع بهائيت را مورد توجه قرار می دهم.

مدرس حوزه علميه مشهد افزود: در ادامه بحث به دنبال اين هستم تا عدله بهائيت و خاتميت رسول اكرم(ص) را مورد توجه قرار دهم.

يعقوبيان با اشاره به اينكه در ادامه جلسات بنا دارم تا مسئله پلوراليزم را مطرح كنم، عنوان كرد: در اين بحث در پی آن هستم تا مسائل مختلف در حوزه پلوراليزم را مطرح و بررسی كنم و نيز اين مسئله را كه آيا از نگاه شريعت اسلام عمل به احكام ديگر شريعت‌ها جايز است و آيا می‌توان با توجه به قاعده استصحاب حكمی را كه در تورات، انجبل و اسلام آمده و مشترك است در نظر گرفت و فرضا از بيان انجيل استفاده كرد و از آن تبعيت كرد.

يادآور می‌شود، جلسات نقد بهائيت روزانه از ساعت 7:30 تا 9 با حضور حجت‌الاسلام والمسلمين ابراهيم بعقوبيان، در حوزه علميه مشهد مقدس برگزار می‌شود.

به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستید ،  شمعي روشن کنید.
سه شنبه 16 آذر 1389  7:00 PM
تشکرات از این پست
seyedjafarfatemi
seyedjafarfatemi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1643

رئيس دبيرخانه اديان توحيدی منصوب شد

طی حكمی از سوی استاندار اصفهان، رئيس دفتر تبليغات اسلامی اصفهان، به رياست دبيرخانه اديان توحيدی استان منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه حوزه‌های علميه، حجت‌الاسلام و المسلمين ارزانی، رئيس دفتر تبليغات اسلامی اصفهان، طی حكمی از سوی عليرضا ذاكر، استاندار اصفهان، به رياست دبيرخانه اديان توحيدی استان منصوب شد.

به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستید ،  شمعي روشن کنید.
سه شنبه 16 آذر 1389  7:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها