0

طرز تهیه لازانیای بسیار خوشمزه ایتالیایی

 
mrt4636
mrt4636
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 172
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه لازانیای بسیار خوشمزه ایتالیایی

مواد لازم برای ۶ نفر

 

۱-  نوار لازانیا:   ۴۰۰ گرم

۲- سوسیس ریز خرد شده:   ۲۰۰ گرم

۳- ژامبون ریز خرد شده:  ۱۰۰ گرم

۴- قارچ خلال شده:   ۵-۶ عدد متوسط

۵- فلفل دلمه ای ریز خرد شده:   یک عدد کوچک

۶- مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده:   روی هم ۱۰۰ گرم

۷- پیاز ریز خرد شده:   یک عدد متوسط

۸- گوجه فرنگی : دو عدد میکس شده

۹- اورگانو ، فلفل سیاه : به مقدار لازم

۱۰- سس گوجه فرنگی :به مقدار لازم

۱۱- پنیر پیتزای رنده شده و ورقه ای: به مقدار لازم

۱۲- سس سفید مخصوص : یک استکان

طرز تهیه :
در ظرف نسبتا بزرگی  تا دو سوم آب میریزیم همراه با یک قاشق چایخوری نمک و مقداری روغن مایع میگذاریم بجوشد .  بعد نوار های لازانیا را یکی یکی و به دقت داخل آب در حال جوش قرار دهید  و  بعد از ۸-۱۰ دقیقه آب کش کنید .

 

نکته : موقع آبکش کردن حتما کمی آب سرد روی آنها باز کنید . تا حرارت داخل نوارهای لازانیا باعث خمیر شدن آن در زمان پخت نشود .

 

در ظرفی مقداری روغن بریزید بعد به ترتیب این مواد را اضافه کنید :
پیاز ریز خرد شده، ۳-۵ دقیقه بعد سوسیس ریز خرد شده بعد از ۵ دقیقه مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده، بعد از اضافه کردن مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده به دلیل خاصیت جذب سریع روغن توسط سویا، نیاز دارید تا کمی روغن به تابه اضافه کنید . بعد از تغییر رنگ کامل مواد قارچ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی رنگش عوض شود ( زیاد هم سرخ نشود بهتر است ) و در آخر ژامبون را همراه فلفل دلمه ای ریز خرد شده به مواد اضافه کنید . ۲-۳ دقیقه بعد گوجه فرنگی های میکس شده را به مواد بیفزاید و خوب هم بزنید. در این مرحله میتوانید کمی  فلفل سیاه و اورگانو نیز به مایع لازانیا اضافه کنید . وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند .

 

کف و دیواره های یک ظرف ( ترجیحا ) پیرکس را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید تا نوارهای لازانیا در آخر پخت به راحتی از ظرف جدا شوند . بعد کف ظرف را یک لایه نوار لازانیا پچینید و روی آن را یک لایه خیلی نازک سس گوجه فرنگی بریزید و با مایع لازانیا که اکنون کمی سرد شده است ، بپوشانید ، بعد روی مواد را اورگانو بپاشید ، یک لایه کامل پنیر پیتزا رنده شده بریزید ( طوری که تمام سطح مواد را بپوشاند ) و بعد دوباره یک لایه نوار لازانیا بچینید و  همین مراحل را تکرار کنید تا نوارتان تمام شود ! یا مایع لازانیا و یا فضای ظرف !!

 

در آخر هم با سس سفید مخصوص * کل سطح لازانیا یا قسمتی از آنرا بپوشانید و یک لایه پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و در آخر هم سطح ظرف را با پنیر پیتزای ورقه ای بپوشانید .


این قطره های اشک که مانند شبنم است/دریا اگر شود برای شما کم است

گیرم بهشت هم بروم با شفاعتت/ آقا بهشت بی گل رویت جهنم است

  ..::  محمد رضا ::...

 

دوشنبه 9 دی 1392  2:39 PM
تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها