مواد لازم برای ۶ نفر
۱- نوار لازانیا: ۴۰۰ گرم
۲- سوسیس ریز خرد شده: ۲۰۰ گرم
۳- ژامبون ریز خرد شده: ۱۰۰ گرم
۴- قارچ خلال شده: ۵-۶ عدد متوسط
۵- فلفل دلمه ای ریز خرد شده: یک عدد کوچک
۶- مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده: روی هم ۱۰۰ گرم
۷- پیاز ریز خرد شده: یک عدد متوسط
۸- گوجه فرنگی : دو عدد میکس شده
۹- اورگانو ، فلفل سیاه : به مقدار لازم
۱۰- سس گوجه فرنگی :به مقدار لازم
۱۱- پنیر پیتزای رنده شده و ورقه ای: به مقدار لازم
۱۲- سس سفید مخصوص : یک استکان
طرز تهیه :
در ظرف نسبتا بزرگی تا دو سوم آب میریزیم همراه با یک قاشق چایخوری نمک و مقداری روغن مایع میگذاریم بجوشد . بعد نوار های لازانیا را یکی یکی و به دقت داخل آب در حال جوش قرار دهید و بعد از ۸-۱۰ دقیقه آب کش کنید .
نکته : موقع آبکش کردن حتما کمی آب سرد روی آنها باز کنید . تا حرارت داخل نوارهای لازانیا باعث خمیر شدن آن در زمان پخت نشود .
در ظرفی مقداری روغن بریزید بعد به ترتیب این مواد را اضافه کنید :
پیاز ریز خرد شده، ۳-۵ دقیقه بعد سوسیس ریز خرد شده بعد از ۵ دقیقه مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده، بعد از اضافه کردن مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده به دلیل خاصیت جذب سریع روغن توسط سویا، نیاز دارید تا کمی روغن به تابه اضافه کنید . بعد از تغییر رنگ کامل مواد قارچ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی رنگش عوض شود ( زیاد هم سرخ نشود بهتر است ) و در آخر ژامبون را همراه فلفل دلمه ای ریز خرد شده به مواد اضافه کنید . ۲-۳ دقیقه بعد گوجه فرنگی های میکس شده را به مواد بیفزاید و خوب هم بزنید. در این مرحله میتوانید کمی فلفل سیاه و اورگانو نیز به مایع لازانیا اضافه کنید . وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند .
کف و دیواره های یک ظرف ( ترجیحا ) پیرکس را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید تا نوارهای لازانیا در آخر پخت به راحتی از ظرف جدا شوند . بعد کف ظرف را یک لایه نوار لازانیا پچینید و روی آن را یک لایه خیلی نازک سس گوجه فرنگی بریزید و با مایع لازانیا که اکنون کمی سرد شده است ، بپوشانید ، بعد روی مواد را اورگانو بپاشید ، یک لایه کامل پنیر پیتزا رنده شده بریزید ( طوری که تمام سطح مواد را بپوشاند ) و بعد دوباره یک لایه نوار لازانیا بچینید و همین مراحل را تکرار کنید تا نوارتان تمام شود ! یا مایع لازانیا و یا فضای ظرف !!
در آخر هم با سس سفید مخصوص * کل سطح لازانیا یا قسمتی از آنرا بپوشانید و یک لایه پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و در آخر هم سطح ظرف را با پنیر پیتزای ورقه ای بپوشانید .