0

ازحضرت زهرا (س )چه آموختیم؟

 
movahedfar
movahedfar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 6

ازحضرت زهرا (س )چه آموختیم؟

کاش همین امروز،همه بانوان درس حجاب بگیرند ، تا دل مادر سادات شاد شود .

بهترین الگویی که می توان برای زنان مسلمان به تصویر کشید ،حجاب بانوی عالمیان  ،حضرت صدیقه کبری علیها السلام است که در بعضی روایات چنین آمده است :

آن گاه که برای دفاع از حق غصب شده خود به مجلس ابوبکر می رفت «لاثت خمارها علی راسها واشتملت جلبلبها »(بحار الانوار/218/29)حضرت روسری خود را سر کرد وچادرش را پوشید .

وقتی می خواست به طرف خانه پدرش از منزل خارج شود «فتجلبت بجلباب ها وتبرقعت ببرقع ها وارادت النبی »  چادرش را سر نمود و روبندش را نداخت وبه طرف منزل پیامبر حرکت نمود .

امام صادق (ع) :« لاینبغی للمراةان تجمرثوبهااذا خرجت من بیتها »(وسایل الشیعه161/20)شایسته نیست یک زن مسلمان وقتی از خانه اش خارج می شود اباس های خودش را زینت دهد .

بنا براین بانوان مسلمان که پیشوایی  چون فاطمه زهرا دارند که حتی از شخص کور هم خودشان را می پوشانند وچادریا پوشش سرتاسری سیره همیشگی آن حضرت بود والگوی دیگری چون زینب را در فرا روی خود دارند ، مباداداز پیروی این حضرات دست برکشند وفریب یک سری القائات پوچ وبی اساس را خورده ودر این مسلمات دینی وسنن اسلامی شک و تردید به خود راه دهند ومتوجه باشند که یکی از نگرانی های اصلی امام زمان همین مسئله حجاب وعفت زنان است ،زیرا در دعاهای همیشگی خود وقتی می خواهند ،زنان امت را دعا کنند تنها روی همین مسئله انگشت می گذارند .

فرازی از دعای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف «... وعلی النساء بالحیا ءوالعفه »(مفاتیح الجنان /116/1)وپروردگارا !به زنان امتمن حیا وعفت ارزانی دار ، پس مبادا دل امام زمان را بیازاریم وبا داشتن حجابی از روی سر ویا با بد حجابی خود دشمنان دین خدا را یاری سازیم

 

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر پهلویشان درد دین نداشته باشد ...

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر لبشان ذکر غریب مادر نداشته باشد ....

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر دستشان قباله فدک ،رخشان سیلی عدو و چادرشان خاک کوچه نداشته باشد...

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر مردی برای هفت آسمانخالق یکتا نداشته باشند ...

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر محسنی را برای پشت در ،علیی را بافرق شکافته برای محراب خونین مسجد کوفیان وحسنی را باجگر پاره پاره وقبری بی شمع برای دلدادگان بقیع وحسینی رابا لب تشنه وتنی بی سر برای آسمان خونین دل کربلا  وزینبی را با کمر خمیده ونماز شبی نشسته وخطبه ای کوبنده نداشته باشند ....

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر زینبی رابرای کربلای پسرش مهدی نداشته باشند ...

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر ذکر لب زینبشان چیزی جز «مارایت الا جمیلا » باشد ....

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر فرزندانی را برای امام زادگان عشق نداشته باشند ...

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر عدورا باسیاهی چادرشان به خاک سیاه نکشانند ...

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر سیاهی چادرشان حرمت خون شهیدان را به عالمیان ننمایاند ...

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر منتظر یوسف گمگشته ای نباشند ...

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر همتی وباکری وکاظمی ومفقودالاثری را برای راه حسین بن علی (ع) نداشته باشند...

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر «سربند یا زهرا (س)»را بر پیشانی علویان خود گره نزنند ...

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر چادرشان مجوز ورود شان به زیر خیمه نیمه سوخته «مادر »نباشد...

چادری ها زهرایی نیستند !

اگر فکرشان ،هدفشان ؛راهشان ،نگاهشان ،عشقشان وحجابشان فاطمی نباشد ...

چندروایت در باره اهمیت حجاب در نظر فاطمه زهرا علیها السلام:

 

حضرت موسی بن جعفر علیه السلام از پدران گرامیش از حضرت امیر المومنین علی علیه السلام نقل قول فرمودکه :روزی شخص نابینایی اجازه ورود خواست .حضرت فاطمه علیها سلام برخاست وچادر به سرکرد ورسول خدا فرمود :«چرا از او رو می گیری ،او که تورا نمی بیند؟» فاطمه عرض کرد:«او مر انمی بیند،اما من که اورا می بینم.واگر چه مرا نمی بیند ولی بوی مرا که حس می کند .»

رسول خدا فرمود :«شهادت می دهم که تو پاره تن منی »

روزی رسول خدا ازاصحاب خود پرسید :«نزدیکترین حالات زن به پروردگارش کدام است ؟»اصحاب نتوانستند جواب بدهند .این سوال به گوش حضرت فاطمه علیها سلام رسید .فاطمه فرمود :«نزدیکترین حالات زن به پروردگارش وقتی است که در خانه اش بنشیند .وخود را در کوچه وبازار ،جلو چشم نا محرمان قرار ندهد .»وقتی رسول خدا این پاسخ را شنید فرمود :«فاطمه پاره تن من است »

امیر المومنین علی علیه السلام می فرماید :روزی رسول خدا از ما پرسید :«بهترین کار برای زنان چیست ؟» فاطمه علیها سلام پاسخ داد :«بهترین کار برای زنان این است که مردان را نبینند ومردان نیز آنان را نبینند » رسول خدا فرمود :«فاطمه پاره تن من است »

رسول خدا بعد از ازدواج فاطمه علیها سلام کارها رابین او علی علیه السلام تقسیم کرد وفرمود :کارهای منزل با فاطمه وکارهای خارج از منزل با علی .فاطمه علیها سلام می فرماید :«هیچ کس نمی داند من چقدر خوشحال شدم که رسول خدا مرا از ظاهر شدن در بین چشم مردان معاف کرد .»

روزی فاطمه زهرا علیهاسلام به اسماءفرمود :«چه بد است این تخته هایی که بدن مرده را برای تشیع جنازه روی آن می گذارند !زیرا وقتی زنی را روی آن قرار می دهند وپارچه ای بر بدنش  می کشند ، حجم بدن او معلوم است » اسماء گفت :«من در حبشه که بودم می دیدم مردم انجا تابوتی از چوب درست می کردند ومرده را داخل آن می گذاشتند »سپس اسماء با چوب خرما تابوتی درست کرد وبه فاطمه علیها سلام نشان داد .حضرت فاطمه بسیار خوشحال شدوفرمود :«این خیلی خوب است .وقتی مرده را در داخل آن قرار دهند وپارچه ای روی آن بکشند ، دیگر معلوم نمی شود مرده مرد است یا زن » وفرمود :«پس از مرگم ، مرا در همین تابوت بگذارید .»

منبع :بحار الانوار صفحات 91و93و54و81و189

 

دوشنبه 9 دی 1392  2:20 PM
تشکرات از این پست
mohamarezak
mohamarezak
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 183
محل سکونت : آذربایجان شرقی

پاسخ به:ازحضرت زهرا (س )چه آموختیم؟


ریحانه رسول خدا

 



 

یکی از راههایی که می‏توان به وسیله‏ی آن، بانوی شایسته‏ی اسلام و آثار و نتایج درخشان تربیت اسلامی را مشاهده نمود این است که بانوان صدر اسلام و تربیت یافتگان مکتب وحی را به طور کامل بشناسیم و جزئیات زندگی آنان را مورد بررسی و کنجکاوی قرار دهیم.
حضرت زهرا علیهاالسلام بدون شک در رأس تمام بانون اسلام قرار دارد. زیرا او تنها بانویی است که پدرش، شوهرش، دو فرزندش و خودش نیز معصوم بوده و محیط پرورش و زندگی زهرا محیط عصمت و طهارت بوده است

 

.










مادر فاطمه زنی بود به نام خدیجه دختر خویلد که در یکی از خانواده‏های اصیل و شریف قریش به دنیا آمد و تربیت یافت و افراد خانواده‏اش همه دانشمند و فداکار و روحانی و حمایت کننده از خانه‏ی کعبه بودند.
فاطمه دوران کودکی خویش را در خانه‏ ی شخص اول اسلام یعنی پیغمبر برگزیده‏ای که تحت تربیت مستقیم پروردگار جهان قرار داشت، طی کرد. دوران خانه ‏داری و بچه ‏داری را در خانه‏ی دومین شخصیت ممتاز اسلام یعنی علی بن ابی‏طالب علیه‏السلام گذراند. در این دوران کوتاه دو پسر معصوم یعنی حسن و حسین را تربیت کرد و دو دختر شجاع و فداکار، مانند زینب و ام‏کلثوم، به جامعه تحویل داد. در چنین خانه‏ای به طور قطع می‏توان نتایج درخشان احکام و برنامه‏های اسلامی را آشکارا مشاهده نمود و بانوی شایسته و نمونه‏ی اسلام را پیدا کرد.
متأسفانه زندگی آن بانوی بزرگ تا حدی تاریک مانده و در مدارک اولیه‏ی اسلام مطلب زیادی ندارد. این ابهام معلول چند علت است:
علت اول: دوران زندگی حضرت زهرا علیهاالسلام کوتاه بود و از هیجده سال تجاوز نکرد. در حدود نصف این مدت، قبل از بلوغ بود که چندان مورد توجه واقع نمی‏شد. از بلوغ تا مرگ هم زیاد فاصله نداشت.
علت دوم: حضرت زهرا علیهاالسلام چون زن بود و اکثر دوران زندگی او در داخل خانه سپری می‏شد کمتر کسی می‏توانست به طور کامل از زندگی داخلی او اطلاع پیدا کند.
علت سوم: افکار مردم آن عصر بدان پایه نبود که برای زندگی دختر پیغمبر و بانوی نمونه‏ی اسلام اهمیت و ارزش زیادی قائل باشند تا در حفظ جزئیات آن کوشش نمایند.
به هر حال، گرچه جزئیات زندگی و سیر و سلوک آن بانوی نمونه بطور کامل ضبط نشده، ولی نویسندگان فراوانی سعی کرده اند که از همان مقدار موجود، با تجزیه و تحلیل، شخصیت او را مجسم سازند. لذا گاهی ناچار شده اند از روش معمول تاریخ نگاران - اکتفا کردن به نقل متن قضایا - تجاوز نموده و به نتیجه‏ گیری و تجزیه و تحلیل بپردازند.

 




این سطور بر گرفته از کتاب بانوی نمونه اسلام اثر بی بدیل آیه الله ابراهیم امینی است.

 

سه شنبه 13 اسفند 1392  6:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها