دیگچه مشهدی یکی غذاهای سنتی و محلی مشهدیها است که بیشتر در ماههای محرم و صفر پخته میشود.
مواد اولیه:
برنج نیم دانه و شکر: هر کدام ۵۰۰ گرم
هل ساییده شده: ۳۰ گرم
شیر: سه لیتر
زعفران و خلال پسته برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه
* برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش میریزیم تا آب نداشته باشد.
* سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید و مدام هم میزنیم.
* زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط میکنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.
* در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین میکنیم.