مواد لازم :
عدس : نیم لیوان
فلفل دلمه ای : یه نصفه
پیاز : ۱ عدد
تخم مرغ : ۲عدد متوسط
پنیر صبحانه : ۵۰ گرم
پودر آویشن : ۱ قاشق چایخوری
فلفل٬ نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
روغن کانولا : ۱ قاشق
طرز تهیه :
- عدس رو سه چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم.
سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاد و کمی روغن می ذاریم بپزه. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم.
- عدس رو با گوشتکوب کمی له می کنیم. و منتظر می مونیم کمی سرد بشه.
- پیاز رو رنده می کنیم.
- عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم.
- کمی روغن تو تابه نچسب می ریزیم .
- بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم تو روغن. در تابه رو می ذاریم.
- وقتی کوکو خودش رو گرفت و یه طرفش سرخ شد برمی گردونیم اون طرفش هم سرخ شه .