با سلام خدمت عزیزان وبلاگ نویس و علاقه مند به وبلاگ
اینبار قصد دارم ، یک فتوبلاگ بسیار غنی و زیبا را به شما معرفی کنم ؛
همانطور که میدانید "فتوبلاگ" به وبلاگ هایی گفته می شود که صاحب آن ، عکس های مورد علاقه یا عکس هایی که خودش گرفته را با دیگران به اشتراک میگذارد .
|
عنوان وبلاگ : |
کریمه |
مالک : |
کاربر محترم papeli |
آدرس وبلاگ : |
http://papeli.rasekhoonblog.com |
تاریخ ایجاد : |
1389/01/23 |
فتوبلاگ "کریمه (س)" فتوبلاگی است در مورد تصاویر حرم حضرت معصومه (س) در شهر قم . مالک محترم این وبلاگ آخرین عکس هایی که در این موضوع گرفته اند را بصورت منظم در وبلاگ قرار داده و فتوبلاگ را بصورت منظم بروز میکنند .
تمام پست ها بصورت عکس های زیبای گرفته شده با موضوع حرم حضرت معصومه ، مراسم مختلف ، مناسبت ها و ... است .
عکس ها کاملا فضای حرم حضرت معصومه را تداعی میکنند و با گردش در فتوبلاگ حس میکنید که در حرم حضور دارید .
بروز رسانی فتوبلاگ بصورت منظم انجام می شود و نظم خوبی در مطالب هم به چشم می آید .
قالب وبلاگ در حال حاضر :
وبلاگ فضای خلوتی دارد و صاحب وبلاگ ترجیح داده اند با استفاده کمتر از ابزارها و امکانات ، تمرکز اصلی را روی عکس ها قرار دهند .
کسانی که با عکاسی آشنایی داشته باشند میدانند که علاقه به عکاسی سختی های آنرا تحت الشعاع قرار میدهد و عکاس با پشتکار مدت زیادی را به عکاسی می پردازد .
در قسمت درباره وبلاگ ، قطعه زیبایی آمده :
"عکس یک لحظه معنایی از یک زندگی دامنه دار و طولانی است،عکس لحظه خاص آن زندگی است ،عکس یک توجه خاص یکنفر یعنی عکاس به همه معنای آن زندگی است یعنی خلاصه همه آن زندگی دامنه دار ،عکس بار معنایی دارد عکس معنایی را بیشتر از عکس صرف دوست دارم عکس حرف همه یک عمر است گاهی این حرف خیلی خیلی عمیق و ارزشمند استگاهی یک عکیس در یک لحظه همه تاریخ یک ملت است یک مبارزه یک تلاش طولانی است یک رنج دایمی است یک سرافرازی ابدی است."
این فتوبلاگ میتواند برای عاشقان حضرت معصومه و بارگاه ملکوتی ایشان مکان آرامش بخشی باشد ، همینطور کسانی که به عکاسی علاقه دارند :
فتوبلاگ "کریمه (س)"