آش انار یکی از چندین غذای محلی و سنتی شیرازیها است.
مواد لازم:
چغندر: یک عدد
برنج: یک لیوان و نیم
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
لپه: نصف لیوان
انار، نعنا خشک و پیاز داغ به اندازه کافی .
طرز تهیه:
* چغندر را کوتراش (رنده) کرده میپزند .
* گوشت کوبیده یا چرخ کرده را به صورت کوفته ریزه ( گلولههایی به اندازه یک فندق) در میآورند.
* برنج و کوفته ریزه و نعنا خشک و پیاز داغ را به چغندر در حال پختن اضافه میکنند.
* وقتی که برنج پخته شد، آب انار به آن افزوده و میگذارند به خوبی بپزد. در صورتی که آب انار ترش باشد ، یک یا دو استکان شکر به آن اضافه میکنند.
* وقتی که آش به اندازه دلخواه سفت شد آن را در ظرف ریخته روی آن را با نعنا و پیاز داغ تزیین میکنند.