آش ماستی یکی از انواع غذاهای سنتی و محلی سبزواریها است.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
ماست پرچرب: ۵۰۰ گرم
رشته: ۲۰۰ گرم
اسفناج یا برگ چغندر: ۵۰۰ گرم
تره: ۱۵۰ گرم
نعنا: ۵۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
* اسفناج خرد کرده را با مقداری آب جوش نیم پز کنید.
* سپس رشته را به آن اضافه کنید.
* بعد از آن که رشته نرم شد، تره و نعنا تازه را داخل مخلوط کن بریزید و برای آن که بهتر مخلوط شود چند قاشق ماست اضافه کنید.
* سپس مخلوط سبزی و ماست را به آش اضافه نموده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و در همین لحظه شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود.
* این آش به صورت سرد سرو می شود و معمولا کنار آن، سر سفره، کوکوسبزی هم گذاشته می شود.
انرژی کل: ۱۲۵۰ کیلو کالری