عبدي: اقتدار فوتبال ايران و پرسپوليس را به رخ حريفان ميكشيم
عبدي: اقتدار فوتبال ايران و پرسپوليس را به رخ حريفان ميكشيم
مربي پرسپوليس گفت: با نتايج خوب در آسيا اقتدار فوتبال ايران و پرسپوليس را به رخ حريفان ميکشيم.
|
|
|
حسين عبدي پس از همگروهي تيم فوتبال پرسپوليس با بنيادکار ازبکستان، الاتحاد عربستان و الوحده امارات عنوان کرد: تيمهاي بسيار خوب و پر قدرتي در گروه ما که گروه سختي است قرار گرفتهاند. دو تيم ديگر در شرايط بسيار بهتري نسبت به نماينده امارات هستند و ما شک نداريم هر 3 رقيب ما ميآيند تا به مرحله بالاتر صعود کنند.
وي افزود: بايد قبول کنيم که با اين قرعه برخورد کردهايم. شرايط حال حاضر پرسپوليس انشاءالله در بازيهاي آينده تکرار نميشود. اتفاقات اخير و شکستهايي که داشتيم به زودي ميگذرد و ما با آمادگي کامل به ديدار 3 رقيب خود خواهيم رفت.
عبدي در جواب اين سؤال که آيا اميدي به صعود داريد يا خير به فارس گفت: تمام تلاش خودمان را انجام ميدهيم. من قبل از اينکه در فصل جاري با پرسپوليس قرارداد ببندم در جلسهاي با کاشاني و دايي اعلام کردم که استراتژي ما بايد حضور موفق ليگ قهرمانان آسيا باشد. برنامههاي خود را براي اين مسابقات به خوبي آماده کرديم و ما قابليت اين را داريم که در فصل آينده نيز در ليگ قهرمانان آسيا باشيم. کار سخت است اما بايد اقتدار فوتبال ايران و پرسپوليس را به رخ حريفان بکشيم.
اين مربي در جواب اين سؤال که آيا به دنبال بازيکن کمکي خواهيد رفت، تاکيد کرد: بايد ببينيم شرايط چطور است. متاسفانه چند بازيکن مصدوم در پرسپوليس هستند که اميدوارم آنها را به بازيهاي ليگ قهرمانان آسيا سلامت و کامل برسانيم. بايد ببنيم در ادامه چه اتفاقي ميافتد و نظر کادر فني براي انتخاب بازيکن کمکي چيست. اين را ميدانيم که بنيادکار و نماينده عربستان بازيکنان غير بومي خوبي دارند. اميدوارم با حمايت هواداران و غيرت بازيکنان از اين بازيها رو سفيد بيرون بياييم. من براي ساير نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا نيز آرزوي موفقيت ميکنم.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 16 آذر 1389 5:49 PM
تشکرات از این پست