0

عبدي: اقتدار فوتبال ايران و پرسپوليس را به رخ حريفان مي‌كشيم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

مربي پرسپوليس گفت: با نتايج خوب در آسيا اقتدار فوتبال ايران و پرسپوليس را به رخ حريفان مي‌کشيم.

حسين عبدي پس از همگروهي تيم فوتبال پرسپوليس با بنيادکار ازبکستان، الاتحاد عربستان و الوحده امارات  عنوان کرد: تيم‌هاي بسيار خوب و پر قدرتي در گروه ما که گروه سختي است قرار گرفته‌اند. دو تيم ديگر در شرايط بسيار بهتري نسبت به نماينده امارات هستند و ما شک نداريم هر 3 رقيب ما مي‌آيند تا به مرحله بالاتر صعود کنند.
وي افزود: بايد قبول کنيم که با اين قرعه برخورد کرده‌ايم. شرايط حال حاضر پرسپوليس انشاءالله در بازي‌هاي آينده تکرار نمي‌شود. اتفاقات اخير و شکست‌هايي که داشتيم به زودي مي‌گذرد و ما با آمادگي کامل به ديدار 3 رقيب خود خواهيم رفت.

عبدي در جواب اين سؤال که آيا اميدي به صعود داريد يا خير به فارس گفت: تمام تلاش خودمان را انجام مي‌دهيم. من قبل از اينکه در فصل جاري با پرسپوليس قرارداد ببندم در جلسه‌اي با کاشاني و دايي اعلام کردم که استراتژي ما بايد حضور موفق ليگ قهرمانان آسيا باشد. برنامه‌هاي خود را براي اين مسابقات به خوبي آماده کرديم و ما قابليت اين را داريم که در فصل آينده نيز در ليگ قهرمانان آسيا باشيم. کار سخت است اما بايد اقتدار فوتبال ايران و پرسپوليس را به رخ حريفان بکشيم.
اين مربي در جواب اين سؤال که آيا به دنبال بازيکن کمکي خواهيد رفت، تاکيد کرد: بايد ببينيم شرايط چطور است. متاسفانه چند بازيکن مصدوم در پرسپوليس هستند که اميدوارم آنها را به بازي‌هاي ليگ قهرمانان آسيا سلامت و کامل برسانيم. بايد ببنيم در ادامه چه اتفاقي مي‌افتد و نظر کادر فني براي انتخاب بازيکن کمکي چيست. اين را مي‌دانيم که بنيادکار و نماينده عربستان بازيکنان غير بومي خوبي دارند. اميدوارم با حمايت هواداران و غيرت بازيکنان از اين بازي‌ها رو سفيد بيرون بياييم. من براي ساير نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا نيز آرزوي موفقيت مي‌کنم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 16 آذر 1389  5:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها