0

پیتزای میوه جات

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پیتزای میوه جات

مواد مورد نیاز :
 کیک اسفنجی 2 تخم مرغی
میوه های فصل
کرم پاتیسیر
خامه فرم گرفته 150 گرم
ژله آگار 

مراحل تهیه کیک اسفنجی 2 تخم مرغی :
مواد مورد نیاز کیک اسفنجی :
آرد سفید : 60 گرم
شکر : 25 گرم
بکینگ پودر : ½ قاشق چایخوری
نمک میوه : ¼ قاشق چایخوری
وانیل : 1 پیمانه
آب جوش : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 2 عدد
 
طرز تهیه کیک اسفنجی : 
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
زرده ها را به همراه شکر و وانیل با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس آب جوش را بیفزائید ،همزن را خاموش کنید.
سفیده های تخم مرغ را با همزن تمیز ( که به زرده ها آغشته نباشد ) بزنید تا پف کند و کاملا سفید رنگ شود.
اکنون در چند مرحله کمی از آرد و بکینگ پودر و نمک میوه و سفیده های کف شده را به مخلوط اضافه کنید.
کف یک قالب گرد  25 سانتی متری را کاغذ بیندازید و مواد کیک را در قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
پس از این مدت برای پخت کیک،زمان کوتاهی نیز برای خنک شدن کیک در نظر بگیرید،که در این فاصله میتوانید کرم پاتیسیر را تهیه کنید.
 
مراحل تهیه  کرم پاتیسیر :
مواد مورد نیاز کرم پاتیسیر :
شیر : 1 پیمانه
پودر نشاسته : 1 قاشق سوپخوری
کره : 50 گرم
شکر : 50 گر
وانیل : 1 ق
زرده تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه کرم پاتیسیر :
در یک شیر جوش پودر نشاسته و نیمی از شکر و شیر سرد را بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا حالت کرم پیدا کند و غلیظ شود.
سپس زرده تخم مرغ و وانیل و بقیه شکر را با همزن بزنید تا کمی سبک شود و به کرم تغلیظ شده اضافه کنید.
پس از چند دقیقه که خامی زرده گرفته شد،از روی حرارت بردارید و تا داغ است کره رابیفزائید.کرم خنک شده را روی نان پیتزا ( کیک اسفنجی 2 تخم مرغی ) پهن کنید و با کاردک سطح آن را صاف کنید.
اطراف کرم را با شکوفه خامه فرم گرفته بپوشانید و میوه های دلخواه را روی سطح پیتزا بچینید و در آخر آگار را روی میوه ها بریزید تا میوه ها جلا و تازگی خود را حفظ کنند.
فرمول تهیه ژله آگار :
شکر : 150 گرم
آب : 1 لیوان
آگار : 1 قاشق چایخوری.

همه مواد را روی حرارت بگذارید،وقتی جوشید 3 دقیقه نیز بجوشد ،وقتی خنک شد روی میوه ها بریزید.

شنبه 7 دی 1392  2:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها