جوابیه پرشین گیگ درباره قطعی آن
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز شاید اطلاع رسانی به این شکل برای سرویسی با قدمت پرشین گیگ و با داشتن همراهانی چون شما بظاهر دور از فضای حرفه ای و حتی اخلاقی باشد که قلباً از این بابت کمال تاسف را داریم. اما مطلب مهمتر تکذیب تمامی تصورات و شایعات مبنی بر هک، انقضا و یا تعطیلی این سرویس می باشد. بطور خلاصه پایین بودن سرویس پرشین گیگ صرفا جلوگیری از صدمه خوردن به اطلاعات کاربران عزیزمان می باشد که بعضا طی قریب به ۱۰ سال در فضای کاربری خود ذخیره کرده اند. حمله های مکرر به سمت سرورهای پرشین گیگ در روزهای ۲۲ و ۲۳ دسامبر سال جاری (۲۰۱۳) دوستان فنی را به فکر مقابله با ترفندی انداخت که بخشی از آن چیزی هست که شما می بینید. اما در کمتر از ۱ هفته آینده سرویس به حالت قبلی خود باز خواهد گشت (انشااله)، بدون از بین رفتن حتی ۱ بیت از فایل کاربران عزیز. ضمنا به اطلاع میرساند که پرشین گیگ در ۵ سال گذشته سرویس پشیبانی از فایلها را از دوره های ۳ ماهه به بازه های هفتگی تغییر داده است که این خود باعث اطمینان بیشتر کاربران از این سرویس می باشد. صبر و شکیبایی همراهانی چون شما، هر روز بیش از پیش ما را برای خدمت رسانی ترغیب می کند.
با سپاس امیرحسین راهنمایی مدیر اجرایی پرشین گیگ ۶ دیماه ۱۳۹۲
سایت تنوین
لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین
پاسخ به:جوابیه پرشین گیگ درباره قطعی آن
در این لینک آخرین اخبار پرشین گیگ را مشاهده کنید:
http://tanvin.ir/sites-news/871/جوابیه-پرشین-گیگ
سپاس از اطلاع رسانیتان
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
من از شما بابت اینکه لینکتان را ذکر نکردم معذرت میخوام
لینک شما وارد شد ممنون
من میگم چرا عکس امضامو نشون نمی ده ها !!!!
مراقبت دستمان که کلیک می کند و چشمانمان که نظاره می کند باشیم
"کل اولئک کان عنه مسئولا"
و بدانیم و آگاه باشیم که خدا هم یک کاربر همیشه آنـــلایـــن است
*.*.*.*.*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*.*.*.*.*
shokraneh.rasekhoonblog.com
انجمن راسخون - طرح هدیه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهوراقا امام زمان (عج