از کپک زدن مواد غذایی در یخچال نگرانید؟بهترین راهکارها برای پیشگیری از کپک زدن مواد غذایی مختلف را می توانید در اینجا بخوانید که این خود یک صرفه جویی نیز در نگهداری مواد غذایی به حساب می آید.
معمولا میوه ها را می شوییم و در داخل یخچال می گذاریم اما به شما پیشنهاد می کنیم خیار را نشسته در پارچه ای نخی بپیچید و داخل یخچال قرار دهید.
دو نکته پایانی برای جلوگیری از تشکیل کپک:
1-هر ظرفی که داخل یخچال می گذارید بهتر است در آن را گذاشته یا با نایلون روی آن را خوب بپوشانید.این کار هم جلوگیری از کپک زدن غذا می کند هم غذای شما بوی یخچال نمی گیرد وهم یخچال بوی انواع غذاها را به خود نمی گیرد.
2-همیشه به اندازه نیاز خرید کنید تا هم میوه و غذای تازه میل کنید هم از اسراف و دور ریختن پول و وقت و مواد غذایی جلوگیری کنید.