0

ترفندهایی برای جلوگیری از کپک زدن موادغذایی

 
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 5196
محل سکونت : تهران

ترفندهایی برای جلوگیری از کپک زدن موادغذایی

از کپک زدن مواد غذایی در یخچال نگرانید؟بهترین راهکارها برای پیشگیری از کپک زدن مواد غذایی مختلف را می توانید در اینجا بخوانید که این خود یک صرفه جویی نیز در نگهداری مواد غذایی به حساب می آید.

 

  •        برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا بهتر است هنگام سرو کردن یا هم زدن از قاشق چوبی تمیز استفاده کنید.در صورتی که در منزل مربا تهیه می کنید بهتر است قبل از بستن در مربا یک ورق آلومینیوم روی شیشه یکشید و سپس در آن را ببندیدتا با ورود هوا مربای شما کپک نزند.در ضمن مربا باید کاملا خنک شود و بعد در یخچال گذاشته شود.

 

  •       برای پیشگیری از کپک زدن پنیر باید مراقب باشید که آن را هر بار با چاقوی تمیز  استیل یا با نخ دندان تمیز قطعه قطعه کنید.برای نگهداری پنیر بهتر است کمی آب بجوشانید ودرظرف مورد نظر بریزید تا خنک شود و پنیرها را بعد از تکه تکه کردن در آن بگذارید و در ظرف را ببندید و در یخچال بگذارید.اگر پنیر بی نمک دوست ندارید می توانید مقدار کمی نمک به آب جوشیده اضافه کنید. اگر پنیرتان کپک زده است باید بخش کپک زده و مقداری از بخش سالم آنرا که در حاشیه کپک قرار دارد از آن جدا کنید.

 

  •        برای جلوگیری از کپک زدن سرکه و آبغوره باید از آنها در ظرفی مراقبت کنید که هوا نداشته باشد،بنابراین آنها را در ظرفی بریزید که اندازه آنها باشد و فضای خالی در آن وجود نداشته باشد.

 

  •      در صورتی که خودتان رب گوجه فرنگی تهیه می کنید بهتر است پس از کشیدن آن در ظرف روی رب را با یک لایه نازک از روغن بپوشانید تا هوا وارد آن نشود.

 

  •      برای جلوگیری از کپک زدن میوه ها درجامیوه ای یخچال یک اسفنج خشک درون جامیوه ای بگذارید تا رطوبت را به خود جذب کند.اگر میوه ها را داخل دستمالی نخی بپیچید نیز از کپک زدن آن جلوگیری می کند.میوه هایی که خیلی رسیده باشند را در کنار میوه های دیگر قرار ندهید.

     معمولا میوه ها را می شوییم و در داخل یخچال می گذاریم اما به شما پیشنهاد می کنیم خیار را نشسته در پارچه ای نخی بپیچید و داخل یخچال قرار دهید.

 

  •       نان را هیچ وقت در سفره نپیچید ،بهتر است نان را در نایلون تمیزی در فریزر بگذارید تا از کپک زدن آن جلوگیری کنید.برای هر بار استفاده می توانید به اندازه مورد نیاز از فریزر در بیاوریدو بعد از گرم کردن میل بفرمایید.

  دو نکته پایانی برای جلوگیری از تشکیل کپک:

1-هر ظرفی که داخل یخچال می گذارید بهتر است در آن را گذاشته یا با نایلون روی آن را خوب بپوشانید.این کار هم جلوگیری از کپک زدن غذا می کند هم غذای شما بوی یخچال نمی گیرد وهم یخچال بوی انواع غذاها را به خود نمی گیرد.

2-همیشه به اندازه نیاز خرید کنید تا هم میوه و غذای تازه میل کنید هم از اسراف و دور ریختن پول و وقت و مواد غذایی جلوگیری کنید.

 

جمعه 6 دی 1392  9:34 AM
تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها