0

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکوی لوبیا بامیه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکوی لوبیا بامیه

 


لوبیا را به همراه آب روی حرارت قرار می‌دهیم تا کمی پخته و نرم شود و پس از خنک شدن آن را خرد می‌کنیم.

کوکو

مواد اولیه

لوبیا سبز                     250 گرم

بامیه                           250 گرم

تخم‌مرغ                       پنج عدد

سیر له شده                دو حبه

زعفران دم‌کرده             یک قاشق غذاخوری

آرد                               یک قاشق غذاخوری

زیره و تخم گشنیز        یک قاشق چای‌خوری

روغن، نمک و فلفل      به میزان لازم

پیاز خرد شده               یک عدد

 

طرز تهیه

* لوبیا را به همراه آب روی حرارت قرار می‌دهیم تا کمی پخته و نرم شود و پس از خنک شدن آن را خرد می‌کنیم.

* بامیه را خرد کرده، به همراه پیاز تفت می‌دهیم و می‌گذاریم تا خنک شود.

* تخم‌مرغ‌ها را درون ظرفی شکسته، خوب هم می‌زنیم. سیر، زعفران، آرد، پودر زیره و تخم گشنیز، نمک و فلفل را به تخم‌مرغ اضافه کرده و هم می‌زنیم، سپس لوبیا و بامیه را هم می‌افزاییم.

* روغن را در تابه ریخته، وقتی داغ شد مایه کوکو را به آن می‌افزاییم. در ظرف را بسته تا یک طرف آن سرخ شود، سپس برش زده و برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

 

نکته

می‌توانید برای تهیه این کوکو از قالب‌های دلخواه نیز استفاده کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 5 دی 1392  7:56 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها