0

سالاد سنگاپوری

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

سالاد سنگاپوری

طرز تهیه سالاد سنگاپوری، سالادی سبک و رژیمی
این سالاد بیشتر در شرق و جنوب شرقی آسیا دیده می شه.البته هر کشوری ادویه های خاص خودش رو داره که ممکنه در کشور ما پیدا نشه بخاطر همین موقع ترجمه دستورها ادویه ها و چاشنی های ایرانی خودمون رو جایگزین کرده و می شه یه سالاد خوشمزه دیگه که ایندفعه این سالاد دیگه هیج جای دنیا پیدا نمی شه .پس لازمه خدمتتون بگم که این سالاد سنگاپوری ورژن ایرانی هست.
 
مواد لازم :
نودل برنج یک سوم بسته : ( بسته نودلی که من استفاده کردم 227گرم هست )
هویج رنده شده : 1 پیمانه
جوانه ماش : 1 پیمانه
جعفری : 3 ق س
روغن زیتون : 2 ق س
سرکه بالزامیک : 4 ق س ( در صورتیکه سرکه بالزامیک ندارید آبلیمو جایگزین کنید )
نمک و فلفل : به مقدار لازم
 
طرز تهیه :
برای آماده کردن نودل برنج جهت سالاد ، ابتدا نودل ها رو بطول تقریبی 5 سانتیمتر با قیچی برش بدین .
 
بعد بمدت 15-10 دقیقه داخل آبجوش ریخته و سپس آبکش کنید .
 
هویج رو رنده کرده و به نودل اضافه کنید .
 
نکته :  بهتره هویج ها بصورت رشته های باریک و بلند دربیاد .
 
و بعد روغن زیتون ...
 
سرکه بالزامیک ...
 
و سپس جعفری خرد شده ...
 
و درنهایت جوانه ماش رو اضافه کرده و مخلوط کنید ...
 
سالاد سنگاپوری ما آماده هست . بخاطر رشته ای بودن این سالاد بچه ها طرفدار اون هستن . نوش جان ...
 
چهارشنبه 4 دی 1392  11:27 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها