0

چند نکته برای تازه نگهداشتن مواد غذایی

 
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 5196
محل سکونت : تهران

چند نکته برای تازه نگهداشتن مواد غذایی

۱انواع توت ها وسرکه:

برای شستشوی انواع توت ها قبل ازاینکه آنرا دریخچال بگذارید،مقداری سرکه به آب اضافه کنید وآنها را بشویید.

۲به اندازه نیازخرید کنید:

درصورت امکان محلی خرید کنید،سبزی و میوه را تازه بخرید.

۳گوشت و ماهی:
گوشت وماهی را برای اینکه تازه بماند و یخ نزند،می توان درطبقه پایین یخچال نگهداری کرد.

۴محصولات خریداری شده را خفه نکنید:

برای تازه نگهداشتن میوه و سبزیجات آنها را درون ظرف یا پلاستیک بدون هوا قرارندهید.

۵درمورد پنیربدانید:

تازه نگهداشتن پنیراحتیاج به مهارت زیادی دارد،رطوبت پنیرسبب می شود زودترکپک بزند. پنیرهای خشک مانند پارمیسان و رومانی ماندگاری بیشتری دارند.

۶ بسته بندی بدون رطوبت:

برای تازه ماندن میوه ها، سبزیجات،گوشت و پنیربهتر باید آنها را درحوله کاغذی و سپس درکیسه پلاستیکی قرارداد وسپس داخل یخچال گذاشت.

۷طلسم سبزیجات:

هنگامی که سبزی طراوت و تازگی خود را ازدست می دهد به مدت چند دقیقه آنرا داخل آب و یخ بیندازید.

۸سیب زمینی را دریخچال نگهداری نکنید:

زیرا دریخچال با تبدیل شدن نشاسته به شکر،طعم سیب زمینی شیرین می شود.سیب زمینی را درجای خشک و خنک قراردهید.

۹ بسته بندی سبزیجات:

سبزی را داخل کیسه فریزر نگهداری کنید ، با اینکار می توانید سبزی ر اتا یک ماه نگهداری کنید.

۱۰جلوگیری ازشپشک:

برنج و پاستا معمولا دیر خراب می شوند اما ممکن است حشره بزنند ، می توانید با گذاشتن چند حبه سیر در آنها از ورود این حشرات ریز جلوگیری کنید.

۱۱لیمو شیرین یا لیموترش روی میوه ها بمالید:

با ریختن چند قطره لیمو روی میوه قاچ کرده می توانید ازعوض شدن رنگ میوه جلوگیری کنید.

۱۲سیب زمینی قاچ شده را درآب نگهداری کنید

چهارشنبه 4 دی 1392  10:12 AM
تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها