آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه
مواد لازم : برای 6 نفر
گوشت گوساله (چرخ کرده) |
450 گرم |
پیاز (خرد شده) |
1 عدد متوسط |
آب گوشت |
2 فنجان |
جو (خام) |
2/3 فنجان |
پونه کوهی |
2 قاشق چایخوری تازه (یا نصف قاشق چایخوری خشک کرده) |
نمک |
1/4 قاشق چایخوری |
فلفل |
1/4 قاشق چایخوری |
گوجه فرنگی |
450 گرم |
سبزیجات |
2 فنجان |
بلوط شناور |
200 گرم |
طرز تهیه :
1. فر را با 350 درجه ی فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ماهیتابه ی نچسب را با روغن اسپری کنید. گوشت و پیاز را اضافه کنید و روی شعله ی متوسط به مدت 7 تا 8 دقیقه تا گوشت قهوه ای و خشک شود بپزید و گاهی هم بزنید.
2. در یک ظرف شیشه ای نشکن مخلوط گوشت را با سایر مواد به جز سبزیجات ترکیب کنید. گوجه فرنگی ها را تکه کنید.
3. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید. 30 تا 40 دقیقه ی دیگر بپزید تا جو نرم شود.