هويج رنده شده- ۵ عدد متوسط
پودر زنجبيل- يک قاشق غذاخوري
فلفل سبز خرد شده- ۲ عدد
پودر زردچوبه- نصف قاشق مرباخوري
پودر زيره- يک قاشق مرباخوري
نمک- به اندازه کافي
روغن- يک قاشق غذاخوري
کمي روغن را در ماهيتابه گرم کنيد سپس هويج، پودر زنجبيل، نمک، فلفل سبز، پودر زيره و زردچوبه را به آن اضافه کنيد و تفت دهيد.
روي مواد را بپوشانيد و بگذاريد به مدت ۶ دقيقه روي حرارت کم بپزد. پس از آماده شدن، گاز را خاموش کنيد و مواد را کنار بگذاريد تا کاملاً خنک شود.
آرد، روغن، آب و نمک را با هم مخلوط کنيد و به شکل خمير دربياوريد.
خمير به دست آمده را به ۶ قسمت مساوي تقسيم کنيد؛ هر يک را کمي باز و وسط آن را با مواد پر کنيد و سپس کناره هاي آن را جمع و به آرامي با وردنه باز کنيد.
نان را روي ماهيتابه نچسب کمي گرم شده قرار دهيد تا کمي بپزد، سپس برگردانيد. مقداري کره يا روغن به هر طرف بماليد و کمي روي ماهيتابه بگذاريد تا بپزد.
براي باقي مانده مواد، اين کار را تکرار کنيد.