نقل قول alefan
ممنون و سپاسگذارم دوست عزیز که لطف کرده و جواب دادید. سعی می کنم مسیری که گفتید رو انجام بدم. دوتا سئوال دیگه هم دارم اگه براتون ممکنه جواب بدید
1. به چه دلیل این اتفاق برای ویندوزم افتاده تا بیشتر مراقب باشم.
2. برای ارتقا پرادکت کی طلب می کنه. من فقط لپ تاپم پراداکت آی دی داره. این دوتا باهم فرق دارند؟
با تشکر
با سلام
1-اگر قبلا چنین مشکلی نداشته اید، احتمالا بگونه ای محل ذخیره سازی مدیای احیاء به دلایل مختلف از جمل آلودگی ویروسی، بد افزار، نصب نرم افزار های جانبی، تغییر در پارتیشن بندی و ... دچار مشکل شده است.
2-product key به طور معمول بر روی پکیج خریداری شده ویندوز یا برچسب نصب آن در زیر لپ تاپ درج شده است که مشتمل بر 25 کاراکتر حرفی عددی است که در 5 گروه دسته بندی شده است. این کلید در زمان نصب ویندوز درخواست می شود.
(for example, BCDFG-12345-HJKLM-67890-NPQRS)
توصیه شده است این کلید در محلی امن نگهداری شده و با دیگران به اشتراک گذارده نشود. این کلید امکان نصب ویندوز را فراهم کرده و مبنایی برای تولید Product Id است که پس از نصب ویندوز ساخته و به ویندوز فعلی شما اختصاص داده می شود. هر نمونه از لایسنس ویندوز، یک پروداکت آی دی یکتا که مشتمل بر 20 کاراکتر مانند 12345-123-1234567-12345 است، دارا می باشد. product id با انتخاب properties از mycomputer در دسترس قرار دارد.
به عبارت دیگر، product key سریال نامبر ویندوز خریداری شده از مایکروسافت است و product id شناسه ای یکتا برای ویندوز نصب شده شما است.
موفق باشید