0

مشکل رفرش ویندوز هشت در لپ تاپ

alefan
alefan
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

مشکل رفرش ویندوز هشت در لپ تاپ

با سلام. من مدتیه که ویندوزم که اورجینال هست امکان رفرش و بازیابی خودش رو از دست داده و هنگامی که می خواهم رفرش کنم این پیغام رو میده.

some file are missing. your windows installation or recovery media will provide these files

لطف کنند دوستا کمکم کنن.

با تشکر

یک شنبه 1 دی 1392  8:51 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

پاسخ به:مشکل رفرش ویندوز هشت در لپ تاپ

نقل قول alefan

با سلام. من مدتیه که ویندوزم که اورجینال هست امکان رفرش و بازیابی خودش رو از دست داده و هنگامی که می خواهم رفرش کنم این پیغام رو میده.

some file are missing. your windows installation or recovery media will provide these files

لطف کنند دوستا کمکم کنن.

با تشکر

با سلام

پیغام نمایش داده شده به علت عدم وجود فایل های بازیابی در سیستم شماست. برای رفع مشکل نیاز است اقدام به تولید رسانه بازیابی و احیا(reset refresh media) نمایید که روش تولید آن بر روی حافظه های فلش یا بر روی dvd به شرح ذیل است:

1. Run the Windows 8.1 Setup program.

2. When prompted to run or save the file, choose Run

3. When prompted to enter a product key, enter the 25-digit product key you received when you bought Windows 8.1.

4. When prompted to install Windows 8.1, select Install by creating media, and then click Next.

5. Select the type of media you want to use: either a USB flash drive or a DVD.

To create a USB flash drive

1. Click USB flash drive.

2. Plug the USB flash drive into a USB port on your PC.

3. When prompted, select the USB drive you want to use and then click Next.

If you have files on the USB flash drive, they'll be deleted.

To create a DVD

1. Click ISO file and then select the location to save the ISO file.

2. Insert a blank, recordable DVD into your DVD drive.

3. Burn the ISO file to the DVD using Windows Disc Image Burner, or another DVD burning program.

اطلاعات کامل دیگری در لینک زیر در دسترس است:

http://www.intowindows.com/how-to-reset-or-refresh-windows-8-without-dvd/

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

سه شنبه 3 دی 1392  3:24 PM
تشکرات از این پست
alefan
alefan
alefan
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

ممنون و سپاسگذارم دوست عزیز که لطف کرده و جواب دادید. سعی می کنم مسیری که گفتید رو انجام بدم. دوتا سئوال دیگه هم دارم اگه براتون ممکنه جواب بدید

1. به چه دلیل این اتفاق برای ویندوزم افتاده تا بیشتر مراقب باشم.

2. برای ارتقا پرادکت کی طلب می کنه. من فقط لپ تاپم پراداکت آی دی داره. این دوتا باهم فرق دارند؟

با تشکر 

چهارشنبه 4 دی 1392  11:47 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

نقل قول alefan

ممنون و سپاسگذارم دوست عزیز که لطف کرده و جواب دادید. سعی می کنم مسیری که گفتید رو انجام بدم. دوتا سئوال دیگه هم دارم اگه براتون ممکنه جواب بدید

1. به چه دلیل این اتفاق برای ویندوزم افتاده تا بیشتر مراقب باشم.

2. برای ارتقا پرادکت کی طلب می کنه. من فقط لپ تاپم پراداکت آی دی داره. این دوتا باهم فرق دارند؟

با تشکر 

با سلام

1-اگر قبلا چنین مشکلی نداشته اید، احتمالا بگونه ای محل ذخیره سازی مدیای احیاء به دلایل مختلف از جمل آلودگی ویروسی، بد افزار، نصب نرم افزار های جانبی، تغییر در پارتیشن بندی و ... دچار مشکل شده است.

2-product key به طور معمول بر روی پکیج خریداری شده ویندوز یا برچسب نصب آن در زیر لپ تاپ درج شده است که مشتمل بر 25 کاراکتر حرفی عددی است که در 5 گروه دسته بندی شده است. این کلید در زمان نصب ویندوز درخواست می شود.

(for example, BCDFG-12345-HJKLM-67890-NPQRS)

توصیه شده است این کلید در محلی امن نگهداری شده و با دیگران به اشتراک گذارده نشود. این کلید امکان نصب ویندوز را فراهم کرده و مبنایی برای تولید Product Id است که پس از نصب ویندوز ساخته و به ویندوز فعلی شما اختصاص داده می شود. هر نمونه از لایسنس ویندوز، یک پروداکت آی دی یکتا که مشتمل بر 20 کاراکتر مانند 12345-123-1234567-12345 است، دارا می باشد. product id با انتخاب properties از mycomputer در دسترس قرار دارد.

به عبارت دیگر، product key سریال نامبر ویندوز خریداری شده از مایکروسافت است و product id شناسه ای یکتا برای ویندوز نصب شده شما است.

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

سه شنبه 17 دی 1392  3:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها