0

بهترین نوشیدنی ها در فصل سرما

yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

برای تقویت سیستم ‌ایمنی بدن در فصل سرما، نوشیدن آب ‌میوه تازه و چای بسیار توصیه می‌شود.

برای جلوگیری از سرماخوردگی یادگیری نحوه تهیه چند نوشیدنی گیاهی و رعایت برخی توصیه‌ها خالی از فایده نیست.

فقط در تابستان نیست که بدن برای تنظیم دمای مناسب خود فعالیت‌ بیشتری دارد و در جریان این فعالیت آب از دست می‌‌دهد، بلکه با سرد شدن هوا و تغییر پیوسته ی دمای بدن به دلیل رفت و آمد در محیط گرم اتاق و هوای سرد بیرون، نوشیدن مایعات فراوان نیز ضروری است.

بهترین نوشیدنی‌ها آب‌ معدنی ، چای و آب‌ میوه رقیق شده هستند.

همراه این نوشیدنی ها، استفاده از قرص‌های حاوی "روی" نیز توصیه می‌شود (البته تحت نظر پزشک) که در تقویت ایمنی بدن موثر است. با تقویت سیستم ایمنی بدن ، میزان ابتلا به سرماخوردگی کاهش می یابد.

شبی یک لیوان مخلوط زنجبیل و آب‌ میوه :

صد گرم آب ‌‌‌‌‌هویج، صد گرم آب ‌پرتقال تازه و نصف قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه رنده شده را مخلوط کنید و پیش از خواب بنوشید.

چای زیرفون :

گیاه زیرفون خواص دارویی بسیاری دارد. دم‌ کرده گل ‌زیرفون برای درمان سرماخوردگی و سرفه توصیه می‌شود.

نوشیدن این دم کرده در درمان برونشیت و بیماری‌های عفونی هم موثر است.

برای جلوگیری از سرماخوردگی نوشیدن چند لیوان دم کرده ی گل ‌زیرفون در روز توصیه می‌شود.

دم کرده آقطی سیاه :

آقطی‌ سیاه (انگور کولی) برای رفع یبوست، سنگ کلیه و از بین بردن کک و مک مفید است.

دم کرده آقطی ‌سیاه همراه یک قاشق چای‌خوری عسل، سیستم ایمنی بدن را در هوای سرد تقویت می‌کند.

چند توصیه مفید دیگر برای فصل سرما:

*یکی از مهم ترین نکات برای جلوگیری از سرماخوردگی ، گرم نگه‌ داشتن پاها در هوای سرد است. با گرم نگه داشتن پاها، روال طبیعی گردش خون در بدن، بهتر حفظ می‌شود و سیستم ایمنی بدن بهتر کار خواهد کرد.

* نباید فراموش کرد که با آغاز فصل سرما، بدن نیز می‌بایست به این تغییر عادت کند و خود را با شرایط آب‌ و هوایی پاییز و زمستان تطبیق دهد. بنابراین از هوای سرد وحشت نکنید.

* از تردد در مکان‌های بسته و پُر جمعیت خودداری کنید.

* کمی پیاده‌روی بسیار مفیدتر از تردد با وسایل نقیله عمومی است. اما اگر مجبور به طی کردن مسیرهای طولانی و استفاده از وسایل نقلیه عمومی هستید، حتما چندین بار در روز دست‌هایتان را با آب و صابون بشویید.

شنبه 30 آذر 1392  2:08 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h nazaninfatemeh mohamad_mohamad_mohammad alirezanabi2006 ma23hasan farshon
appleapple
appleapple
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 242

پاسخ به:بهترین نوشیدنی ها در فصل سرما

زنجبیل خیلی تعریفشو شنیدم.

دوشنبه 2 دی 1392  3:45 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon yasbagheri nazaninfatemeh mohamad_mohamad_mohammad
masoudranjbar
masoudranjbar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2212

سلام شما بايد عطار ميشدي اجي ياس ، مرسي اطلاعات خوبي دادين تشکر

به مدپوشان،بگویید اخرین مد کفن هست.

سه شنبه 3 دی 1392  3:47 PM
تشکرات از این پست
sama90
sama90
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 159

فقط چایی نبات های مادر بزرگ!!

سه شنبه 3 دی 1392  5:54 PM
تشکرات از این پست
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

برای تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل سرما، نوشیدن آب میوه تازه و چای بسیار توصیه می شود. برای جلوگیری از سرماخوردگی دانستن چگونگی تهیه چند نوشیدنی گیاهی و رعایت برخی توصیه ها خالی از فایده نیست.
تنها در تابستان نیست که بدن برای تنظیم دمای مناسب خود فعالیت بیشتری دارد و در جریان این فعالیت مایعات از دست می دهد. با سرد شدن هوا و تغییر پیوسته دمای بدن به دلیل تردد در فضای بسته و گرم، و هوای آزاد و سرد نوشیدن مایعات فراوان ضروری است. بهترین نوشیدنی ها آب معدنی، چای و آب میوه رقیق شده هستند. همراه نوشیدنی استفاده از قرص های حاوی "روی" توصیه می شود که عنصری کمیاب و موثر در تقویت ایمنی بدن است. شبی یک لیوان مخلوط زنجبیل آب میوه صدگرم آب هویج، صد گرم آب پرتقال تازه و 2 / 1 قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده را مخلوط کنید و در دمای اتاق پیش از خواب بنوشید. چای زیرفون زیرفون گیاهی خواص دارویی بسیاری دارد. دم کرده گل زیرفون برای درمان سرماخوردگی و سرفه توصیه می شود. نوشیدن این دم کرده در درمان برونشیت و بیماری های عفونی هم موثر است. برای جلوگیری از سرماخوردگی نوشیدن چند لیوان چای گل زیرفون در روز توصیه می شود. دم کرده آقطی سیاه آقطی سیاه (انگور کولی) برای رفع یبوست، سنگ کلیه و از بین بردن کک و مک مفید است. دم کرده آقطی سیاه همراه یک قاشق چای خوری عسل، سیستم ایمنی بدن را در روزهای سرد تقویت می کند.  پوشش مناسب و گرم پاها: یکی از مهمترین نکاتی که برای جلوگیری از سرماخوردگی توجه به آن توصیه می شود گرم نگاه داشتن پاها در روزهای سرد است. با گرم نگاه داشتن پاها، گردش خون در بدن روال طبیعی خود را بهتر حفظ می کند و سیستم ایمنی بدن از پشتیبانی مناسب تری برخوردار خواهد بود. در عین حال نباید فراموش کرد که با آغاز فصل سرما بدن نیز می بایست به این تغییر عادت کند و خود را با شرایط آب وهوایی پاییز و زمستان تطبیق دهد. از هوای سرد وحشت نکنید. در مقابل، از تردد در مکان های بسته و با جمعیت زیاد خودداری کنید. کمی پیاده روی بسیار مفیدتر از تردد با وسایل نقیله عمومی است. اما اگر مجبور به طی کردن مسیرهای طولانی و استفاده از وسایل نقلیه عمومی هستید، حتمأ چندین بار در روز دست هایتان را بشویید و هرشب پیش از خواب از دوش آب نمک بینی استفاده کنید.
چهارشنبه 4 دی 1392  9:12 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh mohamad_mohamad_mohammad
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

من دوست دارم تو فصل زمستان با وجود سرما  بازم اب سرد تگری بخورمwinkاز نظر من بهترین نوشیدنیه

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 4 دی 1392  11:57 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri papeli mohamad_mohamad_mohammad
faghaghia
faghaghia
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 486

من دوست دارم تو فصل سرما از اون شیر داغهایی که پیش ترها صبح زود تو راه حرم امام رضا(ع) می خوردیم بخورم!

چهارشنبه 4 دی 1392  7:48 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh mohamad_mohamad_mohammad
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

نقل قول faghaghia

من دوست دارم تو فصل سرما از اون شیر داغهایی که پیش ترها صبح زود تو راه حرم امام رضا(ع) می خوردیم بخورم!

با سلام

انشاالله به زودی زیارت اقا علی بن الموسی الرضا نصیب شما و خانواده محترمتان بشود تا باز هم از ان شیر داغها بخورید

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

شنبه 14 دی 1392  9:38 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mohamad_mohamad_mohammad
mohamad_mohamad_mohammad
mohamad_mohamad_mohammad
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 442

ولی هیچی چایی داغ نمیشه  اب میوه یخ خدایش نمی چسبه

خلیج فارس

یک شنبه 25 اسفند 1392  1:34 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri
arbv127
arbv127
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 98

cheekyخيلي ممنون از شماcheeky

وبلاگ کم آبی

راهکار هایی برای مصرف بهینه آب

یک شنبه 10 فروردین 1393  10:15 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri
setagheh
setagheh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 197

دارچین هم واسه فصل سرما عالیه.

شنبه 23 فروردین 1393  10:15 PM
تشکرات از این پست
ftm1370
ftm1370
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 779

سلام واقعا قبل از خوندن نظر شما نظر بنده  و اولین چیزی که به ذهنم اومد همون شیرهای داغ با کاکائو بود......

یک شنبه 6 مهر 1393  12:27 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

شیرداغ بهترینه

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 1 اسفند 1395  7:26 AM
تشکرات از این پست
faraztasfieh