0

هاجسون:درهر بازي بهتر مي شويم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سه گل ديويد انگاگ،رايان بابل و ماکسي رودريگس پيروزي ليورپول مقابل استون ويلا را رقم زد و روي هاجسون در پايان اين ديدار بيش از هر بازيکن ديگري تحت تاثير بازي رائول ميرلس قرار گرفت،بازيکني که از نظر هاجسون در ابتداي ورودش به رختکن آنفيلد مورد انتقادات ناعادلانه اي قرار گرفت.

هاجسون در پایان این مسابقه گفت:« فکر می کنم گاهی وقتها در مورد بازیکنانی که به تازگی به تیمهای جدیدی می پیوندند، خیلی خشن رفتار می کنیم، به ویژه وقتی که بازیکنان از لیگ دیگری آمده باشند.ما از آنها انتظار داریم که بلافاصله نبوغشان را به نمایش بگذارند و خارق العاده باشند و اگر این طور نباشد آنها را زیر سوال می بریم.من همیشه می دانستم که رائول میرلس یک بازیکن تراز اول است و بسیار خوشحالم که با گذشت هر هفته توانایی هایش را نشان می دهد.»

بسته ماندن دروازه په په رینا در این دیدار، موضوع دیگری بود که هاجسون به آن پرداخت:« رینادروازه بان بسیار خوبی است و شخصیت بالایی دارد. »

مربی لیورپول با بررسی دیدار دوشنبه شب تیمش مقابل استون ویلا گفت:« ما در هر بازی بهتر می شویم و فکر می کنم ساختار تیم ما با گذشت زمان شکل می گیرد. تمرکز ما در این دیدار خوب بود و از همین رو توانستیم به پیروزی آسانی دست بیابیم.البته برای کسب همین پیروزی های آسان هم باید جنگید.دو بازیکن جلویی ما به شدت تلاش کردند و خط دفاع ما هم در کنار خط حمله خیلی خوب بودند.عملکرد خوب خط میانی تیم ما هم کار را برای تیم آسان تر کرد.»

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 16 آذر 1389  12:11 PM
تشکرات از این پست
sr1313
دسترسی سریع به انجمن ها