0

پودینگ برنج با طعم هلو

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پودینگ برنج با طعم هلو

فرزندتان را از دوران نوزادی به طعم غذاهای سالم عادت دهید تا در آینده نیز سالم و قوی باشد.

مناسب برای :5 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

این غذا برای نوزادانِ ۸ تا ۱۰ ماه به بالا مناسب است. 

برای کودکان زیر یک‌سال عسل، وانیل و داچین را حذف کنید و به‌جای 2 عدد تخم‌مرغ از 4 عدد زرده تخم‌مرغ استفاده کنید.

بجای ماست هلو می‌توانید از ماست ساده نیز استفاده کنید.

مواد لازم:

شیر کم‌چرب

2 پیمانه

عسل

½ پیمانه

تخم‌مرغ

2 عدد

وانیل

½ قاشق چایخوری

برنج پخته

3 پیمانه

ماست هلو

1 پیمانه

کشمش

⅓ پیمانه

دارچین

½ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  1. فر را در دمایِ 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید از قبل گرم شود. در یک کاسه بزرگ، شیر، عسل و تخم مرغ را به خوبی با هم بزنید.
  2. برنجِ پخته شده و کشمش را نیز اضافه کنید و آن‌ها نیز به خوبی هم‌زده و مخلوط کنید. سپس آن‌ها را داخلِ ۲ ظرفِ پیرکس (با گنجایشِ ۲ لیتر) بریزید و قبل از آن داخلِ ظرف را کمی چرب کنید تا مانع از چسبیدنِ غذا به ظرف شود. در ظرف‌ها را بگذارید و اجازه دهید ۴۰ دقیقه بپزند (در طولِ پخت، دو بار آن‌ها را هم بزنید).
  3. پس از ۴۰ دقیقه پودینگ را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود. سپس ماست و دارچین را به آن اضافه کنید.
  4. این پودینگ هم به صورتِ سرد و هم به صورتِ گرم سرو می‌شود و در هر دو صورت عالی است. می‌توانید باقیمانده پودینگ را داخلِ یخچال نگه دارید.
شنبه 30 آذر 1392  12:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها