0

دنده کباب کرمانشاهی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

دنده کباب کرمانشاهی



مواد لازم

•    یک کیلوگرم دنده‌ی گوسفند
•    2 عدد پیاز ریز خرده شده
•    یک حبه سیر رنده شده
•    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
•    1.5 قاشق چایخوری سماق
•    نصف قاشق غذا‌خوری رب گوجه‌فرنگی
•    3 قاشق غذا‌خوری روغن زیتون
•    لیمو ترش (برای دور کباب)
•    گوجه‌فرنگی کبابی (برای دور کباب)
•    یک عدد پیاز (برای دور کباب)
•    جعفری ساطوری (برای دور کباب)
 

غذاهای کرمانشاهی (1)
 

طرز تهیه

1.    دنده گوسفندی را در ابعاد 15×10 سانتی‌متر خرد کنید. چربی‌های اضافه آن را بگیرید.

2.    در کاسه بزرگی، پیاز، سیر، فلفل سیاه، نیمی از سماق، رب گوجه‌فرنگی و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید.

3.    گوشت را به مواد اضافه کنید و با دست کاملا ورز دهید تا همه قسمت‌های گوشت به این مایه آغشته شوند. سپس آن را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه‌دار شود .

4.    کباب را به سیخ بکشید و روی کباب‌پز با حرارت ملایم کباب کنید تا طلایی شود. کباب را با دورچین آن سرو کنید. در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 29 آذر 1392  11:49 AM
تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها