مواد لازم
• یک کیلوگرم دندهی گوسفند
• 2 عدد پیاز ریز خرده شده
• یک حبه سیر رنده شده
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1.5 قاشق چایخوری سماق
• نصف قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• لیمو ترش (برای دور کباب)
• گوجهفرنگی کبابی (برای دور کباب)
• یک عدد پیاز (برای دور کباب)
• جعفری ساطوری (برای دور کباب)
طرز تهیه
1. دنده گوسفندی را در ابعاد 15×10 سانتیمتر خرد کنید. چربیهای اضافه آن را بگیرید.
2. در کاسه بزرگی، پیاز، سیر، فلفل سیاه، نیمی از سماق، رب گوجهفرنگی و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید.
3. گوشت را به مواد اضافه کنید و با دست کاملا ورز دهید تا همه قسمتهای گوشت به این مایه آغشته شوند. سپس آن را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزهدار شود .
4. کباب را به سیخ بکشید و روی کبابپز با حرارت ملایم کباب کنید تا طلایی شود. کباب را با دورچین آن سرو کنید. در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.