بژی از نانشیرینیهای سنتی شهر کرمانشاه است.
مواد لازم
• ۱ پیمانه شیر
• یکسوم پیمانه روغن حیوانی
• ۲ قاشق غذاخوری رازیانه (بادیان)
• نصف پیمانه شکر
• 3.5 تا 4 پیمانه آرد مخصوص نان سنگک
• ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
• ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
• روغن سرخ کردنی
طرز تهیه
1. رازیانه را آسیاب کنید و ترجیحا پودر نشود. در یک کاسه، شیر، شکر، زعفران دمکرده و رازیانه و روغن را با هم مخلوط کنید.
2. خمیر به دست آمده را حدود دو ساعت داخل پلاستیک در یک جای گرم قرار دهید تا ور بیاید. سپس گلوله های کوچکی به اندازه یک گردوی کوچک از خمیر بردارید، با وردنه آنها را باز و سپس لوله کنید و در روغن سرخ کنید.