0

هفته شانزدهم: ... :(" نماز اول وقت "): ...

hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

هفته شانزدهم: ... :(" نماز اول وقت "): ...

بسمــــــــــــــــــــــــه تعالـــــــــــــــــــــــــی

عـــهــــدنــــــامــــه بــــاخــویـــــشـــــــــــــــــــــــــــــ

السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)

السلام علیک یا ابا عبدالله

رسول اكرم صلى الله عليه و آله :

نماز در اول وقت خشنودى خداوند، ميان وقت رحمت خداوند و پايان وقت عفو خداوند است. 

مـا رهـروان ره حـق کـه بـا خـدا و امـام زمـان (عـج) خـویـشـــ عـهـد بـسـتـه ایـم هـر روز بـهـتـر از روز قـبـل بـاشـیـم در ایام اسارت کاروان امام حسیــــــــــن (ع) و اربعین حسینی  بـا خـود عـهـد می‌بـنـدیـم که بـرای رضـای حـق و شـادی دل شـکـسـتـه مـولـایـمـان امـام زمـان (عج) بـا تـوکـل بـه خـدا و تـوسـل بـه چـهـارده مـعـصـوم و بـا الـگـو گـرفـتـن از  امام حسین (ع) که حتی در میدان جنگ نیز نماز اول وقت را فراموش نکردند همیشه 

نماز خود را اول وقت 

بجا آوریم.

و بدینوسیله پیمانی مجدد با مولایمان حضرت ولی عصر(عج) می بندیم که راه ظهور را هموارتر سازیم.

ثواب و اجر این کار را هدیه می کنیم به ساحت مقدس امام زمان (عج) برای سلامتی مسئولین سایت راسخون و مدیر تالار گفتگوی آزاد و راسخونی عزیز ahmadfarm دعا می کنیم.

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

پنج شنبه 28 آذر 1392  11:08 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon farshon xplod2012 khodaeem1 yarabyarabyarab mohsenshabani alirezaheydari64 majnon313
rezarajab
rezarajab
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 53

پاسخ به:هفته شانزدهم: ... :(" نماز اول وقت "): ...

نماز اول وقت واقعا قلب انسان را جلا میدهد  خدا ان شاالله توفیق نماز اول وقت رو بدهد

جمعه 29 آذر 1392  12:00 AM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon khodaeem1 yarabyarabyarab bitamitra alirezaheydari64
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:هفته شانزدهم:  ... :(" نماز اول وقت "): ...

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 29 آذر 1392  11:55 AM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 ravabet_rasekhoon khodaeem1 yarabyarabyarab alirezaheydari64 akram_h
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 29 آذر 1392  11:56 AM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 khodaeem1 alirezaheydari64 akram_h parham2008
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 29 آذر 1392  11:58 AM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 khodaeem1 alirezaheydari64 sahebdel
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

آثار و بركات نماز اول وقت در آیات و روایات

نماز

1- برآورده شدن خواسته ها:

حضرت عبدالعظیم حسنی از امام حسن عسكری(ع) روایت می كند كه فرمودند: "خداوند متعال با حضرت موسی تكلم كرد، حضرت موسی فرمود:خدای من. كسی كه نمازها را در وقتش به جای آورد چه پاداشی دارد؟ خداوند فرمود:حاجت و درخواستش را به او عطا می كنم و بهشتم را برایش مباح می گردانم."1 حضرت حجةالاسلام والمسلمین هاشمی نژاد فرمودند: پیرمردی مسن، ماه مبارك رمضان به مسجد لاله زار می آمد. خیلی آدم موفقی بود، همیشه قبل از اذان داخل مسجد بود. به او گفتم: حاج آقا. شما خیلی موفقید، من هر روز كه به مسجد می آیم می بینم شما زودتر از ما آمده اید جا بگیرید، او گفت: نه آقا، من هرچه دارم از نماز اول وقت دارم و بعد گفت: من در نوجوانی به مشهد رفتم.

مرحوم حاج شیخ حسن علی نخودكی را پیدا كردم و گفتم: من سه حاجت مهم دارم، دلم می خواهد هر سه تا را خدا در جوانی به من بدهد، یك چیزی یادم بدهید؟ ایشان فرمودند: چی می خواهی؟ گفتم: یكی دلم می خواهد در جوانی به حج مشرف شوم، چون حج در جوانی لذت دیگری دارد. فرمودند: نماز اول وقت به جماعت بخوان. گفتم: دومین حاجتم این است كه دلم می خواهد یك همسر خوب خدا به من عنایت كند. فرمودند: نماز اول وقت به جماعت بخوان. و حاجت سومم این است كه خدا یك كسب آبرومندی به من عنایت فرماید.

فرمودند:نماز اول وقت به جماعت بخوان. این عملی را كه ایشان فرمودند من شروع كردم و در فاصله سه سال هم به حج مشرف شدم، هم زن مؤمنه و صالحه خدا به من داد و هم كسب با آبرو به من عنایت كرد.2

2- برطرف شدن گرفتاری و ناراحتی:

پیامبر اكرم(ص) فرمودند:"بنده ای نیست كه به وقت های نماز و جاهای خورشید اهمیت بدهد، مگر این كه من سه چیز را برای او ضمانت می كنم: برطرف شدن گرفتاری ها و ناراحتی ها، آسایش و خوشی به هنگام مردن و نجات از آتش."3

3 - ورود به بهشت و دوری از جهنم:

امام محمد باقر(ع) می فرمایند:"هر كس نماز واجب را در حالی كه عارف به حق آن است در وقتش بخواند، به گونه ای كه چیزی دیگر را بر آن ترجیح ندهد، خداوند برای وی برائت از جهنم می نویسد كه او را عذاب نكند، و كسی كه درغیر وقتش به جا آورد در حالی كه چیزی دیگر را بر آن ترجیح دهد، خداوند می تواند او را ببخشد یا عذابش كند.4

4- در امان بودن از بلاهای آسمانی:

قطب راوندی گوید: پیامبر خدا(ص) فرمود:هنگامی كه خداوند از آسمان آفتی بفرستد، سه گروه از آن، در امان می مانند: حاملان قرآن، رعایت كنندگان خورشید یعنی كسانی كه وقت های نماز را محافظت می كنند و كسانی كه مساجد را آباد می نمایند."5

هر كس نماز واجب را در حالی كه عارف به حق آن است در وقتش بخواند، به گونه ای كه چیزی دیگر را بر آن ترجیح ندهد، خداوند برای وی برائت از جهنم می نویسد كه او را عذاب نكند، و كسی كه درغیر وقتش به جا آورد در حالی كه چیزی دیگر را بر آن ترجیح دهد، خداوند می تواند او را ببخشد یا عذابش كند.

5- خشنودی خداوند:

امام صادق(ع) می فرمایند: اول وقت، خشنودی خداست و آخر آن، عفو خداست، و عفو نمی باشد مگر از جهت گناه."6  و در مقابل، تأخیر نماز موجب خشم خداست چرا كه پیامبر اكرم(ص) به حضرت علی(ع) فرمودند: "نماز را با وضوی كامل و شاداب در وقتش به جای آور كه تأخیر انداختن نماز بدون جهت، باعث غضب پروردگار است."7

6- استجابت دعا و بالا رفتن اعمال:

نماز

در حدیث است كه به هنگام ظهر درهای آسمان گشوده می شود و درهای بهشت باز می گردد و دعا مستجاب می شود ؛پس خوشا به حال كسی كه در آن هنگام برای او عمل صالحی بالا رود.8 در حدیثی دیگر از حضرت صادق(ع) آمده است كه فرمودند:"... بهترین ساعت های شب و روز، وقت های نماز است." سپس فرمودند:"چون ظهر می شود درهای آسمان گشوده شده و بادها می وزند و خداوند به خلق خود نگاه می كند. هر آینه من بسیار دوست دارم كه در آن هنگام، عمل صالحی برای من بالا رود." آنگاه فرمودند:" برشما باد به دعا كردن بعد از نمازها، چرا كه آن مستجاب می شود."9

7- دوری شیطان و تلقین شهادتین:

پیامبر اكرم(ص) فرمودند:"شیطان تازمانی كه مؤمن بر نمازهای پنج گانه در وقت آن محافظت كند، پیوسته از او در هراس است؛ پس چون آنها را ضایع نمود بر وی جرأت پیدا كرده و را در گناهان بزرگ می اندازد."10 امام صادق(ع) می فرمایند:"ملك الموت در هنگام مردن، شیطان را از محافظ بر نماز دور می كند و شهادت به یگانگی خدا و نبوت پیامبرش را در آن هنگامه بزرگ به او تلقین می نماید."11 زیاد شدن عمر، مال و اولاد صالح در دنیا،در امان بودن از ترس و هول مرگ در موقع مردن،آسان شدن سؤال نكیر و منكر در قبر، توسعه یافتن قبر، نورانی شدن چهره، دادن نامه عمل به دست راست و آسان گرفتن حساب در محشر، رضایت خداوند، سلام دادن خدا به او و نگاه كردن از روی رحمت به او در هنگام عبور از صراط 12 و... از دیگر آثار و بركات نماز اول وقت است كه در روایات به آن اشاره شده است.

حجةالاسلام انصاری می گوید: امام(ره) در روزهای آخر عمرشان می خواستند بخوابند؛ به من فرمودند اگر خوابیدم، اول وقت نماز صدایم بزن، گفتم چشم. دیدم اول وقت شد و امام(ره) خوابیده اند، حیفم آمد صدایشان بزنم؛ عمل جراحی، سرم به دست، گفتم صدایشان نزنم بهتر است.

چنددقیقه ای از اذان گذشت و امام(ره) چشم هایشان را باز كردند، گفتند:وقت شده؟ گفتم:بله فرمودند:چرا صدایم نزدی؟ گفتم:ده دقیقه بیشتر از وقت نگذشته است. گفتند:مگر به شما نگفتم. سپس امام(ره) فرزند خود را صدا زدند و فرمودند: ناراحتم. از اول عمرم تا حالا نمازم را اول وقت خوانده ام، چرا الان باید ده دقیقه تأخیر بیفتد؟".

منبع: روزنامه قدس - علی اكبر طحانیان

گروه دین و اندیشه - مهدی سیف جمالی

1،بحارالانوار، ج82، ص204.

2،داستان هایی از نماز اول وقت، ص 121.

3،سفینه البحار،ج 2، ص 42.

4،وسائل الشیعه، ج 3، ص 81، ح 23و ص 78، ح 1.

5،الصلاة فی الكتاب و السنة، ج 1، ص 329.

6،وسائل الشیعه، ج3، ص 90، ح16.

7،سرمایه سخنوران، ص 306.

8،سفینه البحار، ج2، ص 44.

9،اصول وافی، ج2، ص87.

10و 11،وسائل الشیعه، ج 3، ص 81و 9و 86.

12،حیات عارفانه فرزانگان، ص 10( به نقل از ثمرات،ص 408)

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 29 آذر 1392  12:05 PM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 khodaeem1 alirezaheydari64
arseyfi
arseyfi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6672

نماز اول وقت یعنی چه زمانی؟
نماز اول وقت یعنی چی؟ ایا مثلا یعنی همون لحظه یا 10 دقیقه اول یا نیم ساعت؟آیا وقت فضیلت همون اول وقت حساب میشه

آیت الله خامنه ای: منظور وقت فضیلت آن مى‌باشد.

آیت الله مکارم شیرازی: اول وقت یعنی از زمانی که اذان می گویند به مقداری که برای مستحبات و مقدمات نماز فرصت لازم است اما در مورد اوقات فضیلت بدانید مستحب است پنج نماز را در پنج وقت به جا آورد، یعنی هرکدام را در وقت فضیلت خود انجام دهد و تنها فاصله دادن به مقدار نافله یا تعقیبات کافی نیست، بلکه معیار همان وقت فضیلت است .

آیت الله وحید خراسانی:

آیت الله فاضل لنکرانی:اول وقت امر عرفی است و بعد از دخول وقت وشروع اذان اول وقت حساب می شود و بعد از اذان به مقداری که وضو بگیرد و شروع به نماز کند اول وقت است و هم چنین تا 20 دقیقه یا نیم ساعت مثلا عرفا اول وقت حساب می شود وهر مقداری که وقت اذان و اول داخل شدن وقت نماز نزدیک تر باشد فضیلتش بیشتر است.

آیت الله سیستانی:‌ وقت فضیلت ظهر از اول وقت است تا تقریبا سه ساعت ووقت فضیلت عصر از یک ونیم ساعت بعد از اذان ظهر شروع می شود تا تقریبا سه ساعت ووقت فضیلت مغرب از اول اذان است تا یک ساعت تقریبا واز همان وقت فضیلت نماز عشا است تا یک سوم شب

دو گروه هستند که نماز آنها  را نفرین می کند و آنها در زمره لعنت شدگان هستند برای آشنایی با این دو گروه آیت ا...مجتهدی تهرانی روایتی را بیان می کند.

کسانی که نماز را در اول وقت نمی‌خوانند نماز آنها را نفرین می‌کند و می‌گوید خدا تو را ضایع و خراب کند همان طور که تو مرا ضایع و خراب کردی، به همین خاطر هم هست که این گونه افراد همیشه گرفتار هستند و می ‌گویند آقا من هر کار می‌کنیم نمی‌شود این برای این است که نماز اول وقت نمی‌خوانی و پدر و مادر از دست تو ناراضی هستند.

از ملا می‌پرسند: چرا هر کار می‌کنیم کارمان به سامان نمی‌شود؟ در جواب گفت: برای اینکه نماز اول وقت نمی‌خوانی و نماز هم نفرین‌تان می‌کند.

دو نفر ملعون هستند: اول آن کسی که آن قدر نماز مغرب را دیر بخواند که آسمان پر از ستاره شود و دوم آن کسی که آن قدر نماز صبح را دیر بخواند که ستاره‌ای در آسمان باقی نمانده باشد و نزدیک طلوع آفتاب باشد این دو نفر ملعون هستند یعنی از رحمت خدا به دور می‌باشند. 

دی شیخ با چراغ همی‌‌گشت گرد شهر

کز دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست

شنبه 30 آذر 1392  8:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 hoseinh1990 omiddeymi1368 alirezaheydari64
arseyfi
arseyfi
کاربر طلایی1

چه فرقى بين نماز اول وقت و غير اول وقت وجود دارد تا ما به خاطر آن خودمان را مقيد به رعايت اين مساله بكنيم؟

به طور طبيعى هر كارى زمانى ويژه دارد كه در صورت تحقق يافتن در آن زمان، داراى تأثير بيشتر و مناسب تر خواهد بود. براى مثال- خوردن داروى مسكن براى التيام درد زمان خاصى مى طلبد- اگردر شرايط و فرصت مناسب خودش باشد، بسيار آرامش بخش و مفيد خواهد بود ولى اگر در زمان و شرايط خاص تنظيم شده آن مصرف نشود انسان با مشكل مواجه خواد شد. لذا رسول خدا (صلى الله عليه وآله) فرموده اند: «الْأُمُورُ مَرْهُونَهٌ بِأَوْقَاتِهَا».(1) (كارها در گرو زمان و فرصت خاص خويشند.»

اوقات نماز نيز فرصت هايى هستند كه نوعاً مناسبترين شرايط براى نماز است از همين رو نماز خواندن در آن اوقات نشاط آور، انرژى بخش و داراى تأثيرات ويژه است. مثلاً در مورد نماز ظهر از امام صادق (عليه السلام) نقل شده: «إِذَا زَالَتِ الشَّمْسُ فُتِّحَتْ أَبْوَابُ السَّمَاءِ وَ هَبَّتِ الرِّياحُ وَ نَظَرَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَى خَلْقِه).(2) (به هنگام ظهر درهاى آسمان گشوده مى شود و بادهاى (رحمت) وزيده مى شود و خداوند به مخلوقاتش نظر مى كند» كه در مورد بقيه نمازها نيز به همين صورت است.(3).

با توجه به همين مساله است كه در احاديث معصومين (عليهم السلام) براى خواندن نماز اول وقت اهميت فراوانى قائل و نسبت به آن تاكيد فراوانى شده است.

امير المؤمنين (عليه السلام) فرموده اند: «هيچ عمل و طاعتى نزد خداى با عزت و جلال از نماز محبوبتر نيست، پس هيچ چيز از امور دنيا از بجا آوردن نماز در وقتهايش شما را مشغول نگرداند، زيرا خداوند با عزت و جلال جماعت و گروهى را مذمت كرده و فرموده: الَّذِينَ هُمْ عَنْ صَلاتِهِمْ ساهُونَ (كسانى كه از نمازشان غفلت ميورزند يعنى وقتهاى آن را سبك مى شمارند)..(4)

درجاى ديگر امام صادق (عليه السلام) تفاوت نماز اول وقت با آخر وقت را چنين بيان داشته اند: «فَضْلُ الْوَقْتِ الْأَوَّلِ عَلَى الْأَخِيرِ كَفَضْلِ الآْخِرَهِ عَلَى الدُّنْيا».(5) (فضيلت اول وقت بر آخر آن همانند فضيلتى است كه آخرت بر دنيا دارد.»

اهميت اين مساله زمانى به اوج خود مى رسد كه از سوى ائمه (عليهم السلام) خواندن نماز اول وقت به عنوان يكى از علائم شيعه مطرح مى گردد:

امام صادق (عليه السلام) فرموده اند: «امْتَحِنُوا شِيعَتَنَا عِنْدَ مَوَاقِيتِ الصَّلَوَاتِ كَيفَ مُحَافَظَتُهُمْ عَلَيهَا».(6) (شيعيان ما را در اوقات نماز آزمايش كنيد كه چگونه بر خواندن نماز خود در موعد مقرر محافظت كنند.»

(1) بحار الأنوار، ج 74، ص. 166
 (2) وسائل الشيعه، ج 7، ص. 66
 (3) مجتبى كلباسى، انتشارات ستاد اقامه نماز، 1388، نهم، ص. 89
 (4) وسائل الشيعه ج 4 ص. 113
 (5) ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص. 36
 (6) بحار الأنوار، ج 65، ص. 149

شنبه 30 آذر 1392  8:13 AM
تشکرات از این پست
arseyfi
arseyfi
کاربر طلایی1

فضائل و فوائد نماز اول وقت و ثمرات آن در دنیا و آخرت ، بیش از آن است که ، قابل احصاء و شمارش باشد ، لیکن برای اهتمام بیشترمومنین به این فضیلت بزرگ ، به نمونه‌هایی از آن اشاره می‌شود : کسی که نمازش را اوّل وقت بخواند،جزءِ غافلین دردنیا شمرده نخواهد شد .

نمازاول وقت ، سبب ازدیاد رزق و روزی ومایه‌ ی برکت خانه است .

نماز اول وقت ، نشانه‌ ی شیعه‌ ی علی ( ع ) و ایمان واقعی است .

نماز اول وقت،متصل خواهد بود به نماز امام عصر ولی الله الاعظم (عج) نماز اول وقت،در پنج وقتِ شبانه روز، تمرینی است برای پاسخ گویی سریع به ندای پرصلابت منجی عالم یوسف زهرا امام زمان (ع) در روز ظهور ، وقتی تکیه بر کعبه زند و با صدای رسایی  که همه ی عالم بشنوند ، فریاد برآورد :    اَنَا بَقیَّةُ الله  شیطانِ لعین ، پیوسته از بنی آدم خائف و گریزان است ، تا وقتی که نمازهای پنج گانه را دراوقات خودش به جا آورد ، اما وقتی آنها را به تأخیر اندازد ، شیطان بر او جرأت پیدا کرده و او را به گناهان بزرگ وا می‌دارد .

نمازاوّل وقت ومواظبت بر طلوع و غروب خورشید ، سبب راحتی هنگام مرگ ، و بر طرف شدن غم و اندوه ، و نجات از دوزخ می‌ شود و امیرالمۆمنین چنین پاداشی را برای او ضمانت فرموده است: نماز اوّل وقت ، سبب تلقین شهادتین است توسط خود حضرت عزرائیل هنگام مردن .

کسی که بدون عذر نمازش را تأخیر اندازد ، مورد خطاب خدا در قرآن است که می‌ فرماید : ( وای برنماز گزارانی  که از نمازشان غفلت می‌ کنند ) هنگامی که وقت نماز فرا می رسد،فرشته ای بین مردم فریاد می زند : آی مردم ! بپا خیزید وآتشی که افروخته‌ اید،با نمازتان خاموش کنید .

بنا به فرموده ی اشرف کائنات عالم،که جز ازسر چشمه ی وحی سخنی نفرموده است ، نماز اوّل وقت ، محبوب‌ ترین کارها نزد خداست ، سپس نیکی به پدر و مادر وسپس جهاد .

نماز اوّل وقت ، رضوان خداست و وسط دقت عفو خدا و خریدن وقت غفران خداست . به شفاعت حضرت خاتم ( ص ) نخواهد رسید ، کسی که نماز واجب خود را ازوقت خودش به تأخیر اندازد .

کسی که مواظبت کند از نماز اول وقت ، روز قیامت سندی در دست خواهد داشت که با آن داخل بهشت خواهد شد !

شنبه 30 آذر 1392  8:19 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

در احادیث و روایات معصومین علیهم السلام برآورده شدن خواسته‌ها، برطرف شدن گرفتاری و ناراحتی، ورود به بهشت و دوری از جهنم، در امان بودن از بلاهای آسمانی، خشنودی خداوند، استجابت دعا و بالا رفتن اعمال، دوری شیطان و تلقین شهادتین از جمله آثار و فواید و برکات خواندن نماز اول وقت شمرده شده است.

به عنوان مثال پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:

بنده‌ای نیست که به وقت‌های نماز و جاهای خورشید اهمیت بدهد، مگر این که من سه چیز را برای او ضمانت می‌کنم: برطرف شدن گرفتاری‌ها و ناراحتی‌ها، آسایش و خوشی به هنگام مردن و نجات از آتش.

همچنین در حدیث داریم به هنگام ظهر درهای آسمان گشوده می‌شود و درهای بهشت باز می‌گردد و دعا مستجاب می‌شود؛ پس خوشا به حال کسی که در آن هنگام برای او عمل صالحی بالا رود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

شنبه 30 آذر 1392  8:42 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

به فكر نمازت باش، مثل شارژ موبایلت!

با صدای اذان بلند شو، مثل صدای موبایلت!

از انگشتانت برای اذكار استفاده كن، مثل صفحه كلید موبایلت!

قرآن را هم همیشه بخوان، مثل پیام‌های موبایلت و ...

غصه هایت را با «ق» بنویس

شنبه 30 آذر 1392  8:43 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri khodaeem1 hoseinh1990 omiddeymi1368 alirezaheydari64
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

سيره امام زمان (عج)

از کارهاي مهمي که امام زمان پس از ظهور انجام مي دهند، بر پا داشتن نماز و مطرح کردن آن در سطح جامعه و فرا خواندن مردم به سوي آن است. علاو بر اصل نماز، اقامه نماز در اول وقت نيز مورد تأکيد فراوان آن حضرت است.

امام مهدي (عج) مي فرمايد:

«ملعون ملعون من اخرالعشاء الي ان تشتبک النجوم وملعون ملعون من اخر الغداء الي ان تنقضي النجوم؛ لعنت شده وملعون کسي است که نماز عشا را به قدري تأخير اندازد که همه ستارگان آسمان ديده شوند؛ وملعون کسي است که نماز صبح را به قدري تأخير اندازد که ستارگان ديده شوند».

اين روايت، اهتمام امام زمان (عج) به نماز اول وقت را نشان مي دهد وآن حضرت کساني را که در نماز خود اهمال مي کنند، به شدت سرزنش مي کند وآنها را از رحمت خود دور مي داند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

شنبه 30 آذر 1392  8:45 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

برای اینکه به نمازاول وقت برسیم باید لحظاتی ازراسخون غافل شویمsmiley

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 30 آذر 1392  10:00 AM
تشکرات از این پست
masoudranjbar
masoudranjbar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2212

نماز اول وقت سعادت میخواهد نصیب مومن شود چون من واسم پیش اومده اگه مرتکب گناهی مثل دورغ یا نگاه به نامحرم شده ام این توفیق نماز اول وقت ازم گرفته شده است .

به مدپوشان،بگویید اخرین مد کفن هست.

شنبه 30 آذر 1392  10:08 AM
تشکرات از این پست
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

سلام. راستشو بخواهيد، وقتي نمازمو اول وقت مي خونم تا آخر شب خيالم راحته! هر موقع ياد نماز مي افتم ميگم آخيش خوندم!

اونموقع هستش كه ياد اين سخن مي افتم كه هركس نماز اول وقت بخونه عمرش بلند ميشه.

من كه احساس مي كنم روزم طولاني شده! شما چطور!

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

شنبه 30 آذر 1392  10:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها