0

توسل به ائمه راهی برای نزدیک شدن به اجابت دعا

yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

توسل با نماز امام جواد

نماز امام جواد

نماز خاص ایشون رو اگه حاجت دارید فراموش نکنید که خیلی از حاجتمندان از این نماز نتیجه دیدند
دو رکعت نماز در هر رکعت یک حمد و 70 بار توحید
بهتره تا قبل از غروب آفتاب بخونید

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

شنبه 30 آذر 1392  10:38 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

توسل به حضرت زينب

توسل به حضرت زينب

هر وقت مشکل کوچکی دارم نذر حضرت زینب میکنم میگن اگه 7 یا70.700.7000.70000. هزار تومان نذر کنی خانم حاجت میده

او هم بنده تو بود

شنبه 30 آذر 1392  10:40 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

ختمي كه به سرعت اجابت ميشود

ختمي كه به سرعت اجابت ميشود

یک ختمی رو نوشته و تاکید کرده که برای یکبار هم که شده این ختم رو انجام بدین تا سرعت حاجت روائی رو ببینید ختم اینه:

هر یک از سوره ها برای برآمدن حاجات روزی چهارده بار "هدیه به چهارده معصوم " خوانده شود: شنبه:سوره مبارکه فتح ، یکشنبه: سوره مبارکه یس،دوشنبه:سوره مبارکه واقعه ،سه شنبه:سوره مبارکه الرحمن، چهارشنبه: سوره مبارکه جن،پنج شنبه : سوره مبارک ملک ، جمعه :سوره مبارکه سجده. بدون شک حاجت او برآورده میشود.انشاالله"

باید این تعداد سوره رو در هر روز یکجا و بدون حرف زدن ما بینش بخونید.

او هم بنده تو بود

شنبه 30 آذر 1392  10:40 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

نذر نخود وذكر يا علي

نذر نخود وذكر يا علي

مردم نجف هر وقت حاجتی داشته باشند 12 نخود برمیدارند و به هر کدوم 1000 بار یاعلی میخونند که جمعا میشه 12 هزار بار. وهر زمان که حاجت گرفتند آش درست میکنند و این 12 نخود رو هم داخل آش میریزند.

یکی از دوستان در مکه این ختم رو برای یک زندانی که امیدی به آزادیش نبود انجام دادیم فرداش بهمون زنگ زدند که آزاد شد

او هم بنده تو بود

شنبه 30 آذر 1392  10:57 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

پاسخ به:توسل به ائمه راهی برای نزدیک شدن به اجابت دعا

نذر براي حضرت زينب

این تسبیح حضرت زینبه که ردخور نداره .  بیست ویک شب پشت سرهم با یه تسبیح یه دور صلوات میفرستی به نیتی که داری. می دونم که زود نتیجه میگیری . بعد از برآورده شدن حاجتت بیست ویک تسبیح رو پخش کن بین مردم.

او هم بنده تو بود

شنبه 30 آذر 1392  11:00 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

پاسخ به:توسل به ائمه راهی برای نزدیک شدن به اجابت دعا

نذري مجرب براي ميرزاي قمي

حجت الاسلام فاطمی نیا نقل می کنند: حضرت آیه الله العظمی اراکی که عالم بسیار باطن دار و بزرگواری بودند و من خیلی خدمتشان رسیده بودم، فرمودند: هرگز نشد که من مشکلی داشته باشم و یک سوره قرآن برای میرزای قمی بخوانم و مشکل من حل نشود!

او هم بنده تو بود

شنبه 30 آذر 1392  11:01 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

دعاى سریع الاجابه

دعاى سریع الاجابه

روایت شده كه مردى خدمت حضرت امیرالمومنین علیه السلام شكایت كرد

از دیر شدن جواب دعایش فرمود چرا نمى خواهى دعا سریع الاجابه را

پرسید كه آن كدام دعا است فرمود بگو:

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ بِاسْمِكَ الْعَظیمِ الاَْعْظَمِ الاَْجَلِّ الاَْكْرَمِ الْمَخْزوُنِ الْمَكْنُونِ

النُّورِ الْحَقِّ الْبُرْهانِ الْمُبینَ الَّذى هُوَ نُورٌ مَعَ نُورٍ وَ نُورٌ مِنْ نُورٍ وَ

نُورٌ فى نُورٍ وَ نُورٌ عَلى كُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ فَوْقَ كُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ تُضیئُ بِهِ كُلُّ ظُلْمَةٍ وَ

یُكْسَرُ بِهِ كُلُّ شِدَّةٍ وَ كُلُّ شَیْطانٍ مَریدٍ وَ كُلُّ جَبارٍ عَنیدٍ لا تَقِرُّبِهِ

اَرْضٌ وَلایَقُومُ بِهِ سَمآءٌ وَ یَاْمَنُ بِهِ كُلُّ خآئِفٍ وَ یَبْطُلُ بِهِ سِحْرُ كُلِّ ساحِرٍ وَ بَغْىُ

كُلِّ باغٍ وَ حَسَدُ كُلِّ حاسِدٍ وَ یَتَصَدَّعُ لِعَظَمَتِهِ الْبَرُّ وَالْبَحْرُ وَ

یَسْتَقِلُّ بِهِ الْفُلْكُ حینَ یَتَكَلَّمُ بِهِ الْمَلَكُ فَلا یَكُونُ لِلْمَوْجِ عَلَیْهِ سَبیلٌ وَ هُوَ

اسْمُكَ الاَْعْظَمُ الاَعْظَمُ الاَجَلُّ الاَْجَلُّ النُّورُ الاَْكْبَرُ الَّذى سَمَّیْتَ بِهِ

نَفْسَكَ وَاسْتَوَیْتَ بِهِ عَلى عَرْشِكَ وَ اَتَوَجَّهُ اِلَیْكَ بِمُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَاَسْئَلُكَ بِكَ

وَ بِهِمْ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَفْعَلَ بى ...

"حاجت خود را ذکر کنید"

او هم بنده تو بود

شنبه 30 آذر 1392  11:06 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

صلوات مخصوص

صلوات مخصوص

اگر کسی حاجت مهمی داشته باشه در مکان خلوتی بنشیند بدون اینکه با کسی صحبت کند (پانصد و سی بار) این صلوات را بفرستد.

اَ للّهُمَّ صَـَـلِّ عَلی فاطِـمَـةََََ وَ اَبیهاوَ بَـعْـلِهاوَ بَنیها بِعَـدَدِ ما اَحاطَ بِه عِـلْمُکْ

حاجتش برآورده میشود ان شاء الله.

او هم بنده تو بود

شنبه 30 آذر 1392  11:32 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

صلوات بر حضرت زهرا (ع)

صلوات بر حضرت زهرا (ع)

از کتاب فاطمه الزهرا به نقل از آیت ا... العظمی ملا علی معصومی و کتاب کرامات فاطمیه نقل از شیخ علی میر خلف 530 مرتبه برای کلیه حوائج مجرب است:

اللّهمّ صلّ علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و السّرّ المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 

او هم بنده تو بود

شنبه 30 آذر 1392  11:33 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

نمازاستغاثه به حضرت صاحب الزّمان صلوات اللّه عليه

نمازاستغاثه به حضرت صاحب الزّمان صلوات اللّه عليه

سيد عليخان در كلم طيّب فرموده: اين استغاثهاى است به حضرت صاحب الزّمان صلوات اللّه عليه، هرجا كه باشى دو ركعت نماز به حمد و هرسوره كه خواهى بگذار، پس رو به قبله زير آسمان بايست و بگو: سَلامُ اللّهِ الْكامِلُ التّامُّ الشّامِلُ الْعامُّ وَ صَلَواتُهُ الدّآئِمَةُ وَ بَرَكاتُهُ الْقآئِمَةُ التّامَّةُ عَلى حُجَّةِ اللّهِ وَ وَلِيِّهِ فى اَرْضِهِ وَ بِلادِهِ وَ خَليفَتِهِ عَلى خَلْقِهِ وَ عِبادِهِ وَ سُلالَةِ النُّبُوَّةِ وَ بَقِيَّةِ الْعِتْرَةِ وَ الصَّفْوَةِ صاحِبِ الزَّمانِ وَ مُظْهِرِ الاِْيْمانِ وَ مُلَقِّنِ ]مُعْلِنِ [اَحْكامِ الْقُرانِ وَ مُطَهِّرِ الاَْرْضِ وَ ناشِرِ الْعَدْلِ فِى الطُّولِ وَ الْعَرْضِ وَ الْحُجَّةِ الْقآئِمِ الْمَهْدِىِّ الاِْمامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِىِّ ]الْمُرْتَضى [وَ ابْنِ الاَْئِمَّةِ الطّاهِرينَ الْوَصِىِّ بْنِ الاَْوْصِيآءِ الْمَرْضِيّينَ الْهادِى الْمَعْصُومِ ابْنِ الاَْئِمَّةِ الْهُداةِ الْمَعْصُومينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يا مُعِزَّ الْمُؤْمِنينَ الْمُسْتَضْعَفينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مُذِلَّ الْكافِرينَ الْمُتَكَبِّرينَ الظّالِمينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مَوْلاىَ يا صاحِبَ الزَّمانِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ اَميرِ الْمُؤْمِنينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ فاطِمَةَ الزَّهْرآءِ سَيِّدَةِ نِسآءِ الْعالَمينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ الاَْئِمَّةِ الْحُجَجِ الْمَعْصُومينَ وَ الاِْمامِ عَلَى الْخَلْقِ اَجْمَعينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مَوْلاىَ سَلامَ مُخْلِص لَكَ فِى الْوِلايَةِ اَشْهَدُ اَنَّكَ الاِْمامُ الْمَهْدِىُّ قَوْلا وَ فِعْلا وَ اَنْتَ الَّذى تَمْلاَُ الاَْرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلا بَعْدَ ما مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً فَعَجَّلَ اللّهُ فَرَجَكَ وَ سَهَّلَ مَخْرَجَكَ وَ قَرَّبَ زَمانَكَ وَ كَثَّرَ اَنْصارَكَ وَ اَعْوانَكَ وَ اَنْجَزَ لَكَ ما وَعَدَكَ فَهُوَ اَصْدَقُ الْقآئِلينَ وَ نُريدُ اَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذينَ اسْتُضْعِفُوا فِى الاَْرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ اَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثينَ يا مَوْلاىَ يا صاحِبَ الزَّمانِ يَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ حاجَتى كَذا وَ كَذا (و به جاى «كذا و كذا» حاجت خود را ذكر كند) فَاشْفَعْ لى فى نَجاحِها فَقَدْ تَوَجَّهْتُ اِلَيْكَ بِحاجَتى لِعِلْمى اَنَّ لَكَ عِنْدَ اللّهِ شَفاعَةً مَقْبُولَةً وَ مَقاماً مَحْمُوداً فَبِحَقِّ مَنِ اخْتَصَّكُمْ بِاَمْرِهِ وَ ارْتَضاكُمْ لِسِرِّهِ وَ بِالشَّأْنِ الَّذى لَكُمْ عِنْدَ اللّهِ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَهُ سَلِ اللّهَ تَعالى فى نُجْحِ طَلِبَتى وَ اِجابَةِ دَعْوَتى وَ كَشْفِ كُرْبَتى وبخواه هرچه خواهىكهبرآوردهمىشوداِنشاءاللّهتعالى.
مؤلف گويد كه بهتر آن است كه در ركعت اوّل نماز اين استغاثه، بعد از حمد، سوره انّا فتحنا بخواند و در ركعت دوّم اذا جاء نصر اللّه.

او هم بنده تو بود

جمعه 6 دی 1392  10:57 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

نحوه توسل به ائمه

نحوه توسل به ائمه

در امورات دنیوی توسل به رسول خدا و حسنین (حسن و حسین )

به قصد اطاعت خدا در انتقام از  اعداء متوسل به امیرالمومنین علی

در خواست رزق متوسل به حضرت جواد

در طلب عافیت متوسل به امام موسی کاظم

نحوه توسل نیز به این صورت است که بگوییم :

بار خدایا! از تو می خواهم به حق ولی برحقت .....(اسم امام متوسل ) .....خواسته مر برآورده سازی...و مطلب را بگوید.

او هم بنده تو بود

جمعه 6 دی 1392  10:58 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

توسل به امام رضا

بهترین راه توسل به امام رضا (علیه السلام) طریقه اى است که از خود ایشان وارد شده است: «هرگاه اتفاق مهمى براى تو رخ داد، دو رکعت نماز بخوان، در یک رکعت فاتحه و آیت‌الکرسى و در رکعت دوم حمد و سوره قدر را بخوان، سپس قرآن را بردار و آن را بالاى سرت بگیر و بگو: «اللّهُمَّ بحَقِّ ما أَرْسَلْتَهُ إِلى خَلْقِکَ، وَبحَقِّ کُلّ آیَة فِیه، وَبحَقِّ کُلّ مَنْ مَدَحْتَهُ فیهِ عَلَیْکَ، وَبحَقِّکَ عَلَیْهِ، وَلانَعْرِفُ أَحَداً أَعْرَفُ بحَقِّکَ مِنْکَ».

سپس ۱۰ بار مى گویى: «یا سَیّدى یا اللّه»، و ۱۰ بار «بحَقِّ مُحَمَّد»، و ۱۰ بار «بحَقِّ عَلىّ»، و ۱۰ بار «بحَقِّ فاطِمَةِ»، و به همین شکل ۱۰ بار اسم هر کدام از ائمه را یکى بعد از دیگرى مى‌گویى. امام رضا(ع) مى فرماید: «تا اینکه به امام زمانت مى‌رسى. به راستى که از جاى خود برنمى‌خیزى مگر این که خداوند حاجت تو را برآورده مى‌سازد».

او هم بنده تو بود

جمعه 6 دی 1392  11:00 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

توسل به ائمه با زیارت عاشورا

علت اهمیت زیارت عاشورا و فواید آن  

از حضرت آیت الله العظمى بهجت پرسیدند: داستان ها و قضایایى از کسانى که پیوسته زیارت عاشورا مى خواندند و به این صورت، متوسل مى شدند، گردآورى و چاپ شده است. نظر حضرت عالى در این باره چیست؟...

زیارت عاشورا

درباره زیارت حضرت سیدالشهدا روایات فراوانى وجود دارد(کامل الزیارات، ص‏180) و در خصوص زیارت عاشوراى معروف، احادیث متعددى از امام باقر(علیه السلام) و امام صادق(علیه السلام) نقل شده است(بحارالانوار، ج‏101، ص‏290؛ اقبال الاعمال، ص‏38؛ شیخ طوسى، مصباح المتهجد، صص 538 و542 و 547. امام باقر(علیه السلام) این زیارت را به یکى از اصحابش به نام «علقمة بن محمد حضرى» آموزش داده است.)

از آن جا که زیارت نوعى اعلام موضع و مشخص کردن خط فکرى است و آثار سازنده عجیبى دارد، آنچه به عنوان متن زیارتى خوانده مى‏شود، از نظر محتوا و جهت دهى، از حساسیتى ویژه برخوردار است. به همین جهت ائمه(علیه السلام) با آموختن نحوه زیارت به یاران خود، به این عمل سازنده جهت و غناى بیشترى بخشیده‏اند؛ به گونه‏اى که زیارتنامه‏هاى رسیده از معصومان(علیه السلام) - مانند زیارت جامعه کبیره، عاشورا، آل یاسین و ناحیه مقدسه - گنجینه‏اى از تعالیم و آموزش‏هاى عالى آنان است.

زیارت عاشورا - که از تعالیم امام باقر(علیه السلام) است - به سبب آثار سازنده فردى و اجتماعى و بیان مواضع فکرى و عقیدتى شیعه و نشانه گرفتن خط انحراف، اهمیت ویژه دارد. شمارى از دستاوردهاى این زیارت عبارت است از:

1. ایجاد پیوند معنوى با خاندان عصمت و تشدید علاقه و محبت به آنان‏

این محبت موجب مى‏شود، زائر آن بزرگان را الگوى خویش سازد و در جهت همسویى فکرى و عملى با آنان بکوشد؛ همچنان که در قسمتى از زیارت، از خدا مى‏خواهد زندگى و مرگش را یکسره همانند آنان قرار دهد: «اللهم اجعل محیاى محیا محمد و آل محمد و مماتى ممات محمد و آل محمد».

از آنجا که این محبت به خاطر خداوند است - و خاندان عصمت از آن جهت که‏الهى و منسوب به اویند، محبوب واقع شده‏اند - مایه تقّرب به خداوند است. در قسمتى از زیارت چنین مى‏خوانیم: «اللهم انى اتقرب الیک بالموالاة لنبیک و ال نبیک».

آیت الله بهجت(ره) می گفتند توسل راه کمال را باز می کند البته این اندیشه را از استادش گرفته بود. حضرت آیت الله سید علی قاضی(ره) فرموده بود که من هر چه دارم، از دو چیز است: یکی تلاوت قرآن، دیگری زیارت عاشورا و توسل. آیت الله بهجت(ره)، شیفته و عاشق اهل بیت: بود. به حضرت سید الشهداء(علیه السلام) عشق می ورزید

2. پیدایش روحیه ظلم ستیزى در زائر

تکرار لعن و نفرین بر ستمگران در این زیارت، موجب پیدایش روحیه ظلم ستیزى در زائر مى‏شود. او با اعلام برائت و نفرت از ستمگران و ابراز محبت‏به پیروان حق و دوستان خاندان عصمت، پایه‏هاى ایمان دینى خود را مستحکم مى‏کند. مگر ایمان چیزى جز حب و بغض در راه خدا است: «هل الایمان الا الحب و البغض»؟ مۆمن واقعى در برابر ستم بى‏موضع نیست. از ستمگر نفرت و انزجار آشکارى دارد و با مظلوم و جبهه حق اعلام همراهى مى‏کند: «یا اباعبدالله انى سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم».

3. دورى جستن از خط انحراف‏

در این زیارت، ریشه‏هاى ظلم هدف قرار مى‏گیرد: «فلعن الله امةً اسست اساس الظلم و الجور علیکم اهل البیت و لعن الله امة دفعتکم عن مقامکم و ازالتکم عن مراتبکم التى رتبکم الله فیها». ستمى که در عاشورا تحقق یافت، در قلب تاریخ ستم ریشه دارد. این ظلم یک حلقه از حلقه‏هاى ستمى است که باانحراف مسیر اصیل خلافت آغاز شد.

4. الهام گرفتن، درس آموختن و الگو قرار دادن اسوه‏هاى هدایت

در این زیارت آمده است: «فاسئل الله الذى اکرمنى بمعرفتکم و معرفة اولیائکم و رزقنى البرائة من اعدائکم، ان یجعلنى معکم فى الدنیا و الآخرة و ان یثبت لى عندکم قدم صدق فى الدنیا و الاخرة». زائر پس از آنکه به حق معرفت پیدا کرد و ستم و ستمگر را شناخت و از آنان دورى جست، با ثبات قدم در مکتب خاندان عصمت و پیروى عملى از آنان، خود را در مسیر سعادت دنیا و آخرت قرار مى‏دهد؛ یعنى، اسوه‏ها و الگوهاى هدایت را - که از سوى خداوند منصوب شده‏اند - سرمشق خود قرار مى‏دهد و همگامى با آنان را مى‏طلبد.

5. ترویج روحیه شهادت‏طلبى و ایثار و فداکارى در راه خدا

6. احیاى مکتب و راه و هدف خاندان عصمت‏ 

آیت الله بهجت

عشق به اهل بیت؛ و توسل به آنها

آیت الله بهجت(ره) می گفتند توسل راه کمال را باز می کند البته این اندیشه را از استادش گرفته بود. حضرت آیت الله سید علی قاضی(ره) فرموده بود که من هر چه دارم، از دو چیز است: یکی تلاوت قرآن، دیگری زیارت عاشورا و توسل. آیت الله بهجت(ره)، شیفته و عاشق اهل بیت بود. به حضرت سید الشهداء(علیه السلام) عشق می ورزید. 

سفارش آیت الله بهجت در خصوص زیارت عاشورا

از حضرت آیت الله العظمى بهجت پرسیدند: داستان ها و قضایایى از کسانى که پیوسته زیارت عاشورا مى خواندند و به این صورت، متوسل مى شدند، گردآورى و چاپ شده است. نظر حضرت عالى در این باره چیست؟

ایشان پاسخ داده اند که: متن زیارت عاشورا، بر عظمت آن گواه است؛ خصوصا با ملاحظه آنچه در سند زیارت رسیده است که حضرت صادق(علیه السلام) به صفوان مى فرماید: ((این زیارت و دعا را بخوان و بر آن مواظبت کن. به درستى که من چند چیز را بر خواننده آن تضمین مى کنم: 1- زیارتش قبول شود.2- سعى و کوشش وى مشکور باشد 3- حاجات او هر چه باشد، برآورده شود و ناامید از درگاه خدا برنگردد.

اى صفوان! این زیارت را با این ضمان، از پدرم یافتم و پدرم از پدرش… تا امیرالمۆمنین (علیه السلام) و حضرت امیر نیز از رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم) و رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم) از جبرئیل و او هم از خداى متعال نقل می کند و هر کدام این زیارت را با این ضمان، تضمین کرده اند و خداوند به ذات اقدس خود قسم یاد نموده که: «هر کس این زیارت و دعا را بخواند، دعا و زیارت وى را بپذیرم و خواسته اش هرچه باشد، برآورده سازم».

و از سند او استفاده مى شود که زیارت عاشورا از احادیث قدسى است و همین مطالب، سبب شده است که علماى بزرگ ما و استادان ما – با آن همه مشغولیت هاى علمى و مراجعاتى که داشتند – به خواندن آن مقید بودند تا جایى که استاد ما، مرحوم حاج شیخ محمد حسین اصفهانى، از خداوند خواسته بودند که در آخر عمرشان، زیارت عاشورا را بخوانند و سپس قبض ‍ روح شوند و دعایشان هم مستجاب شد و پس از پایان این زیارت، درگذشتند.

اگر کسى بتواند زیارت عاشورا را روزى دو بار بخواند خیلى خوب است ؛ یعنى یکبار اول شب و یا آخر روز و یک بار هم اول صبح و قبل از طلوع آفتاب ؛ زیرا از عارف بزرگ و جمال العارفین حضرت آیة اللّه سید على آقا قاضى تبریزى منقول است که بعد از ارتحالشان کسى ایشان را در عالم رۆیا دید و سۆال کرد: چه عملى در آنجا از همه مهمتر است؟مى فرماید: "زیارت عاشورا. بعد مى گوید: من پشیمانم که چرا روزى یکبار زیارت عاشورا را قرائت کردم و دوبار نخواندم

چند تذکر در مورد زیارت عاشورا

1- اگر قرائت صد بار لعن و سلام در هنگام زیارت عاشورا باعث عسر و حرج و یا سبب نخواندن زیارت عاشورا شود اگر چنانچه بعد از هر بخش از لعن ها و سلام ها بگوید: “تسعاً و تسعین مرّه”‌ ان شاء اللّه ثواب زیارت کامل را خواهد داشت .

2- در مفاتیح الجنان چند جمله در حاشیه زیارت عاشورا آمده یعنى : “و بالبرائة ممّن قاتلک و نصب لک الحرب و بالبرائة ممن اسّس اساس الظلم و الجور علیکم و ابرء الى اللّه و الى رسوله”‌ چون در خیلى از کتب ادعیه معتبره این جملات جزء زیارت عاشورا آمده لذا خواندن این جملات الزامى است .

3- یکى از ویژگى هاى زیارت عاشورا علاوه بر ثواب عظیم اخروى که ذکر گردید باعث بر آورده شدن حاجتهاى لاعلاج است، بدین سبب سفارش ‍ مى شود هر کس براى هر حاجتى که متوسل به این زیارت شریف مى شود 40 روز مرتب آن را قرائت نماید و افضل اوقات آن نیز بعد از نماز صبح و قبل از طلوع آفتاب است .

4- بعد از خواندن زیارت عاشورا حتماً دو رکعت نماز زیارت امام حسین علیه السلام را بخواند که همانند نماز صبح مى باشد.

5 - بعد از زیارت عاشورا و دو رکعت نماز، دعاى علقمه حضرمى را نیز بخواند که در مفاتیح الجنان با نام "دعاى بعد از زیارت عاشورا" آمده است .

6 - اگر کسى بتواند زیارت عاشورا را روزى دو بار بخواند خیلى خوب است ؛ یعنى یکبار اول شب و یا آخر روز و یک بار هم اول صبح و قبل از طلوع آفتاب ؛ زیرا از عارف بزرگ و جمال العارفین حضرت آیة اللّه سید على آقا قاضى تبریزى منقول است که بعد از ارتحالشان کسى ایشان را در عالم رۆیا دید و سۆال کرد: چه عملى در آنجا از همه مهمتر است؟مى فرماید: "زیارت عاشورا. بعد مى گوید: من پشیمانم که چرا روزى یکبار زیارت عاشورا را قرائت کردم و دوبار نخواندم ". (داستانهاى شگفت انگیز از زیارت عاشورا و تربت سید الشهدا علیه السلام /مۆ لف : حیدر قنبرى ) 

او هم بنده تو بود

دوشنبه 9 دی 1392  9:01 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

توسل به پیامبر اکرم در حاجات !

توسل به پیامبر اکرم در حاجات !

توسل

خداوند سبحان وجود مطهر پیامبر اكرم را رحمت فراگیر برای جهانیان قرار داده وآن حضرت را به این صفت و ویژگی توصیف نموده است.

اما این رحمت بیكران خداوندی برای امت اسلامی وزنان ومردان مۆمن جلوه های خاصی دارد كه به دو مورد آن اشاره می‌كنم:

1.  خداوند بزرگ حضور وجود مطهر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم  در میان امت را مانع عذاب ومجازات الهی می داند.« وما كان الله لیعذبهم وانت فیهم وماكان الله معذبهم وهم یستغفرون» این آیه بیانگر این حقیقت است كه اگر مۆمنان وامت مسلمان در اثر انحرافات ورفتارهای  گناه آلود، استحقاق عذاب ومجازات داشته باشد، خداوند مهربان به احترام حضور پیامبر اكرم در میان مسلمانان، آنان را عذاب نخواهد كرد. كما اینكه استغفار وطلب آمرزش خود مسلمانان مانع عذاب الهی خواهد شد لكن بخش  اول آیه مربوط به زمان حیات رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم  می باشد.

امام علی علیه السلام در این مورد می فرماید: دوچیز در زمین مایه ی امان از عذاب خدا بود. یكی ازآن دو برداشته شده پس دیگری را در یافته بدان چنگ زنید اما آن امانی كه برداشته شد رسول خداصلی الله علیه و آله و سلم  بود وامان باقیمانده استغفار كردن است كه خداوند بزرگ به رسول خداصلی الله علیه و آله و سلم  فرمود:«  خداوند آنان را عذاب نمی كند در حالیكه تو در میان آنانی وعذابشان نمی كند تا آن هنگام كه استغفار می كنند.»

2.  خداوند درمورد افرادی كه با  معصیت وگناه به خویشتن ستم  كرده و زمینه عذاب و مجازات الهی را فراهم آورده اند می فرماید: اگرآنان كه به خود ستم كرده‌اند به محضر رسول خداصلی الله علیه و آله و سلم آمده  استغفار كنند و پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم  برای آنان طلب آمرزش نماید همانا خداوند توبه آنان را پذیرفته وآنان را مورد رحمت وآمرزش قرار خواهد داد.

« ولو انّهم اذ طلموا جاءوك فاستغفروا الله واستغفر لهم الرسول لوجدوا الله توّاباً رحیماً»

این آیه كریمه، توسل به عنایت پیامبر اكرمصلی الله علیه و آله و سلم برای آمرزش گناهان را ، به عنوان وسیله‌ای مطمئن برای دستیابی به رحمت ومغفرت خداوند قرار داده است.

امیرالمۆمنین علی علیه السلام توسل به رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم را در هنگام دعا ودر خواست حاجت از محضر پروردگار متعال مایه استجابت دعا دانسته می‌فرماید: هرگاه از خداوند یكتا در خواستی داری، ابتدا بر پیامبرصلی الله علیه و آله و سلم درود بفرست. سپس حاجت خود را بخواه زیراخداوند بزرگوارتر از آن است كه از دو حاجت درخواست شده یكی را برآورد و دیگری را ردكند

امیرالمۆمنین علی علیه السلام توسل به رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم  را در هنگام دعا ودر خواست حاجت از محضر پروردگار متعال  مایه استجابت دعا دانسته می‌فرماید: هرگاه از خداوند یكتا در خواستی داری، ابتدا بر پیامبرصلی الله علیه و آله و سلم  درود بفرست. سپس حاجت  خود را بخواه زیراخداوند بزرگوارتر از آن است كه از دو حاجت درخواست شده یكی را برآورد و دیگری را ردكند.

توضیح این سخن آن است كه هرگاه كسی از محضر ربوی درخواست درود ورحمت برای رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم  نماید و به عبارت دیگر بروجود مطهر آن حضرت صلوات بفرستد، بدون تردید خداوند این درخواست را برآورده و رحمت خود را بر وجود رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم  عطا می فرماید.

بنابراین اگر كسی از محضرخداوند درخواست و حاجتی دارد، حضرت علی علیه السلام می فرماید: قبل از ذكر حاجت ودر خواست شخصی، صلوات بر پیامبر بفرستد كه در واقع درخواست رحمت برای آن حضرت است.

در این صورت كرامت و لطف خدا بیشتر از آن است كه درخواست رحمت برای پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم  را اجابت كند و در خواست حاجت شخصی او را اجابت نكند. واین همان توسل به وجود مطهر رسول خدا در مقام دعا و درخواست حاجت است.

خداوند درمورد افرادی كه با معصیت وگناه به خویشتن ستم كرده و زمینه عذاب و مجازات الهی را فراهم آورده اند می فرماید: اگرآنان كه به خود ستم كرده‌اند به محضر رسول خداصلی الله علیه و آله و سلم آمده استغفار كنند و پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم برای آنان طلب آمرزش نماید همانا خداوند توبه آنان را پذیرفته وآنان را مورد رحمت وآمرزش قرار خواهد داد

امام علی علیه السلام وشیوه درود فرستادن بررسول خدا

در پایان این نوشتار شیوه درود فرستادن وعرض ادب امام علی علیه السلام به ساحت مقدس پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم  را كه بیانگر عشق وارادت وصف ناپذیر امیر المۆمنین به رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم  می‌باشد، ذكر می كنیم آن حضرت از پیشگاه خداوند بزرگ این گونه طلب رحمت وفضل الهی را برای پیامبر برگزیده، محمد مصطفی صلی الله علیه واله وسلم  درخواست می كند:« پروردگارا برای پیامبرصلی الله علیه و آله و سلم  درسایه ی لطف خود جایگاه وسیعی بگشای واز فضل وكرمت پاداش اورا فراوان گردان. خداوندا كاخ آئین اورا از هربنایی برتر ومقام اورا در پیشگاه خود گرامی تر گردان. نورش را كامل فرما وپاداش رسالت او را پذیرش گواهی وشفاعت وقبول گفتار او قرار ده. بار خدایا بین ما وپیغمبرت در نعمتهای جاودان و زندگانی خوش  و آرزوهای برآورده وخواسته های  به انجام رسیده ، در كمال آرامش ودر نهایت اطمینان همراه با مواهب وهدایای با ارزش جمع گردان».

امیر المۆمنین در بسیاری از خطبه‌های خود، ضمن تجلیل وتكریم پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله و سلم ، با شیوه های گوناگون از پیشگاه خداوند طلب فضل ورحمت نموده ودست به دعا برمی دارد. وشایسته ترین درود ورحمت  وصلوات را به آن حضرت تقدیم می كند.

امید است خداوند بزرگ دلهای همه مومنان ومحبان پیامبر اكرم و اهل بیت آن حضرت را به عشق وارادت واقعی رسول الله زنده گرداند ودر پیروی وتبعیت از آن حضرت یاری نماید ودر تاسی و الگو پذیری  از آن اسوه حسنه موفق فرماید.

او هم بنده تو بود

چهارشنبه 11 دی 1392  4:16 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

توسل به حضرت فاطمه زهرا

توسل به حضرت فاطمه زهرا

عالِم ربّانى و عارف صمدانى، مرحوم آیت اللّه‏ ملاعلى معصومى همدانى،فرموده بودند كه براى برآورده شدن حاجات و توسل به حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)، 530 بار بگویید: «اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى فاطِمَةَ و أَبیها و بَعلِها و بَنیها بِعَدَدِ ما أَحاطَ بِهِ عِلمُكَ؛ خدایا! به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد، بر فاطمه و پدر و همسر و فرزندانش درود فرست.» یا 530 بار بگویید: «إِلهى بِحَقِّ فاطِمَةَ و أَبیها و بَعلِها و بَنیها والسِّرِّ الْمُسْتَودَعِ فیها؛ خداى من! به حق فاطمه و پدر و همسر و فرزندانش و آن راز به ودیعه نهاده شده در وجود او، [حاجاتم را برآورده كن].» شایان توجه است نام مبارک فاطمه كه حرف پایانى آن تاء گِرد عربى است، طبق حساب حروف اَبجَد با عدد 530 برابر است. همچنین طبق همین حساب، نام «زهراء» با عدد 214 و «یا زهراء» با عدد 225 برابر است

او هم بنده تو بود

دوشنبه 16 دی 1392  12:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها