0

توسل به ائمه راهی برای نزدیک شدن به اجابت دعا

yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

توسل به ائمه راهی برای نزدیک شدن به اجابت دعا

✿ ❀ ❁ ❂ توسل به ائمه راهی برای نزدیک شدن به اجابت دعا ✿ ❀ ❁ ❂

توسل‌ جستن‌ به‌ ائمه‌ (ع‌)، نیازمند رعایت‌ روش‌ها و ایجاد شرایطی‌ است‌ که‌ بدون‌ تحقق‌ آن‌، نمی‌توان‌ امید به‌ بر آورده‌ شدن‌ خواسته ها و حاجات‌ خود داشت‌

توسل‌ به‌ معنی‌ گزینش‌ "وسیله‌" است‌

در این تاپیک سعی برآن میشود که راههای رسیدن به حاجات با توسل به ائمه بیان شود.

راههای رسیدن به حاجات با توسل به ائمه

:.¸¸.•`¯`•.¸   از همه دوستان التماس دعا دارم   :.¸¸.•`¯`•.¸

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

پنج شنبه 28 آذر 1392  9:39 PM
تشکرات از این پست
zahra7720 mina_k_h ravabet_rasekhoon salma57 montazereagha saeedakh
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

راههاي توسل به حضرت اباالفضل

راههاي توسل به حضرت اباالفضل:
بهترين راه توسل به آن حضرت، زيارتى است كه در «كامل الزياره» ص 256 باب 85 آمده است و شيخ عباس قمى آن زيارت را در مفاتيح الجنان در فصل هفتم در باب زيارت امام حسين(ع)، ص 714، يك مجلدى آورده است.
راه ديگر توسل به آن حضرت اين است كه روز جمعه پس از نماز 133 بار بگويى: "يا كاشفَ الكرب عَن وجه الحسين! اكشف لى كربى بحق اخيك الحسين"؛ عدد 133، عدد حروف كلمه عباس به حساب ابجد است

او هم بنده تو بود

پنج شنبه 28 آذر 1392  9:46 PM
تشکرات از این پست
zahra7720 mina_k_h salma57
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

پاسخ به:توسل به ائمه راهی برای نزدیک شدن به اجابت دعا

براي توسل به ائمه(ع) و رفع مشکلات و بر آورده شدن حاجات دعاها و ذکرها و دستورهاي فراواني وجود دارد. نذر کردن نيز يکي از اين راه هاست براي نذر کردن مي توان چنين نيت کرد: براي خدا بر عهده من باشد اگر بيمارم شفا يافت فلان مقدار پول براي حضرت اْبوالفضل و در راه شادي روح او به فقراء بدهم و يا براي اقامهْ مجلس روضه او بدهم. در اين صورت اگر اين حاجات برآورده شد،بر شما واجب مي گردد چيزي را که بر عهده گرفته ايد ادا نماييد . البته لازم نيست چيزي که نذر مي کنيد حتماً پول و يا مخارج باشد بلکه مي توانيد نذر صلوات کنيد و يا نذر زيارت کنيد، يعني نذر کنيد که در صورت بر آورده شدن حاجاتتان، به زيارت فلان امام برويد و يا مثلاٌ 1000صلوات به روح فلان امام(ع) هديه کنيد . البته از نظر شرعي نذر وقتي واجب العمل است که يا به صورت صيغه عربي خوانده شود و يا به صيغه فارسي که در بردارندهْ اين مضمون باشد: براي خدا بر عهده و ذمه من باشد اگر فلان حاجت و خواسته من برآورده شد،فلان کار را انجام مي دهم ولي اگر تنها از ذهن و قلب گذشته و خطور کرده باشد و صيغه نذر به صورت شرعي که گفته شد خوانده نشود،اين نذر وجوب عمل ندارد البته عمل به آن بي اشکال است. بهتر است انسان براي رسيدن به خواسته هايش از همه راه ها استفاده کند. مثلاٌ از راه توسل به ائمه(ع) و عرضه داشتن حاجات به آنها و يا صلوات هديه دادن به روح پاک آنها و يا شرکت در مجالس سوگواري و يا ميلاد اْئمه(ع) نيز به خواسته هاي شرعي خود رسيد. نکتهْ مهم قابل ذکر اين است که بايد در ارتباط با اولياي الهي امور ارزشمندي مانند معرفت و شناخت آنها و سنخيت پيدا کردن با آنها و آشنايي با جايگاه و مقامات و رهنمودهاي آنها را که سرمايه سعادت دنيا و آخرت ما است را در وهله اول مورد توجه قرار دهيم و تنها امامان خود را براي برآورده شدن خواسته هايمان نخواهيم هر چند خود دستور داده اند که نيازهاي خود را بر آنها عرضه بداريم و از آنها کمک بخواهيم ولي اين نبايد تنها دليل براي ايجاد ارتباط ما با آنها باشد.

او هم بنده تو بود

پنج شنبه 28 آذر 1392  9:49 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

توسل به حضرت مهدی (عج)

توسل به حضرت مهدی (عج)

توسل به حضرت حجة علیه السلام جهت گشایش هر کارى در برآمدن حاجت بسیار مؤثر است. انشاءالله (منبع : گنجهای معنوی)

گفتن هفتاد مرتبه ذکر :

یا اللّه یا محمد یا على یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنى و لاتهلکنى

او هم بنده تو بود

پنج شنبه 28 آذر 1392  9:50 PM
تشکرات از این پست
zahra7720 mina_k_h
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991
پنج شنبه 28 آذر 1392  9:52 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

بهتراست‌ در توسل‌ جستن‌ به‌ چهارده‌ معصوم‌ (ع‌) به‌ نوع‌ مظهريت‌ و تجليات‌ ويژه‌ توجه‌ شود، صاحب‌ نجم‌ الثاقب‌ مي‌نويسد:

"در امور معنوي‌ و قلبي‌، مسايل‌ آخرت‌، آمرزش‌ گناهان‌، طلب‌ شفاعت‌ و سعادت‌ و خوشبختي‌ و عاقبت‌ به‌ خيري‌، به‌ پيامبر اکرم‌ (ص‌)، فاطمة‌ (س‌)، امام‌ حسن‌، امام‌ حسين‌، امام‌ باقر، امام‌ صادق‌، امام‌ هادي‌، امام‌ حسن‌ عسکري‌ (ع‌) متوسل‌ شويد.

در مسايل‌ علمي‌ و کسب‌ معارف‌ الهي‌ به‌ "باب‌ مدينه العلم‌" يعني‌ امير‌المؤمنين‌ (ع‌) بايد متوسل‌ شد.

براي‌ نجات‌ از ستم‌ سلاطين‌، شر دشمنان‌، دفع‌ اذيت‌ و آزار شياطين‌ جنّي‌ و انسي‌ به‌ امام‌ علي‌ (ع‌) و امام‌ سجاد (ع‌) بايد توسل‌ جست‌.

براي‌ شفاي بيماران‌ به‌ امام‌ موسي‌ بن‌ جعفر توسل‌ جوييد.

براي‌ رهايي‌ از هرگرفتاري‌ مخصوصاً صحت‌ و سلامتي‌ در سفر به‌ امام‌‌رضا‌(ع‌) متوسل‌ شويد.

براي‌ وسعت‌ رزق‌ و روزي‌، و طلب‌ گشايش‌ در امور زندگي‌ و دنيايي‌ به‌ امام‌ جواد (ع‌) متوسل‌ شويد.

در هر کاري‌ که‌ انسان‌ احساس‌ کرد فرياد رسي‌ جز خدا ندارد يا در اضطرار و تنگنا قرار گرفت‌، به‌ امام‌ زمان‌ (ع‌) متوسل‌ شود و بگويد:

يا مولاي‌، يا صاحب‌ الزمان‌، ادرکني‌. يا مولاي‌، يا صاحب‌ الزمان‌، اغثني‌. يا ابا صالح‌ و يا بقية‌ اللّه‌، ادرکني‌.

او هم بنده تو بود

پنج شنبه 28 آذر 1392  9:53 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

توسل به حضرت عباس (ع)

توسل به حضرت عباس(ع)

هركس دو ركعت نماز مانند نماز صبح در توسل

به حضرت ابوالفضل (ع) بخواند و بعد از نماز 133 مرتبه

این ذكر را بگوید ::

یا كاشِفَ الكَرب عَن وجهِ الحسین،

اِكشِف كَربی بِحَقِّ اَخیكَ الحسین

و بعد از آن 133 مرتبه صلوات بفرستد.

ان شاء الله به حاجت خود میرسد.

او هم بنده تو بود

پنج شنبه 28 آذر 1392  10:08 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

توصیه ای درباره توسل به حضرت رقیه (س)

توصیه ای درباره توسل به حضرت رقیه (س)

حجت الاسلام شیخ «محمدحسن انصاری» استاد حوزه علمیه و فرزند آیت الله شیخ «مرتضی انصاری» درباره جایگاه بالای حضرت رقیه دختر سه ساله امام حسین و ارادت و علاقه ویژه پدرش به آن بانوی بزرگوار اسلام اطلاعیه ای صادر کردند:

والد معظم، فقیه راحل حضرت آیت الله حاج شیخ مرتضی انصاری - قدس سره - از زمره آن مردان الهی است که با تمام وجود به خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام عشق می ورزید، ولایت و محبت آنها با جانش عجین شده بود و به فضل و کرمشان امید بسته بود.

حقیقت دین را جز با ولایت و محبت عترت آل رسول (صلی الله علیه وآله وسلم) نمی دانست.

و اما باب الحوائج بودن بانوی سه ساله، حضرت رقیه (سلام الله علیها) بنت الحسین (علیه السلام) گره گشای عجیبی است به ظاهر کوچک بود اما برای حاجت های بزرگ او را واسطه قرار می دهند و نتیجه می گیرند.

والد معظم رحمه الله علیه علاوه بر آنکه خود هنگام برخورد با مشکلی به این بانوی سه ساله متوسل می شد دیگران را هم به این امر توصیه می نمودند. و تذکر می فرمودند هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین

او هم بنده تو بود

پنج شنبه 28 آذر 1392  10:12 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

بهترین راه توسل به امام رضا(ع)

توسل به امام رضا(ع) در میان ایرانیان تا جایی اهمیت دارد که امام خمینی(ره) در این باره می‌‎فرمایند: همه نیروها، همه قدرت‌ها در هر جا هستند، محتاج به توجه خاص حضرت رضا- سلام اللَّه علیه- هستند.

آیت الله العظمی روحانی درباره توسل به امام رضا(ع) می‌فرمایند: بهترین راه توسل به امام رضا (علیه السلام) طریقه اى است که از خود ایشان وارد شده است: «هرگاه اتفاق مهمى براى تو رخ داد، دو رکعت نماز بخوان، در یک رکعت فاتحه و آیت‌الکرسى و در رکعت دوم حمد و سوره قدر را بخوان، سپس قرآن را بردار و آن را بالاى سرت بگیر و بگو: «اللّهُمَّ بحَقِّ ما أَرْسَلْتَهُ إِلى خَلْقِکَ، وَبحَقِّ کُلّ آیَة فِیه، وَبحَقِّ کُلّ مَنْ مَدَحْتَهُ فیهِ عَلَیْکَ، وَبحَقِّکَ عَلَیْهِ، وَلانَعْرِفُ أَحَداً أَعْرَفُ بحَقِّکَ مِنْکَ».

سپس ۱۰ بار مى گویى: «یا سَیّدى یا اللّه»، و ۱۰ بار «بحَقِّ مُحَمَّد»، و ۱۰ بار «بحَقِّ عَلىّ»، و ۱۰ بار «بحَقِّ فاطِمَةِ»، و به همین شکل ۱۰ بار اسم هر کدام از ائمه را یکى بعد از دیگرى مى‌گویى. امام رضا(ع) مى فرماید: «تا اینکه به امام زمانت مى‌رسى. به راستى که از جاى خود برنمى‌خیزى مگر این که خداوند حاجت تو را برآورده مى‌سازد».

او هم بنده تو بود

پنج شنبه 28 آذر 1392  10:18 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

توسل به حضرت عباس (ع)

توسل به حضرت عباس (ع)

مرحوم بيرجندى در كتاب شريف كبريت احمر مى‌نويسد:

در سفر عتبات عاليات در عالم رؤيا ديدم اگر كسى متوسل به حضرت ابالفضل العباس (ع) شود و بگويد:

((عَبْداللّه اَبَاالْفَضْل دَخيلَك))

حاجت او برآورده شود.

این ذکر شریف را چگونه و چه مقدار باید گفت ؟ بهتر آن است که پاسخ این پرسش را نیز از خود جناب محمد باقر بیرجندی بشنویم : «....ثقه ای [ مردی که به اعتماد کامل داشته است ] خبر داد مرا حاجت مهمه‌ای بود، از جده [مادر بزرگ] خود شنیده بودم که هرگاه برای حاجتی هفت شب چهارشنبه متوسل به حضرت عباس علیه السلام شده این ورد ذکر ((عبدالله ابالفضل دخیلک)) را در هر یک از آن شبها صد مرتبه بخواند، حاجت او برآورده شود، چنین کردم و در شب چهارشنبه هفتم بر وجه فوق العاده حاجتم برآورده شد.

او هم بنده تو بود

پنج شنبه 28 آذر 1392  10:29 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

طریقه توسّل به ائمه اطهار و ساعات مخصوصه آن

طریقه توسّل به ائمه اطهار و ساعات مخصوصه آن

1- ساعات آخر شب ، یک ساعت قبل از طلوع فجر توسّل به حضرت زهرا (علیه السلام ) : به جهت رحمت و مغفرت .
2- از طلوع فجر تا طلوع آفتاب ، ساعت توسّل به جناب امیرالمؤمنین علی ( علیه السلام ) : برای رفع ظلم ، انتقام و دفع مکر .
3- از طلوع آفتاب ساعت توسّل به امام حسن ( علیه السلام ) : برای رفع ظلم ، انتقام و دفع مکر .

4- از ساعت سوّم ، از تابش شعاع خورشید تا بلند شدن روز ، مختص به امام حسین ( علیه السلام ) : به جهت رحمت و مغفرت الهی .
5
- ساعت بعدی ، از بلند شدن روز است تا زوال آفتاب ، توسّل به امام سجّاد (علیه السلام ) : ایمنی یافتن از شرّ سلطان جائر و شیطان و معزز بودن در نظر سلطان .
6- از اوّل زوال تا هشت رکعت نماز نافله ظهر ، توسّل به امام باقر ( علیه السلام ) : به جهت توفیق کسب علم و معرفت

7- از چهار رکعت مانده به نماز ظهر تا وقت نماز ظهر ، زمان توسّل به امام صادق ( علیه السلام ) : به جهت توفیق یافتن بر وظایف و عبادات و اداء سُنن و ترک محرّمات .
8- از ساعت هفتم و بعد از فارغ شدن از نماز ظهر تاچهار رکعت از نافله عصر ، زمان توسّل به امام موسی بن جعفر ( علیه السلام ) : برای شفای امراض وبیماری و دفع امراض باطنی و ظاهری .
9- ساعت هشتم از چهار رکعت نافله عصر است تا فراغ از نافله عصر ، توسّل به امام رضا ( علیه السلام ) : برای سلامتی در سفر - چه دریا و چه خشکی - و رسیدن به وطن و خلاصی از غم و اندوه و غربت.

از ساعت نهم بعد از فراغ از نماز عصر تا انقضای سه ربع ، زمان توسّل به امام جواد ( علیه السلام ) : برای یافتن گنج ، قناعت و رسیدن به نعمت های پی در پی و توانگری و بخشش .
11-ساعت دهم ، از ابتدای ربع آخر روز است تا یک ساعت به زردی آفتاب که زمان توسّل به امام علی النقی ( علیه السلام ) است : از برای استعانت بر اداء حقوق اخوات از مؤمنین و مؤمنات و رد مظالم .
12- قبل از زردی آفتاب زمان توسّل به امام حسن عسگری ( علیه السلام ) : از برای درست شدن کارهای دینی و دنیوی و غلط نشدن آن و مسرور بودن در همه اوقات.

13- از زردی آفتاب تا غروب زمان توسّل به امام عصر ( عجل الله تعالی فرجه شریف ) : به جهت پیروزی یافتن و ظفر بر اعداء در جنگ و ... و اداء قرض و روی نمودن فتوحات .

(منابع:منتهی الآمال-جلاء العیون-جنات الخلود)

او هم بنده تو بود

شنبه 30 آذر 1392  9:38 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

دعاى توسل

دعاى توسل

دعاى توسل به ائمه عليهم السلام دوّم علاّمه مجلسى (ره ) فرموده كه در بعضى از كتب معتبره نقل كرده اند ازمحمّد بن بابويه كه اين دعاء توسّل را از ائمه روايت كرده است و گفته است كه در هيچ امرى نخواندم مگر آنكه اثر اجابت را به زودى يافتم اينست دعا: اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ خدايا از تو مى خواهم وَاَتَوَجَّهُ اِلَيْكَ بِنَبِيِّكَ نَبِىِّ الرَّحْمَةِ...

او هم بنده تو بود

شنبه 30 آذر 1392  9:39 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

ختم مجرّب به حضرت ابوالفضل (ع)

ختم مجرّب به حضرت ابوالفضل (ع)

ختم مجرّب به حضرت ابوالفضل (ع) در گوهر شب چراغ آورده است که میان نماز مغرب و عشاء دو رکعت نماز حاجت بجای آورد در یک وقت و یک ساعت تا چهل و یک شب و شب آخر را به گرو نگاه دارد تا وقتی که حاجت روا گردد و بعد از آن بخواند و ختم نماید. یا مَنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ اِذا دُعاءُ وَ یَکْشِفُ السُّوء  یا رَبَّ یا رَبَّ یا رَبَّ یا عَبّاسِ بنِ عَلِی بْنِ اَبیطالِبٍ اَلأمان...

او هم بنده تو بود

شنبه 30 آذر 1392  9:40 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

نماز حاجت و توسل به نرجس خاتون

نماز حاجت و توسل به نرجس خاتون

دو رکعت نماز حاجت بخوانید بعد سیصد و سیزده مرتبه صلوات بفرستید و یک بار سوره مبارکه انا فتحنا را قرائت کنید و ثواب انرا به حضرت نرجس خاتون مادر گرامی حضرت امام زمان (عج) هدیه کنید انشا الله حاجتتان روا میشود

او هم بنده تو بود

شنبه 30 آذر 1392  10:05 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

توسل به حضرت ابوالفضل:

توسل به حضرت ابوالفضل:

انجام‌ این ختم که‌ وقت‌ معیّن‌ وساعت‌ و روز مشخصی‌ نداره

ابتدا 133 مرتبه‌ صلوات‌بفرستید ( اللّهم‌ صل‌ّعلی‌ محمد و آل‌ محمد )
بعد 133 مرتبه‌ بگوید: (یا عباس‌ )
و بعد ازآن‌ دوباره 133 مرتبه‌ بگوید: (اللّهم‌ صل‌ علی‌ محمد و آل‌ محمد )
و این‌ عمل‌ را هر روز باید انجام داد تا حاجتمون براورده بشه

او هم بنده تو بود

شنبه 30 آذر 1392  10:07 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
دسترسی سریع به انجمن ها