مواد لازم:
پنيرگودا يا موزارلاي رنده شده - يک سوم پيمانه
قارچ خرد شده - ۱۵عدد
فلفل سبز ريز خرد شده - ۴عدد
سير له شده - ۴ حبه
آرد - يک سوم پيمانه
آردذرت - ۲قاشق غذاخوري
جوش شيرين - کمتر از نصف قاشق چاي خوري
خرده نان - يک فنجان
نمک و فلفل - به اندازه کافي
روغن - به اندازه کافي
طرز تهيه:
پنير، سير، نمک، فلفل و فلفل سبز را با هم مخلوط کنيد.
در کاسه ديگري آرد، آردذرت، جوش شيرين و روغن را با کمي آب مخلوط کنيد تا غلظت آن مانند خامه شود.
انتهاي قارچ را جدا کرده و با مواد پنير آماده شده پر کنيد و ابتدا در مايع آرد و سپس در خرده نان بغلتانيد و سرخ کنيد.
پس از سرخ شدن تمامي قارچ ها با سس دلخواه سرو کنيد.