مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
بادمجان ۲۰۰ گرم
بلغور ۱ فنجان
گوشت گوسفند ۳۰۰
پیاز ۱ عدد
عدس نصف فنجان
نعناع سیر زردچوبه فلفل نمک مقدار
روغن یک چهارم فنجان
طرز تهیه آش بادمجون ملایری:
بادمجان حلقه شده باشد , بلغور گندم خیس خورده باشد , گوشت دنده با استخوان باشد , عدس تمیز و شسته شده باشد , نعناع و سیر سرخ شده باشند . گوشت استخوان دار را با پیاز و ۴ لیوان آب , زردچوبه , نمک و فلفل داخل دیگ زودپز می گذاریم تا بپزد , پس از پخته شدن عدس آن را به گوشت پخته اضافه می کنیم , بلغور را در قابلمه جدا با ۷ لیوان آب بهمراه پیاز خرد و سرخ شده می گذاریم تا به مدت یکساعت با حرارت ملایم بپزد , سپس آنرا به گوشت و آبگوشت و عدس اضافه می کنیم ( استخوانهای گوشت را باید جدا کرده سپس بگوییم )همه مواد را مخلوط کرده و مقداری هم می زنیم , بادمجانها را حلقه حلقه کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم , سپس با مقداری نعناع و سیر سرخ شده به میزان ۳ قاشق غذاخوری در آش ریخته و هم می زنیم تا با حرارت ملایم جا بیفت , اکنون آش را در ظرف میکشیم و با پیاز و نعناع سرخ شده روی آش را تزیین می کنیم