عزیز محمدی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد امکان پذیر بودن یا نبودن حضور بانوان در ورزشگاه ها گفت: اگر مقدمات این امر را فراهم کنیم، به نظر من شدنی است؛ اگر در استادیوم ها برای بانوان جایگاه ویژه و مخصوص تعبیه کنیم، انتظامات، بلیت فروشی و به طور کلی همه موارد را به خودشان واگذار کنیم، می توان زمینه های فرهنگی و سخت افزاری این امر را فراهم کرد.
رئیس اتحادیه فوتبال کشورمان در ارتباط با واکنش مردم به این موضوع گفت: وقتی امور مربوط به بانوان در استادیوم را به خودشان واگذار کنیم، مردم ما نیز این مقدار ظرفیت دارند که ادب و متانت را در مقابل بانوان رعایت کنند.
وی در پایان در زمینه تاثیر حضور بانوان بر تلطیف فضای استادیوم ها افزود: شک نکنید که این موضوع تاثیر دارد؛ چرا که افراد در حضور خانم ها بیشتر ادب و شعور را رعایت می کنند.
محمدرضا ملامحمد، رئیس کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال نیز در این خصوص گفت: ورود زنان به استادیوم موضوعی نیست که اکنون بتوانیم در مورد آن صحبت کنیم و اگر لزوم این کار را احساس کنیم باید ابتدا به سراغ مسائل زیرساختی آن برویم.
وی در ادامه گفت: یک زمانی ممکن است که میزبان رقابت های مهمی مانند جام ملت های آسیا باشیم؛ در آن زمان پرداختن به این مسئله وجاهت پیدا می کند، اما اکنون چه لزومی دارد سری را که درد نمی کند دستمال ببندیم؟
رئیس کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه رسانه های داخلی و خارجی در مورد حضور زنان در استادیوم صحبت می کنند، گفت: این موضوعی نیست که بتوان یک شبه به آن پرداخت؛ چرا که معمولاً کارهای فرهنگی نیاز به زمان بیشتری دارند. ما عادت داریم که وقتی در شرایط قرار می گیریم به دنبال راه حل باشیم، اما در مورد ورود زنان باید بگویم در فعلاً هیچ الزامی برای آن وجود ندارد.