0

هدفت از وبلاگ نویسی چیست؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه)

alipaidar
alipaidar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 355

پاسخ به:هدفت از وبلاگنویسی چیست؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه)

هدفتان از وبلاگنویسی چیه؟

ترویج فرهنگ شهادت و الزام به یاد و خاطره شهدا

به چه موضوعاتی بیشتر علاقه دارید؟

شهدا و فرهنگ پایداری

هنگامی که شیپور جنگ نواخته شود ؛ شناختن مرد از نامرد آسان می شود ، پس ای شیپورچی بنواز .

شهید مصطفی چمران

چهارشنبه 27 آذر 1392  3:36 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog onehamed tahmores
svghoreyshi
svghoreyshi
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 9

هدف من اینه که در حد وسع خودم تبلیغ دینم را بکنم.

چهارشنبه 27 آذر 1392  5:16 PM
تشکرات از این پست
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5196

هدف از وبلاگ نويسي چيست ؟

اين يک سئوال است براي من، هدف‌ها را هم در حد عقل خودم مي‌شمارم و دلم مي‌خواهد که ديگران هم هدف از کارشان را برايم بنويسند،  مي‌خواهم هدف از نوشتن را بدانم، بدون هدف که نمي‌شود رفت، مي‌شود؟ نه! پس لطف کنيد ودر نطرات خود هدف از وبلاگ نويسي خودتان را هم بنويسيد تا من ازشان استفاده نمايم .

شما دوست عزیز از جایی کپی برداریب نموده اید ،اگر آنلاین شدید ودیدید :اصلاح کنید مگر به شما امتیازی تعلق نمی گیرد

پنج شنبه 28 آذر 1392  10:08 PM
تشکرات از این پست
onehamed rasekhoon_weblog AliFanoodi tahmores
a931931
a931931
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 79

باسلام

هدف من از وبلاگ نويسي انتقال تجربه ومهارت وتوانايي ها وعلم ودانش مفيد خودم به ديگران است كه مورد استفاده وبهربرداري مخاطبا قرار بگير وكارخير وخشنودي خداوند وقدم مثبت براي جامعه مون وخودم وكشورمو

من بيشتر به موضوعات اجتماعي علاقه دارم و مشكلات روز كشورم وجهان-گه بتونم راهكارمفيد وموثر ارائه بدم.

باتشكر فراوان از مسابقه خوبتون .اميدوارم جوايز نقدي وخوب درنظر بگيرين..تشكر

پنج شنبه 28 آذر 1392  11:22 PM
تشکرات از این پست
onehamed rasekhoon_weblog tahmores
peyromahdi
peyromahdi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 92

ثبت دلنوشته هایم به عنوان یادگاری

جمعه 29 آذر 1392  5:58 PM
تشکرات از این پست
onehamed rasekhoon_weblog tahmores
armin1900
armin1900
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 120

سلام به همه

هدف اصلی من  که توی وبلاگ هام دارم فقط کمک به دیگرانه و این ممکنه در هر موضوعی باشه 

armin.aalipour@gmail.com mail

http://ulc.rasekhoonblog.com

شنبه 30 آذر 1392  6:30 PM
تشکرات از این پست
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

همانطور که قبلاً اشاره کرده بودیم، یکی از شیوه های جدید روزنامه نگاری و مقاله نویسی در فضای سایبری و محیط اینترنتی، مسئله «وبلاگ نویسی» است. با توجه به گسترش کاربرد آن در جامعه در این خصوص نکاتی را برای شما بیان می کنیم.

با گذشت حدود 10 سال از پیدایش وبلاگ، این پدیده نوپای اینترنتی توانسته کاربران زیادی را متوجه خود سازد. در میان وبلاگ نویسان طیف گسترده ای از روزنامه نگاران، دانشجویان، دانش آموزان، نویسندگان، مهندسان، پزشکان، محققین و ... در آن دیده می شوند. آنچه دنیای اینترنت را از دیگر جوامع مستثنی می کند، آن است که عضویت و فعالیت در آن محتاج کسب اجازه از کسی نیست و عضویت و خروج از آن به راحتی امکان پذیر است. حتی افراد می توانند در اینترنت با چندین اسم مجازی حضور داشته باشند. اینترنت دنیایی است که افراد در آن حضور فیزیکی ندارند و در این جهان مجازی شما با افراد مجازی سر و کار دارید که فقط با یک آدرس الکترونیکی مشخص می شوند.

به صورت ساده و خلاصه، اینترنت به میلیون ها انسان در سراسر دنیا امکان برقراری ارتباط می دهد. در بستر اینترنت، بشر قادر است آزادانه با همنوع خود ارتباط برقرار کند.

در اینترنت مهم نیست که شما چه کسی هستید، از کجا آمده اید، چند سال دارید و ... و این به دلیل آن است که اینترنت متعلق به هیچکس و هیچ سازمانی نیست و به ظاهر مدیریت و هدایت گر واحدی برای آن وجود ندارد، یعنی هیچ کس اینترنت را رهبری نمی کند. البته در عین حال همه اعضای آن به نوعی هدایت می شوند.

تعریف وبلاگ

وبلاگ (weblog) که به آن Blog نیز گفته می شود، از ترکیب دو کلمه web به معنای شبکه جهان و log به معنای گزارش روزانه می باشد. این پدیده به مجموعه یادداشت هایی گفته می شود که توسط یک یا چند نفر به صورت عموماً روزانه ( گاهی هفتگی یا ماهانه) نوشته و در اینترنت منتشر می گردد.

هر فردی که به اینترنت دسترسی و مطلبی برای نوشتن داشته باشد، می تواند از آن بهره مند شود. این مطالب شامل؛ خاطرات شخصی، ارزیابی فردی از یک خبر، تحلیل و تفسیر یک خبر، یک مقاله علمی، تخصصی، سیاسی، عمومی، شعر یا نقد شعر، یا نقد فیلم و داستان یا تحلیل و تبیین رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و یا برداشت جدیدی از رهنمودهای حضرت امام (ره) و یا هر مطلب قابل نگارشی است. 

اهداف استفاده از فضای رسانه ای وبلاگ نویسی

1- نشر ارزش های والای دینی و قرآنی؛

2- نشر فرهنگ و تفکر بسیجی؛

3- نشر فرهنگ و ارزش های دفاع مقدس و انقلاب اسلامی؛

4- مقابله با جنگ نرم و پاسخگویی به شبهات دشمنان در عرصه های رسانه ای؛

5- ایجاد ارتباط موثر بین نیروهای صاحب فکر و اندیشه؛

6- بیان عقاید، اندیشه ها و تفکرات؛

7- بیان نتایج مطالعات، تحقیقات و پژوهش های مختلف؛

8- نقل خبر و گزارش، مصاحبه و گفت وگو؛

9- معرفی کتاب های جدید در قالب تلخیص، خلاصه نویسی و یا نقد؛

10- بیان خاطرات آموزنده و عبرت آموز برای دیگران؛

ویژگی های وبلاگ

- وبلاگ مکانی عمومی است که توسط هر شخصی و از هر کجای دنیا قابل مشاهده می باشد.

- وبلاگ به صورت یک صفحه است که مطالب آن طی روال خاصی ( هفتگی، ماهانه و ...) نگهداری می شود.

- وبلاگ ها به صورتی طراحی می شوند که مطالب جدید همواره در صدر مطالب قدیمی قرار می گیرند. 

- وبلاگ به صورت فردی یا گروهی اداره می شود.

- اصول کار یک وبلاگ بسیار شبیه به یک خبر نامه می باشد. نویسنده یا نویسندگان می توانند راجع به هر موضوعی در آن صحبت کنند.

- اغلب یک بخش در سمت راست یا چپ وبلاگ ها برای قرار دادن لینک های (اتصالات) ثابت در نظر گرفته می شود. این لینک ها معمولا علامت یا نشانی وبلاگ ها و سایت های دیگر می باشند.

-راه اندازی و ایجاد یک وبلاگ نیاز به دانش و تخصص خاصی ندارد.

- ایجاد و راه اندازی وبلاگ رایگان می باشد.

- پویایی وبلاگ ها یکی از مهمترین ویژگی آنها می باشد. اکثر سایت ها ماهیتی ساکن و ایستا دارند، بدین معنی که به سرعت تغییر نمی کنند یا اگر تغییر کنند، بخش کوچکی از آنها تغییر می کنند، اما وبلاگ معمولاً به صورت روزانه تغییر می کند و مطالب جدید در آن قرار داده می شود.

- بازدیدکنندگان می توانند نظرات خود را در مورد هر یک از مطالب موجود در وبلاگ به صورت تحت وب (comment) مطرح کنند.

- یکی از ویژگی های جالب وبلاگ ها که آنها را از وب سایت ها متمایز می کند، امکان ارسال نظر خوانندگان به صورت تحت وب می باشد. بدین صورت که بازدیدکنندگان یک وبلاگ پس از خواندن یک مطلب به راحتی می توانند نظر خود را در مورد آن مطلب اعلام کنند. این کار توسط روشی به نام (comment)(نظردهی) انجام می شود. همه بازدیدکنندگان وبلاگ می توانند نظر سایر کاربران را نیز ببینند. از این رو نظرات خوانندگان وبلاگ ها نیز جزو مطالب وبلاگ محسوب می شود. در شماره آینده مباحث دیگر وبلاگ نویسی را برای شما بیان خواهیم کرد.

چهارشنبه 4 دی 1392  10:29 AM
تشکرات از این پست
onehamed tahmores
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

اهداف وبلاگ نویسی:

1 - وبلاگهای سرگرم کننده : این نوع از وبلاگها صرفا جهت پر کردن اوقات فراقت اقدام به وبلاگ نویسی میکنند. در اینگونه وبلاگ ها وبلاگ نویس قطعات شعر جملات عاطفی و ... را مینویسد و یا از تصاویر و ابزارهای اینترنتی استفاده میشود. و منتظر نظرات میباشند و از وبلاگ بگونه ای مانند اتاق چت روم پیشرفته استفده میکنند.
2- وبلاگ نویسان حرفه ای : این نوع وبلاگها عمدتا جنبه اقتصادی داشته یا بعبارتی محل درآمد وبلاگ نویسان تلقی میشود.
برخی از وبلاگ نویسان با کار بر روی وبلاگهای مطرح و پر درآمد و دریافت حقوق ثابت یا پورسانت امرار معاش میکنند

چهارشنبه 4 دی 1392  10:31 AM
تشکرات از این پست
onehamed tahmores
dr_web
dr_web
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 21

اوایل که شروع کرده بودم هدف خاصی نداشتم فقط می خواستم منم وبلاگ بنویسم و ذوق اینترنت را داشتم و البته یاد گیری چیز های جدید ولی الان کلا هدفم از وبلاگ نویسی تغییر کرده به ویژه ایکه وبلاگ هایی ام که دارم بیشتر در مورد درسی است و یا کامپیوتردلیلشم بیشتر این است که وقتی در این بخش ها به مشکلی بر می خورم و به دنبال جواب می روم بعضی اوقات به مشکلات عجیبی بر می خورم مشکلاتی که کمتر کسی شاید به آنها بر خورده است و یا برای حل مشکل یک روش جدید (به عقیده خودم ) پیدا می کنم و برای اینکه دیگران برای حل مشکلاتشان دردسر من را نکشند تجربیاتم را در وبلاگ قرار می دهم البته الان مثل قدیم زیاد وبلاگ نویسی نمی کنم و دلیل اصلی اونم مشغله زیاد است که وقت این کار را از من گرفته است.

جمعه 6 دی 1392  6:44 PM
تشکرات از این پست
yaqaem
yaqaem
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 11

می خواهم چیزی هم برای اخرتم جمع کرده باشم سعی می کنم احادیث اخلاقی و مسائل مذهبی اموزنده در وبلاگم بگذارم ...

امید وارم نیت همه شما هم این مطلب باشد

شنبه 7 دی 1392  11:49 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog onehamed tahmores salma57 saber_s
javadtel
javadtel
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 107

من که تو وبلاگم سعی دارم  روستای عزیزم تیلیم خان رو معرفی کنم

tilimkhan

پنج شنبه 3 بهمن 1392  5:15 PM
تشکرات از این پست
tahmores alone_hk_76 rasekhoon_weblog salma57
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

سلام و تشکر 

یه زمانی نوشتن خاطرات تو  دقترچه خاطرات بود 

زمان ما دفترچه  هامون رو پنهان میکردیم  هر کسی نبینه  

الان دفتر چه خاطرات ها تبدیل شده به وبلاگ  تا همه بخونن و حرف دلمون رو بدونن 

من وبلاگم رو دفترچه احساس قلبم قرار دادم

جمعه 4 بهمن 1392  11:43 AM
تشکرات از این پست
alone_hk_76 rasekhoon_weblog nazaninfatemeh salma57 hashmtjdd
sabrezinab
sabrezinab
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 188

هدفتان از وبلاگنویسی چیه؟ هدف اطلاع  رسانی و بهره مند کردن دیگران از آنچه خود از آن مطلع می باشیم .

به چه موضوعاتی بیشتر علاقه دارید؟  جز مطالب سیاسی  و علمی های تخصصی به سایر موضوعات علاقمند می باشم .

اللهّمَ صَلّ عَلی مُحَمَد وَ آلِ مُحَمد وَ عَجِل فَرَجَهُم وَاحْشُرنا مَعَهُم وَ الْعَن اَعْدائَهُم اَجْمَعین

جمعه 4 بهمن 1392  7:01 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog salma57
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام وعرض ادب و احترام به همه دوستان

من هدفم از وبلاگ عاشق رضا همونطور که از نامش مشخصه فقط وفقط عشق و علاقه است به امام هشتم و تمام تلاشم این بوده که یه وبلاگی داشته باشم که در خور شان و منزلت امام خوبی ها باشه و امیدوارم تونسته باشم  به این هدف رسیده باشم هرچند که میدونم راه زیادی در پیش دارم

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 5 بهمن 1392  3:34 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog hossein201273 salma57
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلام

هدف من از وبلاگ نویسی و سایت ارائه خدمات به کسایی که مشکلی در زمینه کامپیوتر دارند  وبه قول معروف کارشون لنگه

خیلی وبلاگ و سایت داشتم ولی الان در حال حاضر این سایت رو آپدیت میکنم و پیگیری میکنم

اگه شما هم مشکل برنامه نویسی و تخصصی کامپیوتری داشته میتونید خیلی سریع به جواب برسید

تک کدر

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 5 بهمن 1392  5:01 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog hossein201273 salma57 sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها