0

هدفت از وبلاگ نویسی چیست؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه)

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

هدفت از وبلاگ نویسی چیست؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه)

هدف از وبلاگ نویسی

سلام دوستان

هدفتان از وبلاگنویسی چیه؟

به چه موضوعاتی بیشتر علاقه دارید؟

لطفا مشارکت کنید و دیگران را از تجارب خود مطلع سازید

ان شالله در 20اسفند ماه به مناسبت عید نوروز1393،کتابچه با عنوان هدف در وبلاگ نویسی نیز منتشر خواهد شد

ان شالله در پایان این مبحث امتیاز ویژه برای کاربرانی که در این تاپیک مشارکت می کنند در نظر گرفته خواهد شد ودر صورت استقبال خوب از این مبحث جوایزی نیز درنظر گرفته خواهد  شد

ضمن تشکر از کلیه شرکت کنندگان محترم، امتیازات تقدیم گردید.

با تشکر

روابط عمومی راسخون

امتیاز اهدا شده

نام کاربری

ردیف

50

amirhmz

1

50

AMIN1995

2

50

qodrat

3

50

mina_k_h

4

50

onehamed

5

50

farshon

6

50

omiddeymi1368

7

50

alipaidar

8

50

omiddeymi1368

9

50

nazaninfatemeh

10

50

sayyed13737373

11

40

sabrezinab

12

40

mahdyyar110

13

40

saber_s

14

40

yarabyarabyarab

15

40

tahmores

16

40

dr_web

12

40

a931931

13

40

mgmoheby1

14

40

alipaidar

15

40

siryahya

16

30

yaqaem

16

30

sadeqkh

17

30

muhammad_mahdi

18

30

mohammadtorres

19

30

masoudranjbar

20

30

sajjadsaleh

21

30

Sadegh2sib

22

30

Nofuzi

23

25

mohsenshabani

24

25

svghoreyshi

25

25

peyromahdi

26

25

armin1900

27

25

javadtel

28

به کاربر maryamjoonبه خاطر دوپست که کپی برداری نمودند وپستی دستنویس اینجا منتشر نکردند امتیازی تعلق نمی گیرد،بارها این تذکر را داده ایم که تاپیک های مشارکتی جای کپی پیست نیست وحتی اگر شده از ذهن خودتان ،از دانسته ها وتجارب خودتان پستی دستنویس برای ما منتشر کنید.

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 23 آذر 1392  2:39 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_weblog amirhmz qodrat AliFanoodi mina_k_h onehamed mohsenshabani farshon omiddeymi1368 tahmores yarabyarabyarab hashmtjdd sayyed13737373 saber_s
amirhmz
amirhmz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 381

پاسخ به:هدفت از وبلاگنویسی چیست؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه)

هدف اصلی من از وبلاگ نویسی انتقال دانش و مهارت های مفید میباشد تا هر ایرانی بتواند مهارت های بی نظیری را کسب نموده مثال من در وبلاگ بازی ساز قصد دارم رایگان ، ساده و مفهومی آموزش ساخت و طراحی بازی و انیمیشن را به کاربران بدهم که خدا را شکر تا به اینجا موفق بودم و کاربران زیادی از آموزش های این وبلاگ استفاده نموده اند.

تاپیک نقد و بررسی بازی های رایانه ای

یک شنبه 24 آذر 1392  2:02 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog onehamed omiddeymi1368
mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

هدف از وبلاگ نویسی انتقال دانش و انتقال اخبار و دانستنی ها یی که می خوام به دیگران انتقال بدم

من بیشتر موضوعات سرگرم کننده یا دانستنی ها جالب و ورزشی رو می پسندم

مدیر تالارهای ورزش

یک شنبه 24 آذر 1392  3:51 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog onehamed
masoudranjbar
masoudranjbar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2212

سلام هدف هرکس در ولاگ نویسی به نظرم من انتقال تجارب و باهم در میان گذاشتن تجارب افراد است و بیشتر وبلاگهای مذهبی و دانستنی دوست دارم

به مدپوشان،بگویید اخرین مد کفن هست.

یک شنبه 24 آذر 1392  4:14 PM
تشکرات از این پست
sajjadsaleh
sajjadsaleh
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 360

باسلام خدمت همه ی راسخونی ها هدف من از وبلاگ نویسی اینه که اخبار درست و داغ رو به دست راسخنی ها و دیگر افراد برسونم.

برای ورود به وبلاگ  بالا روی تصویر کلیک کنید

یک شنبه 24 آذر 1392  10:44 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog AliFanoodi onehamed omiddeymi1368
Sadegh2sib
Sadegh2sib
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

هدف از وبلاگ نويسي انتقال اطلاعات و هم چنين ايجاد فضاي تفريحي و سرگرم كننده است

دوشنبه 25 آذر 1392  11:31 AM
تشکرات از این پست
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 163

هدف من بیشتر آشنایی با دین اسلام و عاشورا

حرفـــــــــــ هایی هست برای گفتن که اگر گوشــــــی نبود، نمی گویم و حرفــــــــــــ های هست برای نگفتن، حرفــــــــــــــ هایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آورند و سرمایهـــ ماورایی هرکس حرفـــــــــــــ هایی است که برای نگفتن دارد................... حرفـــــــــــــ هایی که پاره های بودن آدمی هستند و بیان نمی شوند، مگر آنکه مخاطب آن پیدا شود................... آمده ام تا پرنده ذهنم را رها کنم از قفس عادتـــــــــــ ها و روز مرگی ها و پرواز دهم در هوای تو آمده ام به امید گوشه خلوتی برای با تــــــــــو بودن...................،برای رهیدن از تنگنـــــــای ناسوتـــــــــــ وشاید هم اوج گرفتن در گستره ی ناپیدای لاهوتـــــــــــ ...................،آمده ام به پی فرصتی فارغ از دلبستگـــــــــی ها ودلواپســـــــــی های هیچ ،در تمنـــــــــّای قطره ای فهــــــم که اگر حاصل شود؟؟؟!!!!!................... یعنی می توان بشویـــــــــم زنگــــــار باطن از گناهم را ومصفّــــــــــا کنم دل را به لقـــــاء تــــــــ ؟؟؟!!...................می خواهــــــم هجرتـــــــــــ کنم از خود برای رجعتــــــــــ بسویتـــــــــ با توشه ای از توبه برای مهیّــــــــــا شدن پرونده ای به تمنّــــــــــای بیمه شدن...................اعراض می کنم در سایه عنایتتــــــــــ از هر چه گناهــــــــ واینکـــــــــــ منم با دلی که عاشقش کـــــــــرده ای وای کــــــــــــــاش عاشق بمانم تا قیامتـــــــــــ،کـــــــــــــــاش وقف تو باشم تمام عمـــــــــــــــر................... ................

با خدا باش پادشاهی کن   بی خداباش هرچه خواهی کن

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

دوشنبه 25 آذر 1392  3:24 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما و تشکر از راه انداری بحث

هدف اینجانب در وبلاگ نویسی در وبلاگ چشمان باز و کلا ایجاد وبلاگ  چشمان باز در ابتدا اطلاع رسانی و ارائه روش های جایگزین و طرح های اصلاحی جهت رفع مشکلات انجمن و بهتر شدن وضعیت بود.

مشکلی که وجود داشته  و داره این هست که منبع ای که قابلیت دسترسی سریع و آسان به مشکلات  و راه حل ها باشه وجود نداره و پیشنهادت و گزارش و احیانا راه حل های کاربران زیر صفحات  متعدد قسمت پل ارتباطی و روابط عمومی دفن میشود.البته مسئولین عزیزمون فرمودند که تمامی پیشنهادات از چشمشون دور نمی مونه  و بررسی میشه اما به نظر بنده اگر قسمتی مجزا و دسته بندی شده توسط خود کاربر ایجاد بشه بهتر هست.

خیلی از بحث دور نشیم  با گذشت زمان  و بررسی بیشتر و همچنین وجود کمبود در نوع پست زنی در وبلاگ ها تصمیم بر این گرفتیم ابتدا در زمینه هایی که باهاش ارتباط داشتیم  در حوزه های :

ADSL

عکس و عکاسی

......

پست زنی کنیم و سپس با گذشت زمان  و آشنایی بیشتر با واحد وبلاگ ها  و بررسی و مشاهده نقاط صعف تصمیم گرفتیم مشکلات را بر شمرده و متناسب با مشاهدات و حوادث رخ داده  و .... راه حل هایی رو ارائه بدیم. که شما خواننده عزیز می توانید برای مشاهده طرح های ارائه شده برای اداره بهتر انجمن و همچنین استفاده بهتر از ظرفیت های موجود به لینک زیر بروید:

نقد  و بررسی و ارائه روش های جایگزین برای قسمت های مختلف راسخون 

با احترام

سه شنبه 26 آذر 1392  8:59 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h rasekhoon_weblog onehamed farshon omiddeymi1368
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

هدف شخصی من از ایجاد وبلاگ دنیای سفید و سیاه شرکت در مسابقه وبلاگ نویسی تجلی حماسه بود. اما با توجه به بازدید کننده که این وبلاگم در طول برگزاری مسابقه پیدا کرده بود پس از پایان زمان شرکت در مسابقه سبک و سیاق وبلاگم را تغییر دادم.

خودم همیشه به دنبال دانلود آهنگ های به روز و سریال و فیلم ها هستم و برای منسجم کردن وبلاگی در راسخونی بدین منظور و همچنین بالا بردن آمادر بازدیدم این وبلاگ را ادامه دادم و امیدوارم کاربران راسخونی راضی باشند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

سه شنبه 26 آذر 1392  9:13 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog onehamed omiddeymi1368 qodrat
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

با سلام

هدف من اينه كه يكسري اطلاعاتي كه دارم رو در اختيار ديگران قرار بدهم.

البته هدف مهمترم اينه كه گاهي توي اينترنت بايد ساعتها بگردم تا اون چيزي كه مي خواهم را پيدا كنم بنابراين بنا به رشته و علاقه مندي خودم اونها را در يكجا قرار مي دهم تا ديگران دچار اين سردر گمي ها نشوند.!!!!!!!!!!!!!!!!

اميدوارم هدفم خداپسندانه باشه.

با تشكر از اين تاپيك!

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

سه شنبه 26 آذر 1392  10:58 AM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سلام 

اگه به طور کلی بخوام هدف وبلاگ نویسی را بیان کنم فکر کنم به سه بخش تقسیم میشود :

اول اینکه یکسری از وبلاگ نویس ها بیشتر برای گذراندن اوقات فراقت می نویسند ، سعی می کنن وبلاگ را به جایی برای تبادل نظر و گفتوگو و بحث تبدیل کنند ، مانند وبلاگ نویسانی که از جملات عاشقانه ، آهنگ ها ، فیلم ، سریال و ... استفاده می کنند

دسته دیگری هم هستند که شاید کمی حرفه ای عمل می کنند و وبلاگ را به جایی برای کسب درآمد تبدیل کرده اند ! 

برخی نیز به دنبال نوشتن وبلاگ برای یک موضوع خاص هستند و اکثرا از شرکت در مسابقات در کنار وبلاگ نویسی دریغ نمی کنند .

اما هدف من ! بنده کم و بیش تعدادی وبلاگ دارم که می توانم بگم هر کدام به یکی از بخش های مذکور مربوط است ! مثلاٌ وبلاگی دارم که سعی می کنم محلی برای تبادل نظر باشد ، از دیگری درآمد و گاهی نیز با توجه به محوریت یک موضوعات وبلاگ می نویسم برای شرکت در مسابقات و ...

اما بعضی می گویند یک وبلاگ نباید همه اهداف را شامل باشد و فقط پیرامون یک هدف فعالیت داشته باشد ، من به شخصه این صحبت را قبول ندارم چرا که خواه ناخواه در وبلاگ نویسی هدف های اول و دوم ذکر شده با هم در ارتباطند اما بحث نوشتن وبلاگ برای مسابقات جداست !

خلاصه من وبلاگ نویسی می کنم برای : تبادل نظر ، برای مسابقات ، گاهی برای کسب درآمد ، گاهی برای دل خودم ! گاهی به یاد دیگری ...

سه شنبه 26 آذر 1392  5:45 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog farshon omiddeymi1368 qodrat AliFanoodi saber_s
muhammad_mahdi
muhammad_mahdi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 558

البته یکی دو بار وبلاگ زدم ولی بهش نرسیدم ، ولش کردم

ولی نظرم روی دستنوشته و گپ بود تا وبلاگ خبری و.... 

سه شنبه 26 آذر 1392  6:56 PM
تشکرات از این پست
onehamed rasekhoon_weblog omiddeymi1368
mohsenshabani
mohsenshabani
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2227

پر کردن وقتهای بیکاری

تمام هفته گناه و غروب جمعه دعا             کمی خجالت از این انتظار هم خوب است           الهم عجل لولیک الفرج

سه شنبه 26 آذر 1392  7:12 PM
تشکرات از این پست
onehamed rasekhoon_weblog omiddeymi1368
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

هدف ازوبلاگ نویسی ازنظربنده:

ایجادیک محیط آزادوفضای بازمجازی که بصورت نوشته های شخصی یاشرکت درمسابقات اینترنتی ازآن استفاده می شود.من خودم 3وبلاگ درراسخون دارم که درمناسبتهاومسابقات مختلف ازآن استفاده کرده ام وخواهم کردامادرکل ایجادیک فضای مجازی اینترنتی است که می توانیم درآن محیط آزادانه مشغول فعالیت شویم هماننداینست که یک سایت داریم.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 27 آذر 1392  8:28 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog omiddeymi1368 onehamed AliFanoodi
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

هدفتان از وبلاگنویسی چیه؟

جامه عمل پوشاندن به این حدیث از امام صادق(علیه السلام): "هر چیزی زکاتی دارد و زکات علم، نشر آن است."

به چه موضوعاتی بیشتر علاقه دارید؟

1. مذهبی(امام زمان علیه السلام- غدیر و ...)/ 2.مطالب مربوط به رشته تحصیلیم(مکانیک سیالات، ترمودینامیک،انتقال حرارت)./ 3. روانشناسی

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 27 آذر 1392  1:18 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog mina_k_h onehamed AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها