آرد-يک پيمانه
بکينگ پودر-يک قاشق مرباخوري
کره نرم-۱۱۵ گرم
شکر-نصف پيمانه
تخم مرغ- ۳عدد
وانيل-کمي
زعفران- کمي
فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
ظرف چهار گوش مناسب را با کاغذ روغني آماده کنيد.
آرد و بکينگ پودر را الک کنيد و کنار بگذاريد.
کره و شکر را هم بزنيد تا سبک و پفکي شود.
تخم مرغ ها را يک به يک اضافه کنيد و پس از افزودن هر تخم مرغ، مواد را هم بزنيد.
وانيل و کمي زعفران را اضافه کنيد.
آرد را اضافه و خوب مخلوط کنيد.
مواد را در ظرف آماده شده بريزيد و به مدت ۲۰تا۲۵ دقيقه در فر قرار دهيد.
کيک را از داخل فر دربياوريد و بگذاريد خنک شود.
کيک را به تکه هاي يک سانتي متري برش بزنيد و روي سيني فر قرار دهيد و به مدت ۱۵ دقيقه با حرارت ۱۵۰درجه سانتي گراد دوباره در فر بگذاريد. برش ها را برگردانيد و ۱۵ دقيقه ديگر نيز بگذاريد پخت ادامه پيدا کند تا طلايي و ترد شود.
برش هاي کيک را روي سيني پنجره اي قرار دهيد تا کاملا خنک شود.