شاید مطالعهی خواص این میوه قانعتان کند هرازگاهی آووکادو هم میل کنید.
آووکادو : سرشار از اسیدهای چرب ضروری و ویتامین E
“آووکادو” سرشار از چربیهای مفید است که بیشتر آنها را “اسیدهای چرب” اشباع نشده تشکیل میدهند که برای سلامت “قلب و عروق” لازماند. مصرف نصف آووکادو یعنی حدود ۱۰۰ گرم از آن ۸ گرم “اسید اولئیک” نصیب تان میکند که نقش موثری برای حفظ و افزایش میزان “کلسترول خوب خون” دارد. همین میزان حاوی ۱٫۸ گرم اسید لینولئیک نیز بوده که یک “اسید چرب” ضروری برای کاهش کلسترول بدخون است.
باید بدانید که این میوهی خوشمزه سرشار از “ویتامین E” نیز هست. این ویتامین محافظ سلولهای پوستتان است و اجازه نمیدهد پیری به این زودیها به سراغ تان بیاید و شما را جوان نگه می دارد. ویتامین E خطر ابتلا به “تصلب شرایین” و حتی برخی از سرطانها را نیز کاهش میدهد.
آووکادو : میوهای سرشار از ویتامینها و مواد معدنی
با مصرف نصف آووکادو کلی ویتامین عایدتان میشود. یعنی زمانی که ۱۰۰ گرم معادل نصف یک عدد آووکادو را میل میکنید ۴ تا ۶ درصد نیاز روزانهتان به پیشساز ویتامین آ، ۱۰ تا ۱۵ درصد نیاز روزانهتان به ویتامین C، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6 و ویتامین E و همچنین ۱۸ درصد نیاز روزانهتان به ویتامین B9 یا همان “اسیدفولیک” تامین میشود.
آووکادو همچنین تامین کنندهی میزان چشمگیری از مواد معدنی بدن به خصوص “پتاسیم” و “منیزیم ” است. باید بدانید که پتاسیم برای افراد “فشارخونی” بسیار مفید است و معمولاً اکثر افراد با کمبود منیزیم مواجهاند. ۱۰۰ گرم آووکادو حدود ۱۰ درصد نیاز روزانهی ما به منیزیم را تامین میکند. توصیه میکنیم خودتان را از خواص مفید این میوهی خوشمزه محروم نکنید.