نقل قول ali_kamali
سلام عرض میکنم جناب آقای بنی نجار .
با سلام خدمت علی آقای گل داداش خوبم
ظاهرا امروز شما سرتون شلوغ بوده که تشریف نیاوردید و سری به صندلی نزدید. امید وارم کسالت نداشته باشید.
نه عزیزم الحمدلله به لطف دوستان خوبم تازه دوستان دیر پست زدن وگرنه من از ساعت 7و نیم صبح منتظر بودم البته یک ماموریت کاری پیش اومد که رفتم بیرون و ساعت 1 و نیم اومدم خدمت دوستان
جواب سوال من رو دیشب ساعت22:57 به بعد دادید .حتما تشریف برده بودید شبه چله مهمانی .
نه اتفاقا بعد مراسم شب چله البته مراسم که نه ولی گفتم بیام سر بزنم که اگر دوستی سوال کرده جوابش رو بدم
اما سوال من از حضرتعالی
در خدمتم
1- آیا شما به اتاق چت سر زدید ؟ اگر نزدید بفرمائید چرا ؟
نه من اونجا سر نمیزنم واقعیتش فقط به خاطر کمبود وقتم
2- امروز جناب کیانی تشریف آرودن از شما سوال کردن . باید خیلی واسه شما ارزش قائل باشن . شما چند بار با ایشان صحبت کردید ؟ آقای نجاران یا کیانی کدام رو انتخاب میکنید ؟
واقعا آقای کیانی و نجاران خیلی به بنده لطف دارن و جای تشکر از آقای کیانی داره که منت رو سر بنده گذاشتن البته من افتخار آشنایی و مصاحبت با آقای کیانی را نداشتم و بیشتر با جناب نجاران صحبت کردم ولی مطمئنم همه دوستان و مسئولین محترم موسسه با تمام وجود در حال خدمتگذاری به ما کاربران هستند.
3- از آشنایان شما کسی عضو راسخون هست ؟ ( به غیر از همسر محترمتان ) از همکارای اداره چطور ؟
نه اگر هم باشد من اطلاعی ندارم
4- شماره موبایل کاربرای راسخون رو شما دارید ؟
نخیر واقعیتش از کسی سوال نکردم ولی اونجوری که از طریق مسئولین سایت پیگیری کردم یک شماره موبایلی هست که دوستان سوالی اگر دارند از اون طریق بپرسن البته من هنوز اون شماره رو هم ندارم
5- مدیر تالار بودن چه فرقی با کاربر معمولی بودن راسخون داره ؟ آیا مسئولیتی داره ؟ اگر اشتباهی از مدیر تاار سر بزنه کسی پیگیری میکنه ؟ شما تعهدی کتیب به سایت دادید ؟
خب کلا مدیر شدن یعنی اداره کردن یک محیط یا قسمت فرق نمیکنه اون تالار باشه یا یک اداره باشه بالاخره در مقابل اون ،مدیر مسئولیت را همراه با کار میپذیره مطمئنا مسئولین موسسه هم بر عملکرد کاربران و هم بر عملکرد مدیران تالارها نظارت کافی را دارند که خود بنده شاهد این موضوع بوده ام ما که تعهدی به موسسه ندادیم تعهد اخلاقی خودش مهمترین چیزه
موفق باشید . متشکر