نقل قول ali_kamali
سلام خدمت آقای محمد رضا بنی نجار
سلام بر آقای کمالی عزیز
صبح بخیر مدیر محترم. البته دو مدیر محترم
ممنونم صبح عالی هم بخیر![smiley smiley](http://rasekhoon.net/ckeditor/plugins/smiley/images/regular_smile.gif)
من هم به نوبه خودم از شما تشکر میکنم که زحمت صندلی داغ رو قبول کردید
خواهش انجام وظیفه بود دوست داشتم با دوستان بیشتر آشنا بشم
با اجازه از شما برم سراغ سوالات
در خدمتم
1- مهمان قبلی صندلی داغ نام کسی دیگه رو برای برنامه این هفته صندلی داغ معرفی کرد. چرا شما اومدید؟
نمیدونم شاید ایشون آمادگی نداشتن یا مشکل دیگه ای بود باید از آقای فنودی مدیر محترم بپرسید واقعیتش اینه منم خودم تعجب کردم که دیدم نفر بعدی کس دیگه ای بود که جناب فنودی از من سوال نمودند که مایلم یا نه منم جواب مثبت دادم البته خدا شاهده هیچ پارتی بازی نشد کاملا اتفاقی بود
2- به این عکس نگاه کنید . کجای این مبل استیل است ؟ چرا به اسم مبل استیل معروف است? ( ببخشید نتونستم عکس مبل استیل رو اینجا درج کنم . شما فرض کنید عکس مبل رو دیدید )
شما هم فکر کن من صندلی رو دیدم فکر کنم پایه اش استیله خب حتما فلزش استیله که معروف به مبل استیله( جوابم خوب نبود نه) ببخشید دیگه وقتی عکسو نمیبینم همین میشه دیگه نه؟
3- کاربر قبلی فرمودن همسرتون . شما تازه نشستید رو صندلی . ایشون از کجا فهمید همسر شما عضو راسخون است ؟
به نکته خوبی اشاره نمودید سر کار خانمmina_k_ h یک دوستی اندکی با همسر بنده دارن اونجا احتمالا این اطلاعات رد و بدل شده است. خانمها هستن دیگه سریع همه چیزشونو به هم میگن
4- شما کجا مشغول کار هستید ؟
یک نهاد دولتی البته نپرسین کجا چون شرمنده شما میشم
5- آیا نام کاربری شما ربطی به نام فرزند هایتان داره ؟
خیلی باهوشین بله نام کاربریم نام فرزندمه
قبلا از شما تشکر میکنم
من هم متشکرم به خاطر حضورتان در اینجا
موفق باشید