آرد - ۲۰۰گرم
بکينگ پودر - يک قاشق مرباخوري
جوش شيرين - نصف قاشق مرباخوري
کره - ۲۰۰گرم
شکر - ۲۰۰گرم
تخم مرغ - ۴ عدد
آب پرتقال - نصف پيمانه
پوست پرتقال رنده شده - ۲قاشق مرباخوري
خامه غليظ - يک و نيم پيمانه
خاک قند - يک و نيم پيمانه
شکلات نيمه شيرين - ۱۵۰گرم
کره - ۵۰گرم
وانيل - کمي
فر را روي ۱۷۰درجه سانتي گراد قرار دهيد.
قالب مناسب را با کاغذ روغني آماده کنيد.
آرد، بکينگ پودر و جوش شيرين را با هم الک کنيد و کنار بگذاريد.
کره و شکر را هم بزنيد تا سبک شود.
مواد خيس را با مواد خشک مخلوط کنيد و در قالب بريزيد و در فر قرار دهيد تا به مدت ۲۵-۲۰ دقيقه بپزد.
پس از پخت از فر خارج کنيد، پس از ۵دقيقه روي سيني پنجره دار قرار دهيد.
براي روي کيک ، کره و شکلات را در قابلمه ذوب کنيد و سپس بگذاريد خنک شود.
براي تهيه خامه، کمي وانيل و خاک قند خامه را هم بزنيد تا فرم بگيرد. شکلات ذوب شده را اضافه کنيد و هم بزنيد.
کيک را به دو قسمت تقسيم کنيد، خامه را بين 2قسمت بريزيد و سپس به طور دلخواه روي کيک را با باقي مانده خامه تزئين کنيد.