0

کمک های اولیه برای کودک در حال خفگی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

کمک های اولیه برای کودک در حال خفگی

کودک هشیار

اگر کودکتان قادر به صدا در آوردن، سرفه کردن و گریه کرن نیست یا صورتش کبود شده است برای بیرون راندن شیء باید سریع عمل کنید.

زیر ۱ سالگی

  1. کودک را روی ساعدتان رو به زمین در حالی نگه دارید که سر او پایین‌تر از قفسه سینه‌اش باشد و سر و گردنش را با دستتان نگه دارید.
  2. دستی که کودک روی آن قرار دارد را روی رانتان تکیه دهید و با پشت دست دیگرتان ۵ ضربه سریع بین تیغه‌های کتفش بزنید.
  3. اگر شی بیرون نیامد یا هنوز سرفه یا گریه نمی‌کند، با دقت او را برگردانید تا صورتش رو به بالا باشد و او روی سطح سفتی قرار دهید، یا روی پا یا ساعدتان و باز هم دراین حالت سرو گردنش را با دستتان نگه دارید. انگشت میانی و انگشت حلقه دست دیگرتان را آرام زیر نوک سینه و وسط جناغ سینه قرار دهید. در همین حالت ۵ بار سریع به سمت قفسه سینه فشار وارد کنید.
  4. گام‌های بالا را تکرار کنید، به صورت یکی در میان یک بار ضربه به پشت و یک بار فشار جناغ سینه را انجام دهید تا شیء بیرون بیاید یا بتوانید آن را در دهانش ببینید و با دقت با انگشتتان بیرون بیاورید.

توصیه مشاور: خواننده عزیز در نظر داشته باشید کمکهای اولیه را بهتراست به صورت عملی و با شرکت در کلاسهای کمکهای اولیه برگزار میشود را به کرات انجام دهید تا انجام اقدامات صحیح ملکه ذهن شما شود . لازم است که به این نکات توجه نمایید که قرار گیری سر کودک در مرحله 1 باید به گونه ای باشد که دهان کودک باز باشد و جلوی دهان و بینی وی را نگیرید چه بسا هنگام کار عملی برخی با دست گلوی کودک را فشار می دهند.  در مرحله 2 ضربه های زده شده باید به گونه ای باشد که به سمت جلو باشد که به خروج شیئ کمک نماید. در مرحله 3 فشار وارده نباید به گونه ای باشد که باعث شکستن جناغ سینه کودک نشود و محل قرار گیری دست بسیار مهم است.

چهارشنبه 20 آذر 1392  1:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها