0

حبيب کاشاني:بازگشت شيث به تصميم مستقيم علي دايي صورت گرفت

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: يک عده از من و تفکرات من خوششان نمي آيد اما من از آنها مي خواهم تسويه حساب هاي شخصي شان با حبيب کاشاني را به زمان ديگري موکول کنند.

حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس در گفتگويي با سايت رسمي اين باشگاه به سوالات مختلف پاسخ داد.

* امروز شاهد حضور شيث رضايي در تمرين پرسپوليس بوديم، در اين باره توضيح مي دهيد؟

قرار بود امروز يک جلسه با تيم داشته باشيم، به همين خاطر من به مجموعه درفشي فر آمدم و ديدم که شيث رضايي نيز در محل حضور داشت. شيث به من توضيح داد که با علي دايي صحبت کرده است و ايشان هم پذيرفته اند که به تمرينات برگردم.

* فکر مي کنيد هواداران با شنيدن اين خبر خوشحال شوند؟

بله اين خبر خوشي است که علي دايي براي هواداران ما دارد و من اميدوار هستم در اين فرصتي که شيث رضايي داشته، کاملا فکر کرده باشد و تمام هم و غم خود را براي کمک به تيم قرار دهد.

* شايد از اين تصميم علي دايي اين طور سوء تعبير شود که بعد از شکست هاي اخير بود که مجوز بازگشت شيث رضايي به تمرينات صادر شد، شما در اين باره صحبتي داريد؟

علي دايي رأسا در اين گونه موارد تصميم مي گيرد. روحيات ايشان را همگان مي شناسند. زماني که علي دايي سرمربي تيم ملي هم بودند، اگر قرار بود بازيکن بيايد و به گروه ايشان اضافه شود، حتي اگر سفارش مسئولين عاليرتبه هم در ميان بود، علي دايي نمي پذيرفت و تصميم خودش را اجرا مي کرد. شايد تفاوت علي دايي با ديگران اين باشد که او خود تصميم مي گيرد و مشورت هم مي کند، اما در نهايت خودش نظر آخر را مي دهد. حالا جا دارد به علي دايي بابت تصميمي که گرفته تبريک بگوييم که در اين مقطع راي به بازگشت شيث رضايي داد و به اميد خدا بتواند از توانايي هاي وي در جهت اهداف تيم استفاده کند.

* پس از شکست هاي اخير سريعا شايعه سازي شد که مذاکراتي از سوي باشگاه پرسپوليس با مصطفي دنيزلي و حتي حميد استيلي که تيم دارد صورت گرفته است، حالا درباره رد يا تائيد اين موضوع توضيحي داريد؟

اين موضوع کذب محض است. من با دنيزلي صحبت نکرده ام، حميد استيلي هم از دوستان خوب من هستند که نزديک به دو ماه است که ايشان را نديده ام و يک ماهي هم مي شود که حتي گفتگوي تلفني هم نداشته ايم که بخواهم چنين صحبتي کرده باشم.

* بنابر اين کماکان به حمايت هاي خود از علي دايي و کادر فني پرسپوليس ادامه مي دهيد؟

طبيعتا تمام هم و غم باشگاه اين است که با همين کادر فني کار را به پيش ببريم تا بتوانيم از شرمندگي هواداران هم خارج شويم.

* آيا حبيب کاشاني در بازگشت شيث رضايي به تمرينات تاثير مستقيم داشته است؟

خير، تمام تصميمات در اين باره توسط علي دايي گرفته شده است و به هيچ عنوان من دخالتي در اين باره نداشته ام. ايشان خود از روز اول مسائل را شنيدند، ارزيابي کردند و به اين تصميم رسيدند که شيث رضايي از تيم خارج شود و حتي مي تواند در فصل نقل و انتقالات به تيم ديگري برود.

* از تعاملي که ميان مديريت باشگاه و کادر فني وجود دارد و با حفظ احترام متقابل ورود به حوزه فعاليت يکديگر صورت نمي گيرد هم صحبت مي کنيد؟

طبيعتا عده اي مايل نيستند پرسپوليس ثبات و آرامش داشته باشد و خودشان هر روز موضوع جديدي را مطرح مي کنند. يک روز من و علي دايي را رودرروي هم قرار مي دهند، يک روز علي دايي و حسين عبدي و روز ديگر دايي و يحيوي و بحث هاي اين چنيني را مطرح مي کنند. شما امروز در درفشي فر حضور داشتيد. ما جلسه دو ساعته اي با هم داشتيم و ناهار را با يکديگر صرف کرديم. کوچکترين عضو خانواده از لحاظ سني تا بزرگترين عضو خانواده مطالب خود را اعلام کردند و ما نيز نت برداري کرديم. فردا هم جلسه اي با کادر فني داريم. در جلسه امروز، بچه ها صحبت هايي را مطرح کردند که مي تواند کمک زيادي به آرامش تيم کند. شايد رفتارهايي از ما سر زده باشد که ممکن است بچه ها تمرکز خود را از دست داده باشند.

* بنابر اين مي توان روزهاي خوبي را به هواداران وعده داد؟

به هر حال شرايط ما شرايط خاصي است. تمام موجودي ما همين بازيکنان است و علي دايي هم به اين بازيکنان اعتقاد دارند و اين اعتقاد علي دايي باعث مي شود بتوانيم از تمام ابزارهاي موجود استفاده بهينه را ببريم.

* علي دايي پس از بازي برابر پيکان از غيبت ناگهاني کريم باقري اظهار گله کرد. آيا شما به دنبال راهکاري هستيد که اين بازيکن را به بازگشت به تيم تا آخر فصل ترغيب کنيد؟

دو جلسه با کريم باقري داشتيم و در جلسه اي هم که در حضور علي سعيدلو داشتيم، رئيس محترم سازمان تربيت بدني به باقري گفتند اگر مي تواني با تيم بماني بمان، اما کريم باقري گفت: هر خواسته اي از من داشته باشيد انجام مي دهم، اما اين يک مورد را چون تصميم قطعي گرفته ام، از تصميم خود برنخواهم گشت و بر اجراي آن پافشاري مي کنم. لذا ما بنابه اذيت ايشان نداريم و به تصميمش احترام مي گذاريم و اميدوار هستيم دوره اي را بدون حضور کريم باقري بگذرانيم و بتوانيم در جهت آرامش هواداران و مردم خوب و عزيزمان حرکت کنيم.

* شما به سياست تشويق اعتقاد داريد؟ اما به سياست تنبيه اعتقادي نداريد!

اگر منظور شما ادبيات گفتاري است که طبيعتا ادبيات گفتاري من همين طوري است که مي بينيد. به هر حال من معلم هستم و طبيعتا ادبيات گفتاري من با ديگران شايد متفاوت باشد. درباره جرائم مالي هم هر کس شرح وظايفي دارد. اين مورد هم در اختيار کميته انضباطي قرار دارد و ممکن است توسط کادر فني و يا مديريت در اين باره درخواست حضور افراد در کميته انضباطي صورت گيرد که با نظر اين کميته اعمال شود. لذا ما فردا جلسه کميته فني داريم و ممکن است ظرف امروز و فردا تصميم هاي انضباطي گرفته شود که بطور طبيعي به بازيکنان نيز اطلاع خواهيم داد اما شهيد بهشتي فرمايشي دارند که مي گويند «جاذبه به حد نهايت و دافعه به حد کفايت»، که ما نيز سعي خواهيم کرد روش آن بزرگوار را الگوي رفتاري خود قرار دهيم.

* سفر معنوي تيمي که براي فردا در نظر گرفته ايد بر اساس چه هدفي صورت خواهد گرفت؟

امروز در جلسه به بچه ها پيشنهاد يک سفر زيارتي را داديم و حرم حضرت عبدالعظيم حسني (ع) را با توجه به اين که در آستانه ماه محرم هستيم و روايت داريم که زيارت حضرت عبدالعظيم (ع) به مثابه زيارت حضرت امام حسين (ع) است را پيشنهاد داديم، لذا با رضايت کامل تيم که همه به علامت تائيد دست بلند کردند، قرار شد فردا پس از تمرين، مديريت باشگاه، کادر فني و بازيکنان در حرم حضرت عبدالعظيم حسني (ع) حضور پيدا کنيم و زيارت معنوي خوبي را داشته باشيم.

* پس از اين دو شکست اخير حبيب کاشاني و علي دايي مورد حمايت هواداران قرار گرفتند؛ موضوعي که باعث تعجب خيلي ها شد که چرا مانند مربيان و مديران سابق هنگام کسب نتايج بد مورد شماتت هواداران واقع نشديد؟

ببينيد ما که شرمنده اين هواداران هستيم که واقعا غيرقابل باور است. خودم به عنوان يک مدير به طور حتم مستحق و مستوجب مجازات هستم. اين لطف و بزرگواري هواداران است که نسبت به نوکر خودشان انجام مي دهند. شايد هواداران هم مطلع هستند که ما تمام تلاش خود را انجام داده ايم. به لطف خدا شاهد هستيد پرسپوليس با کمترين مسائل حاشيه اي به کارش ادامه مي دهد تا جايي که بازيکن نمي تواند مدعي شود پولش را دريافت نکرده، محل اقامت يا خورد و خوراکش مناسب نبوده و يا کمبودي احساس کرده باشد.

* هدفم از طرح اين سوال بيشتر اين بود که اگر احيانا پس از اين دو بازي اخير شعار «حيا کن، رها کن» هم سر داده مي شد، چه عايدي براي کساني داشت که منتظر شنيدن آن بودند و برابر تشويق هواداران، «چرا» آوردند؟

به هر حال طبيعتا يک عده از من و از تفکرات من خوششان نمي آيد و اين تفکر من بعضي ها را اذيت مي کند و مايل هستند به نوعي اين تيم موفق نباشد. بعضا هم اعتقاد من اين است که اگر بودن من به منافع پرسپوليس ضربه مي زند، براي حفظ منافع پرسپوليس سعي کنم حتي اگر به حذف شخص حبيب کاشاني منجر شود، اين اتفاق رخ بدهد و آن عده نتوانند به منافع پرسپوليس و باشگاه و هوادارانش ضربه بزند. لذا از آنها خواهش مي کنم رفتار هاي غلط و مشکلات من را به حساب باشگاه و هواداران نگذارند و تسويه حساب هاي شخصي شان با حبيب کاشاني را براي بعد بگذارند تا من هم بتوانم با آرامش برنامه هاي باشگاه را به پيش ببرم و بتوانم کمکي را به باشگاه پرسپوليس داشته باشم.

* در سفر قبلي پرسپوليس به تبريز شاهد اتفاقات تلخي از سوي گروهي تماشاگرنما بوديم. حالا در ابتداي دور برگشت به اين شهر خواهيم رفت. چه بايد صورت بگيرد تا شاهد حضوري بي دردسر و انجام يک بازي بدون حاشيه برابر تراکتورسازي باشيم؟

بازي ما و تراکتور سازي در هفته اول و ماجراهاي پيش آمده تنها يک اتفاق بود. تراکتورسازي باشگاه بزرگي است و هواداران بزرگي دارد. کادر فني و مديريت بسيار خوبي دارند. مردم تبريز فهيم هستند و به آن حادثه بايد ديد جداگانه اي داشته باشيم. تيم هاي بزرگ و حرفه اي که قصد دارند کار بزرگ و حرفه اي انجام دهند به وظايف خود آشنا هستند. شما يقين داشته باشيد آن اتفاق به هيچ وجه تکرار نخواهد شد و مردم علي دايي را دوست دارند و به ايشان احترام مي گذارند؛ بخصوص آذري زبانان عزيز؛ بنابر اين به اميد خدا روز بازي برابر تراکتورسازي يک بازي جوانمردانه را به نمايش خواهيم گذاشت که هواداران از ديدن آن لذت ببرند. اميدوار هستم تراکتورسازي مثل هميشه مانند يک تيم حرفه اي تمام تلاش خود را به کار بگيرند تا اين بازي در نهايت آرامش و در نهايت جوانمردي برگزار شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 15 آذر 1389  11:10 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها