نشاسته ذرت - ۲قاشق غذاخوري
رزماري خشک - نصف قاشق مرباخوري
نمک و فلفل - به اندازه کافي
گوشت خرد شده - 300 گرم
پياز - ۳عدد
هويج - ۳عدد
کرفس - ۲ساقه
گوجه فرنگي - ۶عدد
آب - به اندازه کافي
جعفري خرد شده - يک چهارم پيمانه
در آرام پز، نشاسته ذرت، رزماري، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد. تکه هاي گوشت، هويج، کرفس، گوجه فرنگي و آب را بگذاريد به مدت ۵ تا ۶ساعت به آرامي بپزد.
پس از پخت غذا را با جعفري تزيين کنيد.