آب انبار قوام (بوشهر)، واقع در بخش مرکزی شهرستان بوشهر یکی از آثار تاریخی و از نقاط دیدنی استان بوشهر در جنوب ایران است.
ساختمان «آبانبار قوام» در غرب شهر بوشهر و کنار دریا قرار دارد.. تاریخ بنای این آب انبار (برکه) به صد و پنجاه سال بیش بر میکردد. ومصالح ساخت آن در زمان قاجاریه ساخته شدهاست.
اسکلت اصلی و طاق آن از سنگهای رسوبی خیلی مقاوم با سه دهانه ستون بندی به وسیله چهارطاق پوشیده شده، دو متر از آب انبار خارج از زمین و ۶۰/۲ متر در داخل زمین قرار دارد، داخل آب انبار با پوشش ساروج بسیار مقاوم ساخته شدهاست، در نمای خارجی به فاصله معینی پنجرههایی به ابعاد ۹۰/۱۲۰ تعبیه شدهاست. در حال حاضر از این آب انبار به عنوان (رستوران سنتی) چایخانه سنتی استفاده میشود.
![آب انبار قوام anbar ghavam1 300x197 آب انبار قوام](http://seeiran.ir/wp-content/uploads/2013/09/anbar-ghavam1-300x197.jpg)
![آب انبار قوام anbar ghavam2 300x174 آب انبار قوام](http://seeiran.ir/wp-content/uploads/2013/09/anbar-ghavam2-300x174.jpg)
![آب انبار قوام anbar ghavam3 197x300 آب انبار قوام](http://seeiran.ir/wp-content/uploads/2013/09/anbar-ghavam3-197x300.jpg)