عشرت شایق، کارشناس مسائل فرهنگی، شناسایی معضلات جامعه و ارائه پیشنهادات و راهکارهای عملی برای حل آن ها را از مسئولیت های ذاتی رسانه ها اعلام کرد و افزود: در حال حاضر وضعیت عفاف و حجاب در جامعه مناسب نیست و بسیاری از خانواده ها نگران تاثیر منفی این موضوع روی اخلاق، رفتار و آینده فرزندانشان هستند.
وی نقش رسانه ها را در بهبود شرایط فرهنگی کشور بسیار با اهمیت و تاثیرگذار دانست و گفت: رسانه ها با احساس مسئولیت بیشتر در این رابطه می تواند مضامین فرهنگی عفاف و حجاب را در قالب آثار و خلاقیت های جذاب هنری به جامعه ارائه و زمینه را جهت اعتلای بیش از پیش فرهنگ«عفاف و حجاب» مهیا سازند.
نماینده دوره هفتم مجلس شورای اسلامی، عفاف و حجاب را از آموزه های برجسته دینی و لوازم امنیت اخلاقی و فکری جامعه برشمرد و گفت: اگر ابعاد مختلف فردی، خانوادگی و اجتماعی عفاف و حجاب و آثار ارزشمند آن در جامعه بخوبی تبیین و ارائه شود بسیاری از مشکلات موجود در این رابطه حل و یا به حداقل می رسد.
این کارشناس مسائل فرهنگی، ضمن تقدیر از تلاشهای سازمان صداوسیما در این عرصه ، نقش رسانه ملی در ترویج مسائل اعتقادی و فرهنگی را بیش از دیگر مراکز اعلام کرد و اظهار داشت: تعداد مخاطبین صدا و سیما قابل مقایسه با مخاطبین سایر رسانه ها نیست و این مسئله رسالت مدیران و برنامه سازان رسانه ملی را در سوق دادن جامعه به سمت ارزشهای دینی و انسانی حساس تر و سنگین تر میکند.
وی در عین حال بر استفاده از نظرات علما و کارشناسان در زمینه ترویج احکام دینی از جمله موضوع« عفاف و حجاب» تاکید کرد و گفت: این امر موجب پررنگ تر شدن جاذبه های علمی و رفتاری دستورات دینی و اثرگذاری عمیق تر و ماندگارتر آن ها در جامعه میشود.