0

پوکورا - غذای محلی خوزستان

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پوکورا - غذای محلی خوزستان

http://images.hamshahrionline.ir/images/2012/5/20.gif

پوکورا نام یک نوع کوکوی خوزستانی است و یکی از چندین غذای سنتی خوزستانی‌ها را تشکیل می‌دهد.

مواد لازم

آرد نخود خام: 200 گرم

تره خرد کرده: یک فنجان

آب ولرم: یک استکان

تخم‌مرغ: 2 عدد

زعفران سائیده آب کرده: یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز پودر شده: نصف قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل و ادویه: به قدر دلخواه

طرز تهیه:

* آرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید.

* زعفران حل شده و تره خرد شده را هم اضافه کنید.

*سپس تخم مرغ‌ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه‌ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.

* بعد از داغ شدن روغن در ماهیتابه، مواد مخلوط شده کوکو را با قاشق کم کم برداشته و در روغن سرخ کنید یا اینکه می‌توان، تمام مواد را یکباره در ماهیتابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. سپس آن را در دیس چیده و با سس گوجه فرنگی آن را سرو کنید.

* در صورت تمایل می‌توانید، مقدار فلفل را بیشتر کنید.

دوشنبه 18 آذر 1392  12:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها